Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium [Dedyk] [Easy/4Fun]

Cortium

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

c**j w to skisłem bo mi cofneło lvle, p******e ziom xD niby nie długo ale ja chciałem sie pobić a nie siedzieć i expic bo wy cofke zrobiliscie.

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

2agpw5j.jpg

*POPRAWKI*

1.Poprawiliśmy mapkę 133 (Większe spoty)

2.Poprawiliśmy Baronkę (DROP teraz opłaca się na nią chodzić)

3.Poprawiliśmy DROP z Metinó & Bosów.

4.Poprawiliśmy Pierścień Teleportacji.

5.Dodaliśmy Nowy Set Broni do EXPA (Uruchomić AutoPatchera)

6.Dodaliśmy do M1 Strażnika Dungeonów)

7.I wiele więcej mniejszych błędów.

Proszę o Odpalenie Patchera !

Spatchowany. Po najechaniu metalem na broń podświetla się ona na żółto ale nie da się ulepszyć :)

Opublikowano

Dzięki zniknęła mi postać jak i konto dobra robota :")

Jak na razie nie polecam.

radzę wam zamknąć serwer a nie odpierdalać takie rzeczy 

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Serwer będzie stał stabilnie nie mamy zamiaru go wyłączać.

Na konta zostały zwrócone 250 SM.

Opublikowano

Serwer będzie stał stabilnie nie mamy zamiaru go wyłączać.

Na konta zostały zwrócone 250 SM.

A może tak się wypowiecie w sprawie tych usuniętych kont ?

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Haha.. Wczoraj założyłem konto wbiłem +125 lvl dzisiaj się loguję i co? "Niepoprawna nazwa konta lub hasło" A na stronie pisze: "Użytkownik z tym loginem nie istnieje." Tyle w temacie.. NIE POLECAM ! :)

d527743595.png

Opublikowano

2agpw5j.jpg

*POPRAWKI*

Spatchowany. Po najechaniu metalem na broń podświetla się ona na żółto ale nie da się ulepszyć :)

1. nie było to potrzebne(bo expiło się bez problemu) = większe lagi

2. drop urozmaicony tylko o złote perły nic więcej i KD... któe z metinów dropiły nic nadzwyczajnego..

3 drop z metinów był taki sam tylko wszystkie Kd z jednego metina szły nic więcej..

4. był jak jest.

5.jakoś nie ma ich mimo użycia patcheru ;)

6.jest ok

7. są błędy i były a wy nic z tym nie robocie i nie robiliście,,,

Co do akcji z kontamni.. mi osobiście nic nie zgineło nic nei starciłam gdyż moje konto było off 2 dni bo nie chciało mi się grać lecz mimo tego zyskałam 500 sm za free bo mam 2 konta... więc nie inwestowałam w IS a dostałam go za darmo... świetnie więc.

Co do tematu  ten błąd z kontami to nie jest problem dla mnie xD bo co za problem wybonować,dropić,wyexpić kwestia paru godzin ludzie to trochę przesadzają chodź się nie dziwie nic nie zrobili a im zginęło wszystko .

Dziś rozdałam eq i nie polecam gry na tym serwerze nic nie ma do roboty... wiecznie bugi... nei da się zmienić królestwa miał być balans lecz go nie było i nie będzię healer to porażka wiem bo nim grałam 0 dmg w pvp... Surka bm nie do pokonania .

Powodzenia na innym serwie ludziska , 

I powodzenia dla Adminów tego priva by otworzyli oczy .

wilowo.jpg

Opublikowano

Witam z tej strony [GA]Perserga czyli właściciel serwera Cortium. Za to co się wczoraj stało chciałbym bardzo przeprosić, i prosić o drugą szansę.Serwer będzie online nie bójcie się.

Serwer będzie rozwijany na 100%

Przepraszamy team Cortium.

Opublikowano

Witam z tej strony [GA]Perserga czyli właściciel serwera Cortium. Za to co się wczoraj stało chciałbym bardzo przeprosić, i prosić o drugą szansę.Serwer będzie online nie bójcie się.

Jestes dumny ze jestes wlasicicielem tego serwera, ze to tak podkreslasz? Bo ja bym nie byla na Twoim miejscu.

QjprBF.png

Opublikowano

Żal.pl , patola czyli Persenga. Postacie , lvl eq poszły się w skrócie brzydko mówiąc J****. 

Wiedziałem ze tak będzie na serwie tego wy******** Persengi...

Nie polecam. 3mać się z daleka od tego czegoś bo to dopiero zapewne początek. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

2agpw5j.jpg

*POPRAWKI*

1. nie było to potrzebne(bo expiło się bez problemu) = większe lagi

2. drop urozmaicony tylko o złote perły nic więcej i KD... któe z metinów dropiły nic nadzwyczajnego..

3 drop z metinów był taki sam tylko wszystkie Kd z jednego metina szły nic więcej..

4. był jak jest.

5.jakoś nie ma ich mimo użycia patcheru ;)

6.jest ok

7. są błędy i były a wy nic z tym nie robocie i nie robiliście,,,

Co do akcji z kontamni.. mi osobiście nic nie zgineło nic nei starciłam gdyż moje konto było off 2 dni bo nie chciało mi się grać lecz mimo tego zyskałam 500 sm za free bo mam 2 konta... więc nie inwestowałam w IS a dostałam go za darmo... świetnie więc.

Co do tematu  ten błąd z kontami to nie jest problem dla mnie xD bo co za problem wybonować,dropić,wyexpić kwestia paru godzin ludzie to trochę przesadzają chodź się nie dziwie nic nie zrobili a im zginęło wszystko .

Dziś rozdałam eq i nie polecam gry na tym serwerze nic nie ma do roboty... wiecznie bugi... nei da się zmienić królestwa miał być balans lecz go nie było i nie będzię healer to porażka wiem bo nim grałam 0 dmg w pvp... Surka bm nie do pokonania .

Powodzenia na innym serwie ludziska , 

I powodzenia dla Adminów tego priva by otworzyli oczy .

1.Było ponieważ na spocie było po 5 mobów a wszyscy narzekali.

2.No tak sami tego chcieliście.

3.Poprawiony ;]

4.Usunęliśmy TP do Baronki ponieważ jest NPC od tego w M1.

5.Już powinny być.

6.----

7.Ciągle staramy się je poprawić.

Zapraszamy na serwer.

Opublikowano

co mi po 250SM jak nadal nie mam konta? o_O

Czyli tak jak ktoś wyżej napisał - niektórym nie zniknęło nic bo się nie logowali i dostali po 250SM na konta, a Ci, którzy nie mają totalnie nawet na co się zalogować zostali olani. 

Fajnie. 

Opublikowano

Żal.pl , patola czyli Persenga. Postacie , lvl eq poszły się w skrócie brzydko mówiąc J****. 

Wiedziałem ze tak będzie na serwie tego wy******** Persengi...

Nie polecam. 3mać się z daleka od tego czegoś bo to dopiero zapewne początek. 

żal.pl to jest z twojego posta.

Jestes dumny ze jestes wlasicicielem tego serwera, ze to tak podkreslasz? Bo ja bym nie byla na Twoim miejscu.

Tak jestem dumny z tego, ja chociaż umiem się przyznać do czegoś.

Opublikowano

Zrozumcie że to serwer 4fun odrobienie tego eq to kwestia kilku H przy wczorajszym zuzuospokojnie można bylo zrobic od 54 do maxa.

Przepraszamy za to co sie stało ale serwer będzie stał stabilnie.

Opublikowano

Gorąco odradzam grać na tym serwerze.

Administracja wczoraj dała SM'/Y KAŻDEMU nawet tym kontom które zostały założone w ciągu 10minut po cofce. Lekko ponad polowa nie miala w tedy isu nawet a administracja jest tak żałosna i dziecinna po 15-16 lat,że nie potrafią sprawdzić logów czy osób które posiadaly IS czy SM.  Dziś SM'y zostaly zabrane z kont a gracze ktorzy je otrzymali UCZCIWIE mają je  stracone. Moze nie zdążyli dokonać zakupów w IS a Wy je odebraliście w sumie bez żadnej wypowiedzi na ten temat, ZA PLECAMI GRACZY. 

Po 2. Lvl'e zostaly cofnięte a Wy nic nie zrobiliście. Daliście 50% expa HURAAAAAA HURAAAAA EXPIMY. Dupa. EQ graczy tych po cofce zostało stracone wraz z lvl'em gdzie tu uczciwość? Znowu nie potrafcie sprawdzić logów czy czegoś tam??

3. Balans od 5 dni robicie i póki co to tylko niszczycie serwer niż go polepszać. Taka dziecinna administracja powinna w szkole siedzieć przy książkach,a nie brac się zarobienie serwerów. 

JAK PISAŁEM ODRADZAM KOMUKOLWIEK TUTAJ GRAĆ. POWODY PODANE WYŻEJ :)

@ już nie wspomnę o Waszym TeamSpeak3 gdzie administracja przejrzała na oczy i Was z niego wywaliła xD.

Opublikowano

Przy takiej ilości wychodzących ostatnio serwerów, cofka dyskwalifikuje dożywotnio.

To tak jakby właściciel dostał perma od graczy.Proponuje zmienić całkowicie wszystkie powiązania z tym nickiem ktory bedzie źle się ludziom kojarzył i postawić całkowicie nowy serwer - ten juz jest spalony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...