Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium [Dedyk] [Easy/4Fun]

Cortium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kpiny ... Drop z barony jest dalej lipny .. po za tym moglo by byc troche wiecej tych dungow ... jeszcze dodaliscie ludzia SM na konta ..

Jak będzie aktualizacja z lv itd to też będą dodane dungi.

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kpiny ...

Nie czekamy na odpowiedz serwerowni.

zas pewnie cofka bedzie i polowa ludzi straci postacie :D

NIe.

Przepraszamy za tą przerwę ale czekamy na odpowiedz serwerowni.

Mamy nadzieję że będzie to w jak najszybszym czasie.

Opublikowano

Temat można już zamknąć :) Serwer i tak już padł :] Gratulacje dla profesjonalnej administracji (zapamiętam, aby nie zaczynać na Waszych serwerach wiecej! )

Opublikowano

Temat można już zamknąć  :) Serwer i tak już padł :] Gratulacje dla profesjonalnej administracji (zapamiętam, aby nie zaczynać na Waszych serwerach wiecej! )

Nie nie padł nie wiem czy widzisz ale pisałem że czekaliśmy na odpowiedz serwerowni.

Serwer ONLINE Zapraszamy do gry.

Opublikowano

Temat można już zamknąć  :) Serwer i tak już padł :] Gratulacje dla profesjonalnej administracji (zapamiętam, aby nie zaczynać na Waszych serwerach wiecej! )

Nie nie padł nie wiem czy widzisz ale pisałem że czekaliśmy na odpowiedz serwerowni.

Serwer ONLINE Zapraszamy do gry.

nie wy a kret jak juz .-.

i maszyny sa wytrzymale, co wy tam robicie ze lecicie?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

dlaczego kiedy odpalam clienta wyskakuje błąd getloical ProcesorInformation w bibliotece KARNEL32 ? 

Venum

Opublikowano

dlaczego kiedy odpalam clienta wyskakuje błąd getloical ProcesorInformation w bibliotece KARNEL32 ? 

Pobierałeś clienta z włączonym antywirusem? jeśli tak to wyłącz go i pobierz od nowa.

Masz zainstalowane directX, netframework?

Opublikowano

Pobierałeś clienta z włączonym antywirusem? jeśli tak to wyłącz go i pobierz od nowa.

Masz zainstalowane directX, netframework?

A kiedy odbugujecie Mi moja postac? bo nadal mam inną postac niz ta ktora zakladalem.

Opublikowano

No i gdzie ten top server Persergus? Ja mówił że nic z tego nie będzie, a technik jest jakimś przypadkiem w team :makka:

Planujecie reklamę? Bo chyba macie z 60 ludzi razem 

­

60 to jest Twoje IQ.

Serdecznie zapraszam na serwer 30 minut temu odbył się event 3 rundy z szukania GA.

Opublikowano

Po tym jak straciłem konto a ludzie którzy nic nie stracili podostawali SMy to ja podziękuję :)

Dobry tok rozumowania. Dajmy SMy to będzie spokój. To nic że osoby którym konta usunęło nie mogły otrzymać tych SM :D 

d527743595.png

Opublikowano

Po tym jak straciłem konto a ludzie którzy nic nie stracili podostawali SMy to ja podziękuję :)

Dobry tok rozumowania. Dajmy SMy to będzie spokój. To nic że osoby którym konta usunęło nie mogły otrzymać tych SM :D

Tak to jest jak się nie robi backupów bazy :D Backupu pewnie dalej nie robią i się nie zdziwię jak znowu coś zginie / usunie się.

Opublikowano

Czy wiecie o tym bugu na expa? On jest od startu? hahaha

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Tak to jest jak się nie robi backupów bazy :D Backupu pewnie dalej nie robią i się nie zdziwię jak znowu coś zginie / usunie się.

Mylisz się :/

Opublikowano

Stoi to jeszcze ? :D

Moze i stoi ale graczy to jest... z 50 ?? Tak na oko, z czego 45 to boty Persengi ;p 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Trochę mozolnie bije się ninją dungeona... zrobicie jakiś upgrade broni do expa?

The past has gone

Opublikowano

Stoi to jeszcze ? :D

Moze i stoi ale graczy to jest... z 50 ?? Tak na oko, z czego 45 to boty Persengi ;p 

Problem w tym że licnik na stronie działa jak powinien :/

Opublikowano

Typowe nie grali a hejtują...A najlepsze że większość leci z hejtami za inymi....

­

Może dlatego, że na tym serwerze nie ma nic ciekawego prócz bugów :vvv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...