Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] KenPack - Profesjonalne paczki modów z wyobrażnią

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-557759-0-22100600-1457634199_thumb.png

KenPack to projekt stworzony z myślą o Was. Tworzę profesjonalne paczki modów dla Graczy jak i YouTuberów. Obecnie posiadam swoją paczkę modów "KenBox", paczka została przygotowana z myślą o Przygodzie. Dokładny Opis Paczki KenBox:

Badaj, rozwijaj i buduj! Ta paczka modów została stworzona z myślą o długoterminowej rozgrywce. Podbijaj lochy, plądruj starożytne skarby, podróżuj do innych światów, pokonuj Boss’ów, oraz stwórz swoje własne Imperium! Niesamowity generator światów oraz wiele nowych rud, sprawią że rozgrywka stanie się jeszcze lepsza. Niewielka ilość modów Magicznych jak i Technicznych, jeszcze bardziej sprawią, że nie będziesz chciał przestać.

Paczka modów KenBox jak i inne Moje paczki są dostępne do pobrania pod tym Linkiem:

http://kenpack.pl/

Na Stronie znajdują się wszystkie informacje, odnośnie paczek modów, jak i lista modyfikacji oraz kilka zdjęć z gry.

bez reklam

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pewno skorzystam. Fajnie, że dodałes możliwosc postawienia na tej paczce serwer i wszystko ładnie działa :)

Dziękuję za pierwszy miły komentarz :)

Staram się aby paczki, były cały czas aktualizowane jak i poprawiane :) Dodatkowo w planach jest już nowa paczka.

bez reklam

Opublikowano

Fajna paczka ;) Czekam na następne :3 xD 
Pozdrawiam.

qNr1l5S.png
Pomogłem/Spodobał Ci się mój post?
Jeśli tak możesz dać Polubić dany post!... Dzięki.

Opublikowano

Masz tam jakieś pluginy swojego autorstwa czy edyty kogoś?

Na chwilę obecną tylko paczki modów mojego autorstwa.

Wraz z wzrostem popularności strony, możliwe że wszystko zostanie rozbudowane i będzie również zakładka pluginów :)

Zawsze mogę zrobić listę najlepszych pluginów wraz z opisami itp.

bez reklam

Opublikowano

Wraz z wzrostem popularności strony, możliwe że wszystko zostanie rozbudowane i będzie również zakładka pluginów :)

Przydałoby się zrobić listę najpopularniejszych pluginów na bukkit, oraz parę pluginów od siebie

co do paczki, jak umiesz pisać pluginy to zrób płatną paczkę na jakiś serwer, może ktoś się skusi i będzie kupywał twoje pomysły :)

6602914599812031494098.png

Opublikowano

Przydałoby się zrobić listę najpopularniejszych pluginów na bukkit, oraz parę pluginów od siebie

co do paczki, jak umiesz pisać pluginy to zrób płatną paczkę na jakiś serwer, może ktoś się skusi i będzie kupywał twoje pomysły :)

Jeśli chodzi o pisanie to trochę słabo, bo nie potrafię, lecz mam znajomego który coś tam pisze :)

Lecz wszystko w swoim czasie :)

Możliwe że za jakiś czas pojawi się lista najlepszych pluginów z bukkit'a itp :)

bez reklam

Opublikowano

Bardzo fajna paczka. Polecam, obecnie gram na niej z kolegą 

Dzięki za miłą opinię :)

bez reklam

Opublikowano

polecam paczuszke jak najbardziej. Fajnie się gra z kolegami na tej paczce modów. 

» BRAK

» SYGNATURY

Opublikowano

polecam paczuszke jak najbardziej. Fajnie się gra z kolegami na tej paczce modów. 

Dziękuję za miłą opinię :)

Już niebawem, będzie dostępna nowa paczka modów, lecz mam jeszcze kilka paczek do wykonania dla osób z którymi współpracuję :)

bez reklam

Opublikowano

Nie moge pobrać huśboxa :> Niby nie odnaleziono.

Paczka będzie dopiero udostępniona :)

Czekam na info od Huśka, ale myślę że do końca tygodnia, będzie możliwość pobrania paczki :)

bez reklam

Opublikowano

Nie moge pobrać huśboxa :> Niby nie odnaleziono.

Paczka będzie dopiero udostępniona :)

Czekam na info od Huśka, ale myślę że do końca tygodnia, będzie możliwość pobrania paczki :)

To w takim razie ja też czekam :D

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...