Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] KenPack - Profesjonalne paczki modów z wyobrażnią

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Jak pobrac paczke jaką kolwiek ? Te sh.st czy jakos tak nie dziala ;/ Wogóle nie mam tego Skip po prawej stronie :(

Wysłane z mojego lenovoA850c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jak pobrac paczke jaką kolwiek ? Te sh.st czy jakos tak nie dziala ;/ Wogóle nie mam tego Skip po prawej stronie :(

Wszystko powinno działać po prawnie :)

Czekasz 5 sekund i powinno się pokazać "SKIP THIS AD" klikasz i gotowe :)

bez reklam

Pomocnik
Opublikowano

Problem lezal w przegladarce. Z Firefox'a zmienilem na Chrome i wszystko OK ;)

Opublikowano

@mateuszp120

Myślałem że Ciebie tu nie ma, ale Kennar jak tusk jest wszędzie :)

+ za starania, uwielbiam Twoje paczki. ;3

A dziękuję :)

Obecnie piszę launcher w którym, będą wszystkie paczki modów :)

Jeśli ktoś zna się na vb i chciałby pomóc w pisaniu zapraszam na priv.

bez reklam

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

@ref

Trochę mnie tutaj nie było, co nie oznacza że porzuciłem projekt :)

Co nowego:

- Wszystkie paczki zostały zaktualizowane

- Nowe grafiki paczek

- Na dniach startuje Launcher premium/non premium a w nim wszystkie Moje paczki + czysta Vanilla
 - Nowa paczka TechBlock jeszcze niedostępna, gdyż będzie to paczka pod serwer Publiczny. Dla zainteresowanych będzie to SkyBlock na modach technicznych 102 mody, 3/4 craftingów zostało przeze mnie zmienionych, dodatkowo autorski spawn + ponad 600 Questów!!!

Już niebawem start ;)

bez reklam

Opublikowano

Fajne paczki ;) , Fajnie by było jak byś dodał do launchera że można robić własny serwer na hamachi.

==============:+:Koja:+:==============

Pomoglem ;3?

LIKE

==============:+:Koja:+:==============

Opublikowano

- Nowa paczka TechBlock jeszcze niedostępna, gdyż będzie to paczka pod serwer Publiczny. Dla zainteresowanych będzie to SkyBlock na modach technicznych 102 mody, 3/4 craftingów zostało przeze mnie zmienionych, dodatkowo autorski spawn + ponad 600 Questów!!!

Już niebawem start ;)

Jakieś konkretniejsze informacje dotyczące startu?

Opublikowano

Już niebawem start ;)

Jakieś konkretniejsze informacje dotyczące startu?

Jak wszystko dobrze pójdzie to w następnym tygodniu serwer powinien wystartować, na chwilę obecną sprawdzamy wydajność, bugi, craftingi, zadania i wiele więcej :P jak tylko serwer wystartuje da również informację w poście :)

bez reklam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dziękuję wszystkim za Pozytywne komentarze :)

Mam w planach zmienić wygląd strony, lecz zobaczymy kiedy znajdę chwilę, bo coś zacząć robić.

Dodatkowo dla wszystkich zainteresowanych, jakimś serwerem Technicznym na Modach:

- Już jakiś czas temu ruszył Nas serwer SkyBlock na modach technicznych z Questami i zmienionymi craftingami, co by nie było zbyt łatwo ;)(Ciężko się wbić gdyż ciągle FULL)

Lecz jesteśmy już w trakcie tworzenia II Edycji serwera, całą koncepcję już mamy, paczka gotowa, serwer stoi, tworzymy już nowe craftingi, piszemy Questy, Budujemy mapę.

Jeśli potrafisz naprawdę dobrze budować to zapraszam na PW, gdyż szukamy ogarniętych ludzi do pomocy :)

bez reklam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...