Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Altaris2

Trecu™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SMIESZNIE SIE CZYTA GOWNO BURZE JAKIS NO NAMOW, JESZCZE WIEKSZA BEKA JAK SIE PODAJA ZA TECHNIKA

COZ ZA RYMY OOOOOOOOOOOOO

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SMIESZNIE SIE CZYTA GOWNO BURZE JAKIS NO NAMOW, JESZCZE WIEKSZA BEKA JAK SIE PODAJA ZA TECHNIKA

Ale wiesz, że nie padł Tylko go wyłączyłem, bo Mi nie zapłacili? I to po 2.5 dnia ;p

Opublikowano

kuuurva a to skurwiele jebane. dalem przelewem na IS 100zł z 2 dni temu kuurva mac..

moj nick z gry: Hoffmann

pozdro jebane smiecie specjalnie teraz pewnie udajecie ze niby sie klocicie zeby sobie konta oczyscic a pewnie sie podzieliliscie i serwer zamkneliscie specjalnie. banda smieci. każdy z was jest tak samo winny!!

Timo, Trecu i reszta was jebane bochomazy złodziejskie

Opublikowano

Według mnie tacy ludzie powinni mieć zakaz prezentowania serwerów na mpc.

Jeżeli zamykają serwer po kilku dniach to moim zdaniem ban na IP i już nie będzie żadnego syfu i złodziei reklamowało swój serwer.

To jest według mnie złodziejstwo ludzie powydawali kase a serwer po kilku dniach wyłączyli.

Rozumiem że jeden drugiemu nie zapłacił ale bez jaj, gracze wydali realne pieniądze na tą gre a wy ich wydymaliście.

Opublikowano

Ale wiesz, że nie padł Tylko go wyłączyłem, bo Mi nie zapłacili? I to po 2.5 dnia ;p

A czy ty nie jesteś aby tym leszczem co ciągle prosi o pomoc na forum bo c***a potrafi? xD

Opublikowano

A czy ty nie jesteś aby tym leszczem co ciągle prosi o pomoc na forum bo c***a potrafi? xD

A czy przypadkiem to forum nie służy do pomocy? Nie rozumiem tej burzy, pisałem w temacie serwera , że Wam nie ufam i sie nie myliłem. @SirDanUK to wspaniały przykład który jest niesłowny i jest zwyczajnym krętaczem. pzdr

Opublikowano

A czy przypadkiem to forum nie służy do pomocy? Nie rozumiem tej burzy, pisałem w temacie serwera , że Wam nie ufam i sie nie myliłem. @SirDanUK to wspaniały przykład który jest niesłowny i jest zwyczajnym krętaczem. pzdr

Ale czytając wypowiedzi tego gościa to płakać się chce, a on jeszcze mówi na siebie "technik". xD

Opublikowano

A, czy Ty nie jesteś tym leszczem od Vesterisa ? To, że potrafisz więcej od 3/4 forum to nie znaczy, że jestem bogiem.

Opublikowano

A, czy Ty nie jesteś tym leszczem od Vesterisa ? To, że potrafisz więcej od 3/4 forum to nie znaczy, że jestem bogiem.

Nie jest Bogiem, ale ty jesteś gównem, które nie powinno tworzyć serwerów.

Opublikowano

Więcej niż 9/10, 1/4 to za dużo. (chyba dobrze rozkminiłem, nie umiem matmy :( )

Opublikowano

comment_bNAqcZLpTcffoWiCRSSZNTteSDvSNnNC

Ale powiem jedno, timo mnie az blagal o pomoc w skonfigurowaniu dedyka bo jakies tepe cioty nie potrafily naprawic mysql wiec nie wiem kogo wy udajecie ale powinniscie wracac do szkoly uczyc sie zamiast wkurwiac ludzi

uJiRxA.png

I jak to tepe dzidy z mpc lubia udostepniac "swoje" (czyt. kradzonione) rzeczy i na tym mamy serwer roku 2016 (pewnie z 20 takiich powstanie) tak jak z plikami netmetina.

F5jfRu.png

BEKA

//edit

Jeżeli zamykają serwer po kilku dniach to moim zdaniem ban na IP i już nie będzie żadnego syfu i złodziei reklamowało swój serwer.

To jest według mnie złodziejstwo ludzie powydawali kase a serwer po kilku dniach wyłączyli.

Rozumiem że jeden drugiemu nie zapłacił ale bez jaj, gracze wydali realne pieniądze na tą gre a wy ich wydymaliście.

Tacy gracze, co dają się j****, też powinni mieć bana na ip, komputer, na wszystko. Nikt nie zmusza do wydawania na IS, więc płacz sobie w pokoju.

To, że nie potraficie wybrać normalnego serwera(np. global/vesteris/malygos) to wasz problem. Podejdź do przypadkowego człowieka na ulicy. Daj mu stówę i powiedz, by poczekał, bo zaraz wrócisz. Nie zdziw się jak sobie pójdzie i będzie się cieszyć z frajera, co mu do kieszeni wsadził.

Takich jak ty tez trzeba w*********c. Zobaczymy czy jak ciebie jakis super z*******y team ojebie na kase zamykajac serwer po paru dniach to czy tez taki cwaniak bedziesz :)

ban.gif

Opublikowano

Tacy gracze, co dają się j****, też powinni mieć bana na ip, komputer, na wszystko. Nikt nie zmusza do wydawania na IS, więc płacz sobie w pokoju.

To, że nie potraficie wybrać normalnego serwera(np. global/vesteris/malygos) to wasz problem. Podejdź do przypadkowego człowieka na ulicy. Daj mu stówę i powiedz, by poczekał, bo zaraz wrócisz. Nie zdziw się jak sobie pójdzie i będzie się cieszyć z frajera, co mu do kieszeni wsadził.

@alchemik1 na globalu mógłbym wydać na IS. Chociaż grałem w czasach, gdzie było dobrze bez tego. Vesteris i MalygoS wymieniłem dlatego, że tam nie trzeba w sumie w IS ładować.

Cwaniak nie jestem. Stwierdzam fakt. Jak cię pizda boli, nie mój problem. Ładujesz w serwer prywatny, to twój problem czy cię ojebią. Nie użytkowników.

@karloo

"A nie jestem z takich ludzi jak ty że potrafią się tylko temu przypatrywać i cieszyć z czyjegoś nieszczęścia."

z głupoty. Nie śmieję się z nikogo. Po prostu napisałem, co uważam. Ty co niby robisz? Masz fundacje pomocy poszkodowanym przez c*****e serwery?

"Daruj sobie odpisywanie na tego posta bo twoje wypowiedzi nic mądrego nie wnoszą.  :D"

Twoje co niby wnoszą? Napisałeś to, jakby to jakaś nowość była a jest to piętno 2009. Chociaż wtedy było stabilniej.

@222mati222 coś więcej do powiedzenia masz? Twój post nic nie wnosi. Gdybym nie miał racji, to potrafiłbyś przedstawić argumenty. Takim śmiesznym obrażaniem, to pokazujesz raczej ich brak.

"lolens123 ty frajerze zaj.ebany ty szm4to masz tu zawsze najwięcej do powiedzenia na tym forum skretyniały cieciu bez honoru."

"Jak widzę takich debili to aż mi się płakać chce, typ się zarejestrował na tym forum 20 lutego tego roku a ma najwięcej do powiedzenia w każdym temacie i każdego poucza no weźcie mnie trzymajcie co za jeb4ny pasożyt społecznościowy bez racji."

"i do tego jeszcze parszywa morda  co post na awatarze co juche śmieje do aparatu. jeb4ny cieć"

Zwracam honor. Jesteś idealnym przykładem inteligencji. Tak trzymaj, ale to nie 2009/2010, by dzieci płakały o takie bzdury. Jak widać, gdzieś tam utknąłeś w czasie. Niemniej jednak gratulację za chęci i starania.

Opublikowano

Czyli wychodzi ze Trecu nic nie umie i jeszcze haajs za to chce >? haha Timo ma juz noweo technika jutro odpala bete

Takich jak ty tez trzeba w*********c. Zobaczymy czy jak ciebie jakis super z*******y team ojebie na kase zamykajac serwer po paru dniach to czy tez taki cwaniak bedziesz :)

Tylko ze to nie team zamkana, tylko wynajety przez nich technik. Chcial hajs za nieskonczona robote i do tego nic nie umial poprawic

Opublikowano

Dlatego się nie wydaję kasy odrazu na początku serwera.

Ja nigdy nie wydałem ani zł i nie wydam bo szkoda mi kasy wydawać na grę i sponsorować takich pseudo techników co liczą tylko aby się napchać kasą.

I oszczędź sobie teksty typu "idź płacz sobie w pokoju" bo nie pisałem tutaj nic o moim wydawaniu kasy tylko ogólnie jak ludzi robią w uja.

A nie jestem z takich ludzi jak ty że potrafią się tylko temu przypatrywać i cieszyć z czyjegoś nieszczęścia.

Daruj sobie odpisywanie na tego posta bo twoje wypowiedzi nic mądrego nie wnoszą. :D

Opublikowano

Nie polecam grać  z Timo, nie polecałem grać na jego serwie, wbiłem się pośmiać z kumplami na tsie tylko z tego jak nie ogarnia serwera i ludzi ma od tego którym tylko rozkazuje, grałem z nimi na jednym serwerze, gildia NieTaLiga, brak szacunku to wszystkich prócz siebie, jak mnie okradli  ( nie wiem kto ;) )to jedyne co powiedzieli to aha ok to kończ grę, nikt nie pomógł, same darmozjady a wracając do Timo, nasłuchałem się o nim już wiele, na YT Adaś poleca i wgl, ale ja NIE POLECAM I Trecu, do Ciebie mimo, że serwer miał trochę bugów ( wiem wiem nie było bety i wgl) ale dało się to bez tego zrobić , dla Ciebie i tak + ode mnie , za całokształt.

To Trecu nie ogarnia serwera,Timo wynajal Treaca jako technika pelno bugow i jeszcze kase chcial za nic nie robienie...

Ale co Ty tutaj pier**lisz? Było pełno bugów, bo serwer wystartował bez bety i był zrobiony w 2 tygodnie. Ludzie przez lata robią serwery, a i tak mają bugi, a Ty spodziewasz się idealnego serwera po 2 tygodniach? 

@1361622928-U485574.pnglolens123 Wyjdź z tego tematu chłopie. 

Nie polecam grać  z Timo, nie polecałem grać na jego serwie, wbiłem się pośmiać z kumplami na tsie tylko z tego jak nie ogarnia serwera i ludzi ma od tego którym tylko rozkazuje, grałem z nimi na jednym serwerze, gildia NieTaLiga, brak szacunku to wszystkich prócz siebie, jak mnie okradli  ( nie wiem kto ;) )to jedyne co powiedzieli to aha ok to kończ grę, nikt nie pomógł, same darmozjady a wracając do Timo, nasłuchałem się o nim już wiele, na YT Adaś poleca i wgl, ale ja NIE POLECAM I Trecu, do Ciebie mimo, że serwer miał trochę bugów ( wiem wiem nie było bety i wgl) ale dało się to bez tego zrobić , dla Ciebie i tak + ode mnie , za całokształt.

To Trecu nie ogarnia serwera,Timo wynajal Treaca jako technika pelno bugow i jeszcze kase chcial za nic nie robienie...

Za nic nie robienie? Człowieku co Ty pierdolisz wgl całe 2 tygodnie zapierdalałem dzień i noc, a taki j****y cebulak jak Ty na pewno wiesz lepiej

No i chcieles pieniadze za pelno bugow? Dobrze ze tak wyszlo, Timo z nowym technikiem 100razy lepszy serwer ogarna. Ty sie do niczego nie nadajesz. Wielki technik co nawet dropu nie umie ustawic

Dropu? xD Powiem Ci tak pisze Mi dodaj do metina

-szkata

-kd

-xx

-xx

-xx

Nie podał mi nawet %... I co mam się k***a sam domyślić jaki on chce drop ? 

ps. Czytaj ze zrozumieniem pajacu, miałem 2 tygodnie na zrobienie serwera ( na początku chciał w 3 dni to go wyśmiałem ) po drugie jak ma nie być bugów bez bety xDD

Tak słyszałem o tym, że miałeś zrobić serwer w 3 dni :) ja bym pobrał pliki Terenzo i wrzucił na dedyka i powiedział, że zrobiłem.

Timo jest zjebanym cebulakiem, poznałem go i szczerze powiem, że współczuję tym co ich ojebał o go wykastrował i powiesił na latarni bo to jest przykre, że Polak Polakowi takie coś odpier>>

lubie-to-png.png

Opublikowano

Całe szczęście że nie sponsorował naszego projektu ..... Teraz wielu z was widzi jakim PSEM jest Timo :) współczuje tylko Tym co go bronili i wpłacili kase bo na TS3 broniliście go a on sam was na hajs oje*ał :) Ci co byli na tsie to mogą pamiętać pana Pablo ;)
Ps Timo i kto tu jest cebulakiem ? :D sam na hajs zrobiłeś serwer i spieprzyłeś :D a sam klient ma Trojana jak i te pliki serwerowe ^^

Kiedy słyszysz o nowej jakości.
v

comment_QKNOE4c4LYefAPoiNVrUbEYparSjrprO

fpbg_nymeria.png.c41162be62c21e0c7067f4a5888d1b9c.png

Opublikowano

@alchemik1 na globalu mógłbym wydać na IS. Chociaż grałem w czasach, gdzie było dobrze bez tego. Vesteris i MalygoS wymieniłem dlatego, że tam nie trzeba w sumie w IS ładować.

Cwaniak nie jestem. Stwierdzam fakt. Jak cię pizda boli, nie mój problem. Ładujesz w serwer prywatny, to twój problem czy cię ojebią. Nie użytkowników.

@karloo

"A nie jestem z takich ludzi jak ty że potrafią się tylko temu przypatrywać i cieszyć z czyjegoś nieszczęścia."

z głupoty. Nie śmieję się z nikogo. Po prostu napisałem, co uważam. Ty co niby robisz? Masz fundacje pomocy poszkodowanym przez c*****e serwery?

"Daruj sobie odpisywanie na tego posta bo twoje wypowiedzi nic mądrego nie wnoszą.  :D"

Twoje co niby wnoszą? Napisałeś to, jakby to jakaś nowość była a jest to piętno 2009. Chociaż wtedy było stabilniej.

lolens123 ty frajerze zaj.ebany ty szm4to masz tu zawsze najwięcej do powiedzenia na tym forum skretyniały cieciu bez honoru.

Jak widzę takich debili to aż mi się płakać chce, typ się zarejestrował na tym forum 20 lutego tego roku a ma najwięcej do powiedzenia w każdym temacie i każdego poucza no weźcie mnie trzymajcie co za jeb4ny pasożyt społecznościowy bez racji.

i do tego jeszcze parszywa morda  co post na awatarze co juche śmieje do aparatu. jeb4ny cieć

WYNOŚ SIĘ STĄD LOLENS123 NIKT CIE TU NIE CHCE BIEDAKU UMYSŁOWY

Opublikowano

Nadajecie rozgłos swojemu debilnemu zachowaniu, a za parę dni nowe nicki, bo reputacja a'la Cannzas... Brawo!

Skoro pliki robione w 2 tyg + przez pseudo technika + bez bety, to raczej nikt mądry tego nie pobierze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...