Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium [Dedyk] [Easy/4Fun]

Cortium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@.imaguś. W tym problem, że Ty jesteś tutaj pionkiem i nie masz pojęcia tak naprawdę do czego mam dostęp, a do czego nie :/

Bardzo ciekawa wypowiedź osoby prowadzącej (zarządzającej) serwerem. Propsy ... 

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram, bo Perserga ;>

Przepraszam bardzo. Mozesz rozwinąć czemu zagrasz bo Perserga ? Tu prawie wszyscy pisza ze nie zagrają bo on jest a ty na odwrót. Prosze o rozwiniecie co cie przekonało w nim ze tu chetnie zagrasz.

Event wielkanocny bedzie jakis ?

Lubię oglądać jego filmiki na yt, poza tym nie patrząc to ja nie widzę w nim nic złego, a z resztą to nie Twoja sprawa.

Opublikowano

@.imaguś. W tym problem, że Ty jesteś tutaj pionkiem i nie masz pojęcia tak naprawdę do czego mam dostęp, a do czego nie :/

Bardzo ciekawa wypowiedź osoby prowadzącej (zarządzającej) serwerem. Propsy ... 

Opublikowano

Niech ktoś kupi serwer od tego jeb... 12latka ten pajac nic nie potrafi nie wie co gdzie i jak a pieprzy że siedzi 10h dziennie nad serwer (smiech na sali) on chyba 10h dziennie  klepie kose a nie coś robi przy tym serwerze,serwer przy dobrej administracji jest naprawde dochodowy tylko musi trafić w odpowiednie rece a nie bachora z podstawówki co nie dawno przestał doić cyca -,- naprawde ten serwer jest bardzo dobry duży zarobek był by z niego tylko jedna przeszkoda [GA]Perserga o ile można nazwać ową osobe jakim kolwiek administratorem skoro pajac nawet komend nie zna :) żałosny człowiek. Mam nadzieje ze serwer ktoś ogarnie bo właściciel musi podrosnąć zdeczka i na dodate dojrzeć do odpowiedzialności.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Kurde i tak długo postał, 2 tygodnie w sensie chodzi mi z iloscia graczy bo tera się wyludnia, myslalem ze postoi tydzien, Persenga propsy XDDDD

Opublikowano

Postał by dłużej gdyby nie Perserga ;) ten serwer powinien mieć administracje typu Laneris, zajeli by sie serwerem profesjonalnie wszystko jest ok tylko powinni dac balans bugi usunać bo jest pare naprawić wszystko i normalnie dodawac UP a nie jak perserga no jutro banalns tydzien pozniej... :) Mały kłamczuszek :3

86226145013474567463.png

Opublikowano

Niech ktoś kupi serwer od tego jeb... 12latka ten pajac nic nie potrafi nie wie co gdzie i jak a pieprzy że siedzi 10h dziennie nad serwer (smiech na sali) on chyba 10h dziennie  klepie kose a nie coś robi przy tym serwerze,serwer przy dobrej administracji jest naprawde dochodowy tylko musi trafić w odpowiednie rece a nie bachora z podstawówki co nie dawno przestał doić cyca -,- naprawde ten serwer jest bardzo dobry duży zarobek był by z niego tylko jedna przeszkoda [GA]Perserga o ile można nazwać ową osobe jakim kolwiek administratorem skoro pajac nawet komend nie zna :) żałosny człowiek. Mam nadzieje ze serwer ktoś ogarnie bo właściciel musi podrosnąć zdeczka i na dodate dojrzeć do odpowiedzialności.

Po co kupować serwer skoro te pliki są udostępnione na forum i można postawić serwer taki sam bez wydawania kasy na jego sf. Niedługo startuje pare serwerów easy i tam możecie się spokojnie rozejść bo przeglądajac prezentacje maja o wiele wiecej do zaoferowania niż ten idiota perserga.

Opublikowano

Racja są pliki ale ten serwer można kontynuować puki jeszcze jest te 150 graczy ONLINE ale on tego nie widzi gracze chcą pchać kase w is'a piszą płaczą na grze czemu IS jest off czemu nie mozna zakupic SM nowa znacznie lepsza administracja napewno by ten serwer ogarneła i znacznie wiecej osób by przybyło na serwer a dla tego debila [GA]Persergi balans klas polega na zmniejszeniu HP  i to wszystko,gdy usłszałem ze ten pajac siedzi na serwerze dziennie 10h to myslalem ze nie wyrobie ze smiechu xD

86226145013474567463.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...