Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Altaris2

Trecu™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie tacy ludzie powinni mieć zakaz prezentowania serwerów na mpc.

Jeżeli zamykają serwer po kilku dniach to moim zdaniem ban na IP i już nie będzie żadnego syfu i złodziei reklamowało swój serwer.

To jest według mnie złodziejstwo ludzie powydawali kase a serwer po kilku dniach wyłączyli.

Rozumiem że jeden drugiemu nie zapłacił ale bez jaj, gracze wydali realne pieniądze na tą gre a wy ich wydymaliście.

Tacy gracze, co dają się j****, też powinni mieć bana na ip, komputer, na wszystko. Nikt nie zmusza do wydawania na IS, więc płacz sobie w pokoju.

To, że nie potraficie wybrać normalnego serwera(np. global/vesteris/malygos) to wasz problem. Podejdź do przypadkowego człowieka na ulicy. Daj mu stówę i powiedz, by poczekał, bo zaraz wrócisz. Nie zdziw się jak sobie pójdzie i będzie się cieszyć z frajera, co mu do kieszeni wsadził.

@alchemik1 na globalu mógłbym wydać na IS. Chociaż grałem w czasach, gdzie było dobrze bez tego. Vesteris i MalygoS wymieniłem dlatego, że tam nie trzeba w sumie w IS ładować.

Cwaniak nie jestem. Stwierdzam fakt. Jak cię pizda boli, nie mój problem. Ładujesz w serwer prywatny, to twój problem czy cię ojebią. Nie użytkowników.

@karloo

"A nie jestem z takich ludzi jak ty że potrafią się tylko temu przypatrywać i cieszyć z czyjegoś nieszczęścia."

z głupoty. Nie śmieję się z nikogo. Po prostu napisałem, co uważam. Ty co niby robisz? Masz fundacje pomocy poszkodowanym przez c*****e serwery?

"Daruj sobie odpisywanie na tego posta bo twoje wypowiedzi nic mądrego nie wnoszą.  :D"

Twoje co niby wnoszą? Napisałeś to, jakby to jakaś nowość była a jest to piętno 2009. Chociaż wtedy było stabilniej.

@222mati222 coś więcej do powiedzenia masz? Twój post nic nie wnosi. Gdybym nie miał racji, to potrafiłbyś przedstawić argumenty. Takim śmiesznym obrażaniem, to pokazujesz raczej ich brak.

"lolens123 ty frajerze zaj.ebany ty szm4to masz tu zawsze najwięcej do powiedzenia na tym forum skretyniały cieciu bez honoru."

"Jak widzę takich debili to aż mi się płakać chce, typ się zarejestrował na tym forum 20 lutego tego roku a ma najwięcej do powiedzenia w każdym temacie i każdego poucza no weźcie mnie trzymajcie co za jeb4ny pasożyt społecznościowy bez racji."

"i do tego jeszcze parszywa morda  co post na awatarze co juche śmieje do aparatu. jeb4ny cieć"

Zwracam honor. Jesteś idealnym przykładem inteligencji. Tak trzymaj, ale to nie 2009/2010, by dzieci płakały o takie bzdury. Jak widać, gdzieś tam utknąłeś w czasie. Niemniej jednak gratulację za chęci i starania.

Co im z bana na ip gdy żyjemy w 21 wieku ? Każdy Janusz może zmienić sobie IP za darmo czy to reset routera, czy jakiś vpn nawet strony proxy i tor dużo wymieniać darmowych sposobów na zmianę ip. Jak już dawać bana to na hosta. Bo hosta zmienić się nie da jeżeli masz internet od operatora.

Tak wgl. lubię takie tematy można sobie poczytać, pośmiać się i zabić czas oraz nudę :D

Opublikowano

Timo ma nowego technika juz i ma zamiar otworzyc altaris na nowo w przyszlym tygodniu ponoc w srode i w dodatku harda

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Timo ma nowego technika juz i ma zamiar otworzyc altaris na nowo w przyszlym tygodniu ponoc w srode i w dodatku harda

Hahaha xD

Z śmiechu nie wstaje :D

80905622020518233637.png

Opublikowano

xDDDD i kolejny pseudo ? Timo to śmieć ( czekam na ostrzeżenia  :yay: )  współczuje graczom którzy wpłacili kase a Timo im nie oddał ;D i tak samo będzie z jego drugim serwerem  :lenny:

Kiedy słyszysz o nowej jakości.
v

comment_QKNOE4c4LYefAPoiNVrUbEYparSjrprO

fpbg_nymeria.png.c41162be62c21e0c7067f4a5888d1b9c.png

Opublikowano

Mozna ta kase jakos odzyskac od timo naprzyklad pojsc na policje ?

Poza tym timo planuje dac na nowo prezentacje na mpc. Osobiscie zhejtuje i zglosze

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

Opublikowano

To jest ten trojan czy nie ? :D

Jest  B)

k***a dałem skan, a Ty dalej wpieraj ludziom że jest 

Skan może być fałszywy ;D a Trojan jest  :yay:

Jakim antywirem skanujesz? ;)

Opublikowano

nie ma bo serwer jeszcze nie wystartował, a modek usunął linka ;)

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano

nie ma jeszcze prezki.  bedzie w srodę start to trzeba zbojkotowac

Opublikowano

Hahaha ;P Timo i zapłacenie za coś xD Jak on dziecko na 400 zł na skiny chciał okraść, a co dopiero zapłacić za coś przy serwerze :P Na szczęście pomogłem dzieciakowi dane Tima uzyskać i odzyskał swoje pieniądze :) Już nie powiem o organizowaniu pseudo turniejów na jego forum w celu wypromowania, gdzie mu 20 drużyn ściągnąłem,a on pozostał bez odezwu wobec nich. Naobiecywał skinów i Bóg wie czego i tak się skończyło. Tutaj pewnie też było pełno obiecywania, a skończyło się jak zawsze ;) Choć nie powiem - raz zapłacił mi 10 zł za reklamę jego TS xD Cruzerowi też raz przelał, ale za następne już nie xD

Opublikowano

­jest gdzies prezentacja tego servera ??

­jest gdzies prezentacja tego servera ??

Dejmien, szukaj lepiej innych plików bo w tych głównym atutem są chyba błędy. ;)

Opublikowano

Najnowsze info: kolejny technik odszedl z serwera Timo wraz z kumplem Timo. Ciekawe dlaczego? Im tez nie chcial zaplacic?

Oto jak tlumaczy sie na forum Timo:

"Witam,

Około godziny temu Retruś aka technik zrezygnował z rangi oraz posady Technika.

Dlaczego? Stwierdził że na temat serwera udzielam się za dużo. Mianowicie jego zdaniem robiłem za dużo konkursów, dawałem za dużo SM 'za nic'. Krótko mówiąć Retruś chciał serwer pod IS'a a większość wie że nie pozwole na to. Serwer ma być dla graczy i jeżeli będzie trzeba nie będzie IS'a wgl. Pazera :)

Pionek z tego co mi wiadomo na tą chwilę zrezygnował i poszedł z Retrusiem znając go 5 dni :) Zaznaczne że moja znajomość z Pionkiem to około 2 lata :)

Oczywiście nie rezygnujemy z serwera i ciśniemy dalej!

Co sądzicie o takich ludziach? Napiszcie sami."

Opublikowano

Najnowsze info: kolejny technik odszedl z serwera Timo wraz z kumplem Timo. Ciekawe dlaczego? Im tez nie chcial zaplacic?

Oto jak tlumaczy sie na forum Timo:

"Witam,

Około godziny temu Retruś aka technik zrezygnował z rangi oraz posady Technika.

Dlaczego? Stwierdził że na temat serwera udzielam się za dużo. Mianowicie jego zdaniem robiłem za dużo konkursów, dawałem za dużo SM 'za nic'. Krótko mówiąć Retruś chciał serwer pod IS'a a większość wie że nie pozwole na to. Serwer ma być dla graczy i jeżeli będzie trzeba nie będzie IS'a wgl. Pazera :)

Pionek z tego co mi wiadomo na tą chwilę zrezygnował i poszedł z Retrusiem znając go 5 dni :) Zaznaczne że moja znajomość z Pionkiem to około 2 lata :)

Oczywiście nie rezygnujemy z serwera i ciśniemy dalej!

Co sądzicie o takich ludziach? Napiszcie sami."

Daj mi linka do tego bo cisne xDDDD nie pozwoli na serwer pod is a sam ojebał ludzi xDDDDD głupi złodziej ;D

Kiedy słyszysz o nowej jakości.
v

comment_QKNOE4c4LYefAPoiNVrUbEYparSjrprO

fpbg_nymeria.png.c41162be62c21e0c7067f4a5888d1b9c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...