Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✖✖✖ b00t.net [x15] Steam/NonSteam

mateusz188

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest dla graczy steam jak i nonsteam. aktualizacja dzis była i był też dziś wipe. client nonsteam jest u nas na forum

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem , gralem juz na tym serwie i wszystko bylo ok, ale teraz po wipe nie wiem co powinnem zrobic. Odpalam gre jak zawsze ale wyskkuje kilkanascie wierszy w kolorze czerwonym, czy mam cos pobrac? Prosilbym o szybka odpowiedz, korzystam z waszego klienta nonsteam:)

juz ogarnalem ;) juz sciagam klienta, widzimy sie w grze, pozdrawiam ! 

Opublikowano

Fajny serwer, ogólnie fajnie, że jest client non-steam. Jak pobierałem kortala, to mi antywirus wywalał grę, z tym nie ma żadnych problemów. :D

Tylko szkoda, że VIP otrzymuje takie itemy na start. :/

Opublikowano

ŁADNA PREZKA xD

Dzięki

Czy hurtworld odpala na 32 bity?

wątpie

Co tak drogo vip? ^^ istnieje szansa kupić vipa za 15zł ^^ doładowaniami czy cuś ?

Na tyle przedmiotów co ma VIP to jest drogo? ^^ Cena nie ulega zmianie

Opublikowano

Moim zdaniem za duzo ma Vip ;) to C4 powinno byc out, a zamiast 2 deto to 1, bo troche paytowin, majac ekipie 4 VIpow na tydzien daje to 12 C4 z samych kitow + znalezione

Opublikowano

Moim zdaniem za duzo ma Vip ;) to C4 powinno byc out, a zamiast 2 deto to 1, bo troche paytowin, majac ekipie 4 VIpow na tydzien daje to 12 C4 z samych kitow + znalezione

Ale serwer jest x15 taką baze mozna zrobić że te 12 c4 nic nie zrobi.

Opublikowano

Ale serwer jest x15 taką baze mozna zrobić że te 12 c4 nic nie zrobi.

tak srednio bo jest limit nie zwiekszony z 50000, a teraz C4 robi takie roz***** ze tylko z metalowych scian sie oplaca ;)

Opublikowano

A będzie wipe, czy uda się przywrócić to co było ?

Nie bedzie żadnego wipe.

Nic nie będzie trzeba przywracać, po prostu ktoś nas atakuje i maszyna jest chwilowo wyłączona. Aktualnie piszemy nowego firewalla. Niedługo wszystko powinno wrócić do normy ;)

Opublikowano

to super ! i ostatnie pytanie zwiazne z gra jesli nie claimowalem quada to zniknie?

Juz wszystko powinno działać. Jeśli quad/auto nie jest zaclaimowany to po 4h znika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...