Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] KenPack - Profesjonalne paczki modów z wyobrażnią

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ref

Takie tam nocne nowości:

- Paczka HuśBox 4 Light
 - Paczka HuśBox 4 Serwer

Dostępne już do pobrania.

Z góry informuję że pliki serwerowe nie było do końca testowane, więc jeśli znajdziecie jakieś błędy to będę wdzięczny za kontakt.

Pozdrawiam.

bez reklam

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ref

Takie tam nocne nowości:

- Paczka HuśBox 4 Light

- Paczka HuśBox 4 Serwer

Z góry informuję że pliki serwerowe nie było do końca testowane, więc jeśli znajdziecie jakieś błędy to będę wdzięczny za kontakt.

Pozdrawiam.

W takim razie już można grac ;p Jaki launcher non premium dobry i prosty byle by ustawić ram?

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

@ref

Takie tam nocne nowości:

- Paczka HuśBox 4 Light

- Paczka HuśBox 4 Serwer

Pozdrawiam.

W takim razie już można grac ;p Jaki launcher non premium dobry i prosty byle by ustawić ram?

Nie znam nic pirackiego :(

Ale może za jakiś czas będę miał własny launcher dla Premium i Non Premium ;)

A w nim wszystkie moje paczki w jednym itp :)

bez reklam

Opublikowano

Mógłbym prosić o pomoc? :P Ściągnąłem clienta KenBox'a i za cholerę nie wiem jak to wszystko odpalić :D Świeży w temacie moddingu jestem, będę wdzięczny bardzo! ;)

Opublikowano

Mógłbym prosić o pomoc? :P Ściągnąłem clienta KenBox'a i za cholerę nie wiem jak to wszystko odpalić :D Świeży w temacie moddingu jestem, będę wdzięczny bardzo! ;)

Jeśli posiadasz minecrafta Premium to wchodzisz w %appdata% następnie folder "Roaming" i przenieś sobie swój .minecraft na pulpit lub gdzieś, a następnie usuń ten co był w "Roaming" i wrzuć ten, który znajdował się w paczce :)

bez reklam

Opublikowano

Widzę, że paczki są nawet spoko tylko mam mały problem z KenBox'em v2.1. Gdy już wrzuciłem wszystkie mody i włączyłem Mc, podczas initializingu 1 ciągle crashuje mi go i przez to nawet raz paczki nie udało mi się włączyć. Można prosić o jakąś pomoc? 

b4943978e87d4229a62e3d71111045d9.0.gif

Opublikowano

Widzę, że paczki są nawet spoko tylko mam mały problem z KenBox'em v2.1. Gdy już wrzuciłem wszystkie mody i włączyłem Mc, podczas initializingu 1 ciągle crashuje mi go i przez to nawet raz paczki nie udało mi się włączyć. Można prosić o jakąś pomoc? 

Wyślij crash'a

bez reklam

Opublikowano

Dokładniej to jest taki crash, że mam brak odp. po skończeniu Initializing i jedyną opcją to jest wyłączenie Mc, a po wyłączeniu wyskakuje luncher z takim czymś attachicon.gifuntitled.bmp

Dziwne, bo nie wygląda mi to na crash'a, sprawdzałem kilka razy i wszystko jest ok.

Masz Minecraft premium czy non ?

Oraz może masz za słaby komputer ?

bez reklam

Opublikowano

Minecraft premium a komp to raczej dobry (Wiedźmin 3 na średnich 60fps co jest dziwne bo grafika minimalnych nie spełnia) nawet parametry pokaże attachicon.gifNowy obraz mapy bitowej.bmp

Przydzielasz więcej pamięci do paczki ? np: 3-4GB ?

bez reklam

Opublikowano

Minecraft premium a komp to raczej dobry (Wiedźmin 3 na średnich 60fps co jest dziwne bo grafika minimalnych nie spełnia) nawet parametry pokaże attachicon.gifNowy obraz mapy bitowej.bmp

4Gb

Spróbuj robić według poradnika, poradnik jest do MadzikowyPack, lecz możesz zrobić to samo z KenBox'em :)

http://kenpack.pl/madzikowypack/instalacja/

bez reklam

Opublikowano

4Gb

Spróbuj robić według poradnika, poradnik jest do MadzikowyPack, lecz możesz zrobić to samo z KenBox'em :)

Ok. Samemu udało mi się naprawić problem, instalując najnowszą jave oraz usuwając starsze jej wersje (jeśli nie zostaną usunięte stare wersje, nowa nie zadziała-rada na przyszłość dla innych).

b4943978e87d4229a62e3d71111045d9.0.gif

Opublikowano

4Gb

Ok. Samemu udało mi się naprawić problem, instalując najnowszą jave oraz usuwając starsze jej wersje (jeśli nie zostaną usunięte stare wersje, nowa nie zadziała-rada na przyszłość dla innych).

No tak najlepiej używać java 8 na Moich paczkach :)

bez reklam

Opublikowano

Pobrałem gram i jak narazie mi sie podoba ;)

Cieszę się :)

W planach mam już nową paczkę modów Przetrwanie na wyspie z zadaniami itp :)

bez reklam

Opublikowano

@ref

Projekt ciągle się rozwija i dochodzą nowe osoby do współpracy.

Dziękuję również Wam za ponad 450 wyświetleń :)

bez reklam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...