Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Altaris2

Trecu™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Trecu™

Od kodu to się kolego odpierdol, bo jest mój, a nawet mi za to nie zapłaciliście.

Tak chujowego kodu nigdy nie widziałem, pobugowany panel, błędy

Ps. Wyjdź stąd

Opublikowano

@Trecu™

Od kodu to się kolego odpierdol, bo jest mój, a nawet mi za to nie zapłaciliście.

Tak c*****ego kodu nigdy nie widziałem, pobugowany panel, błędy

Ps. Wyjdź stąd

Te błędy sam zrobiłeś.

PS co do twojej zapłaty to się nie dziwie, sam bym ci nie dał za tak c*****e pliki xD

Opublikowano

@Trecu™

Ps. Wyjdź stąd

Te błędy sam zrobiłeś.

PS co do twojej zapłaty to się nie dziwie, sam bym ci nie dał za tak c*****e pliki xD

Moja wina, dobry jesteś...syserr sypał błędy z Twojego kodu + zbugowane okno tworzenia i wybierania postaci

Opublikowano

@Trecu™

Ps. Wyjdź stąd

Te błędy sam zrobiłeś.

Moja wina, dobry jesteś...syserr sypał błędy z Twojego kodu + zbugowane okno tworzenia i wybierania postaci

To pozdro bo kod, który ja mam na swoim kompie jakoś błędów nie sypał.

Poza tym, nawet jeśli było tam coś źle, serio myślałeś, że będę to naprawiał wiedząc już, że mi nie zapłacicie?

Opublikowano

@Trecu™

Ps. Wyjdź stąd

Te błędy sam zrobiłeś.

To pozdro bo kod, który ja mam na swoim kompie jakoś błędów nie sypał.

Poza tym, nawet jeśli było tam coś źle, serio myślałeś, że będę to naprawiał wiedząc już, że mi nie zapłacicie?

http://wklej.to/N50bu

Elo  xD  xD

Opublikowano

Kradnij pliki. Nawpierdalaj do nich wszystko, co w ręce wpadnie. Żądaj zapłaty.

@Noresta @Kubek122 wypierdolcie temat. Hodowla spadzi umysłowej i spamu.

@`Desti ty za kogo się masz? 

"Swoją pisownią oraz zachowaniem zaniżasz poziom ludzkiej rasy." Ludzie kradną pliki/czyjąś pracę i chcą wyłudzać pieniądze za to. Bohaterowie. Należą im się brawa.

W sumie podyskutowałbym z tobą na temat poziomu, ale sam(a) zbyt krótkowzrocznie patrzysz. Przynajmniej potrafię uargumentować swoje wypowiedzi :)

Rzucać słowami na lewo i prawo każdy głupi potrafi.

"Ten temat służy do tego, aby każdy zobaczył, jaką osobą jest Timo i aby nikt więcej nie wchodził z nim we współpracę. Swoją pisownią oraz zachowaniem zaniżasz poziom ludzkiej rasy. Żąda zapłaty za to, że robił wszystko, co tamten chciał, tracił czas oraz nerwy. " To tak złośliwie z mojej strony, jak się mojej pisowni czepiasz. :p

Opublikowano

tzn co w koncu ? 3 ziomkow i kazdy kazdego wyjebal na hajs czy jak ? :D bo afera grubsza od smolenskiej sie kreci :D

timo robi kazdego w c***a na hajs

Opublikowano

tzn co w koncu ? 3 ziomkow i kazdy kazdego wyjebal na hajs czy jak ? :D bo afera grubsza od smolenskiej sie kreci :D

Timo ogarniał sobie osoby co zrobią wszystko za niego. Obiecywał zapłatę, a jak widać każdy pozostał tylko ze straconym czasem. 

@1361622928-U485574.pnglolens123 Ten temat służy do tego, aby każdy zobaczył jaką osobą jest Timo i aby nikt więcej nie wchodził z nim współprace. Swoją pisownią oraz zachowaniem zaniżasz poziom ludzkiej rasy. Żąda zapłaty za to, że robił wszystko co tamten chciał, tracił czas oraz nerwy. 

Edit: @1361622928-U485574.pnglolens123 Tak się składa, że w plikach jest pełno nowych questów, itd. Ale skąd Ty to możesz wiedzieć skoro na wejściu od razu napisałeś swoje i stwierdziłeś, że nic tam nie ma oprócz gotowych plików. Zapewne następny wielki obrońca Tima, ale przykro mi, że udzielasz się w temacie o którym nie masz zielonego pojęcia, bez odbioru. 

@1361622928-U485574.pnglolens123 Znasz takie powiedzenie ''gadaj z dupą to cię obsra''? Dokładnie w tym momencie tak się zachowałeś. Moja wcześniejsza wypowiedź o Twoim pisaniu oraz zachowaniu dotyczyła dokładnie Twojego przeklinania oraz obrażania ludzi wypowiadających się tutaj, ale jak widać najwidoczniej Twoja jedyna samoobrona to pokazanie mi gdzie nie dałam przecinka. Dziękuje ci bardzo za poprawienie mnie, doskonale wiem, że moja interpunkcja nie należy do najlepszych ale przynajmniej potrafię wypowiadać się kulturalnie, czego nie dało się zauważyć u Ciebie. Bardzo miło się pisało, dlatego popatrz najpierw na siebie, a dopiero wytykaj innym. 

Opublikowano

Randomy się bawią, nieźle. Przez ludzi jak wy gracze Metina uciekają z polskich serwerów, bo 90% z nich pada po tygodniu jak już maszynka się zwróci i zarobicie te dwie stówki na nową efajkę czy inny syf. Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Randomy się bawią, nieźle. Przez ludzi jak wy gracze Metina uciekają z polskich serwerów, bo 90% z nich pada po tygodniu jak już maszynka się zwróci i zarobicie te dwie stówki na nową efajkę czy inny syf. Pozdrawiam serdecznie.

To coś typu Verides o ile się nie myle .. A sory, tam nie było komu grać :c

Mają te pliki coś ciekawego w sobie ?

Opublikowano

Timo ogarniał sobie osoby co zrobią wszystko za niego. Obiecywał zapłatę, a jak widać każdy pozostał tylko ze straconym czasem. 

@1361622928-U485574.pnglolens123 Ten temat służy do tego, aby każdy zobaczył jaką osobą jest Timo i aby nikt więcej nie wchodził z nim współprace. Swoją pisownią oraz zachowaniem zaniżasz poziom ludzkiej rasy. Żąda zapłaty za to, że robił wszystko co tamten chciał, tracił czas oraz nerwy. 

Edit: @1361622928-U485574.pnglolens123 Tak się składa, że w plikach jest pełno nowych questów, itd. Ale skąd Ty to możesz wiedzieć skoro na wejściu od razu napisałeś swoje i stwierdziłeś, że nic tam nie ma oprócz gotowych plików. Zapewne następny wielki obrońca Tima, ale przykro mi, że udzielasz się w temacie o którym nie masz zielonego pojęcia, bez odbioru. 

Pisałem coś o Timo? Jak chcesz serwer autorski, to pisz od zera. Nie mam pojęcia? Ty masz może pojęcie w kwestii kradzieży własności intelektualnej? Skąd ty to możesz wiedzieć. Kolejne śmieszne dziecko metina. Bez odbjoru.

Po co w ogóle odpisujesz? Przecież w tym temacie jesteś na dnie. "Jak Kali zabrać krowę, to dobrze. Jak Kalemu zabrać krowę, to źle." Jak cię złąpią, to mów, że to nie twoja ręka.

@Trecu™ zgłaszam te, w których ludzie roszczą sobie jakieś prawa. Nie martw się. To nie tak, że tylko tutaj napisałem i zgłosiłem. Ja jestem normalny i obiektywny.

Opublikowano

Wszystko ;p

Czego wymagacie od serwera zrobionego w 2 tygodnie w dodatku bez bety...większość bugów została naprawiona, ale nadal są małe bugi

Pisałem coś o Timo? Jak chcesz serwer autorski, to pisz od zera. Nie mam pojęcia? Ty masz może pojęcie w kwestii kradzieży własności intelektualnej? Skąd ty to możesz wiedzieć. Kolejny śmieszne dziecko metina. Bez odbjoru.

Bez odbioru ? Zgłaszasz pliki te to i zgłoś całą resztę

Opublikowano

Nie zarobiliśmy ani grosza, ale i tak gówna muszą patrzeć mi do portfela.
Opublikowano

Ale zal. Wywaliliscie swoje brudy publicznie zapominajac jak to rzutuje na wasza opinie na przyszlosc. Ani z jednym ani z drugim bym nie podjal wspopracy. Trecu odwala byle co a timo to pazerny na hajs cebulak.

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnglolens123 Znasz takie powiedzenie ''gadaj z dupą to cię obsra''? Dokładnie w tym momencie tak się zachowałeś. Moja wcześniejsza wypowiedź o Twoim pisaniu oraz zachowaniu dotyczyła dokładnie Twojego przeklinania oraz obrażania ludzi wypowiadających się tutaj, ale jak widać najwidoczniej Twoja jedyna samoobrona to pokazanie mi gdzie nie dałam przecinka. Dziękuje ci bardzo za poprawienie mnie, doskonale wiem, że moja interpunkcja nie należy do najlepszych ale przynajmniej potrafię wypowiadać się kulturalnie, czego nie dało się zauważyć u Ciebie. Bardzo miło się pisało, dlatego popatrz najpierw na siebie, a dopiero wytykaj innym. 

Dałem trochę więcej argumentów. Jakoś skrzętnie je pomijasz :) Potrafię się wypowiadać kulturalnie, tam gdzie wypada/trzeba. Tutaj? Nie bardzo. Bronisz złodzieja, który szkaluje innego złodzieja. Mam poklaskiwać z podziwu?

Kultura to nie problem, tylko nie idzie inaczej, jeśli podajesz normalne argumenty a kontrrozmówca świadomie unika swoich błędów.

Wyrywasz moje wypowiedzi z kontekstu. Omijasz kluczowe argumenty. Jeszcze mnie pouczasz? Mi się miło nie pisało, bo w sumie nie odpowiadałaś na moje wypowiedzi.

Opublikowano

Tyle zamieszania o jakieś gówniane pliki ? : 3 

Nic ciekawego tam nie ma co stwierdzam po samej prezentacji.

Nie grałem ale widziałem komentarze, filmy na yt że serwer padał co chwile i wgl wieje nudą więc nawet nie pobieram tego syfu..

yPanDsZ.png

Opublikowano

Tyle zamieszania o jakieś gówniane pliki ? : 3 

Nic ciekawego tam nie ma co stwierdzam po samej prezentacji.

Nie grałem ale widziałem komentarze, filmy na yt że serwer padał co chwile i wgl wieje nudą więc nawet nie pobieram tego syfu..

Po pierwsze channele padały na starcie, zostało to naprawione i resztę czasu serwer stał stabilnie, a po drugie jeżeli oceniasz pliki nie patrząc to idź w pizdu 

Opublikowano

Widze nie tylko ze mną poleciał w ciula

Jak widzisz nope, jest dość duże grono  :)

Najweksza krzywde zrobiles gracza ze wylaczles serwer.

serwer już padł? :D

Trecu wylaczyl sewer bo sie nie dogadal z Timo o kase. Tylko gracze ucierpieli,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...