Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Altaris2

Trecu™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na samym wstępie chciałbym powiedzieć, że lepszych plików nie dałem rady zrobić pod taką dużą presją, a czas jaki miałem na wykonanie to 7 dni. Serwer nie miał robionej bety, dlatego też sytuacja wygląda, jak wygląda  :) Udostępniam je mając do nich pełne prawa..Elo cebulaki  :v  :v

Pliczky : http://www88.zippyshare.com/v/NUo33QYg/file.html  ( bez account i paneli )

Skan : 99019011275560235512.jpg

Ps. Pliki zostały udostępnione ponieważ @Timo aka @SirDanUK jest gównem.

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam udostępniam wam pliki serwerowe Altaris2.pl. Pliki były tworzone przeze mnie, więc mam pełne prawa do ich udostępnienia.

http://www61.zippyshare.com/v/qyZZ60rO/file.html

skanu nie dodam ponieważ pliki mają ponad 120 mb, jeżeli ktoś może niech zrobi :)

Ps. Pliki zostały udostępnione ponieważ @Timo aka @ SirDanUK nie wywiązał się z umowy i nie zapłacił, ani grosza :)

3. Zakaz udostępniania rozpakowanych plików bez zgody autora.

Pliki są własnością YMIR Entertainment Co., Ltd.

Report

Edit. Nie zależy mi. Po prostu napisałem, żebyś nie pierdolił głupot, ponieważ nie masz żadnych praw do tych plików.

Taka drobna adnotacja.

"hahaha to niech usuną każde pliki z forum baranie " :v

@mitsui jakie wyłudzenie? Wpłacił dobrowolnie. Nie możesz mi dać piątaka i iść na pały, że cię okradłem. Społeczność metina tak niezmienna od lat.

Opublikowano

dodaj skan k***o xD

Grzeczniej piczko ;3

beka :D

Troszkę ;p

No to pograliśmy xDD

No pograliście w paczce jest mały dodatek odemnie :) 

ps. zaraz dodam skan

Witam udostępniam wam pliki serwerowe Altaris2.pl. Pliki były tworzone przeze mnie, więc mam pełne prawa do ich udostępnienia.

http://www61.zippyshare.com/v/qyZZ60rO/file.html

skanu nie dodam ponieważ pliki mają ponad 120 mb, jeżeli ktoś może niech zrobi :)

Ps. Pliki zostały udostępnione ponieważ @Timo aka @ SirDanUK nie wywiązał się z umowy i nie zapłacił, ani grosza :)

3. Zakaz udostępniania rozpakowanych plików bez zgody autora.

Pliki są własnością YMIR Entertainment Co., Ltd.

Report

hahaha to niech usuną każde pliki z forum baranie 

Pasjonat
Opublikowano

Hahha xD skąd ja znam to jego "płacenie" 

Za niedługo dodam samą grafikę albo z kodem panelu logowania etc altaris'a :) ­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Hahha xD skąd ja znam to jego "płacenie" 

Za niedługo dodam samą grafikę albo z kodem panelu logowania etc altaris'a :) ­

To jest ta niespodzianka ode mnie :)

Opublikowano

Po 1 są to pliki zbugowane, po 2 jest w nich trojan co zobaczycie pod prezentacją serwera, po 3 Trecu udostępnił pliki które od 3 lat są na mpc czyli torenzo tylko bardziej zbugowane. xddd  :((  :yay:  :lenny:

Opublikowano

Po 1 są to pliki zbugowane, po 2 jest w nich trojan co zobaczycie pod prezentacją serwera, po 3 Trecu udostępnił pliki które od 3 lat są na mpc czyli torenzo tylko bardziej zbugowane. xddd  :((  :yay:  :lenny:

pogadaj sobie 

Opublikowano

Czyli smieciu specjalnie dales takiego klienta .... powinni Cie zbanowac na ryj na kazde konto ;d

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

a Co z moim Iphone 5 ? 

chyba mój iphone ... CZEKAM DALEJ

Pewnie i tak Był używany xD albo rozbity

atrapa xD

Opublikowano

Timo podobny taki spoko był, wypłatny itd, nie oszukiwał, z*******y sponsor itd teraz macie jaki jest, nie wypłaca kasy leci w c***a. ;)

Zarobił na Air Maxy nie zapłacił i zwinął interes haha. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...