Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium [Dedyk] [Easy/4Fun]

Cortium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gorąco odradzam grać na tym serwerze.

Administracja wczoraj dała SM'/Y KAŻDEMU nawet tym kontom które zostały założone w ciągu 10minut po cofce. Lekko ponad polowa nie miala w tedy isu nawet a administracja jest tak żałosna i dziecinna po 15-16 lat,że nie potrafią sprawdzić logów czy osób które posiadaly IS czy SM.  Dziś SM'y zostaly zabrane z kont a gracze ktorzy je otrzymali UCZCIWIE mają je  stracone. Moze nie zdążyli dokonać zakupów w IS a Wy je odebraliście w sumie bez żadnej wypowiedzi na ten temat, ZA PLECAMI GRACZY. 

Po 2. Lvl'e zostaly cofnięte a Wy nic nie zrobiliście. Daliście 50% expa HURAAAAAA HURAAAAA EXPIMY. Dupa. EQ graczy tych po cofce zostało stracone wraz z lvl'em gdzie tu uczciwość? Znowu nie potrafcie sprawdzić logów czy czegoś tam??

3. Balans od 5 dni robicie i póki co to tylko niszczycie serwer niż go polepszać. Taka dziecinna administracja powinna w szkole siedzieć przy książkach,a nie brac się zarobienie serwerów. 

JAK PISAŁEM ODRADZAM KOMUKOLWIEK TUTAJ GRAĆ. POWODY PODANE WYŻEJ :)

@ już nie wspomnę o Waszym TeamSpeak3 gdzie administracja przejrzała na oczy i Was z niego wywaliła xD.

Ohh kto zakupił SM`y wystarczy się z nami skontaktować i podać kod a wszystko zwrócimy.

Przy takiej ilości wychodzących ostatnio serwerów, cofka dyskwalifikuje dożywotnio.

To tak jakby właściciel dostał perma od graczy.Proponuje zmienić całkowicie wszystkie powiązania z tym nickiem ktory bedzie źle się ludziom kojarzył i postawić całkowicie nowy serwer - ten juz jest spalony.

Zrozum co się stało to się nie odstanie.

Wczoraj odbył się Event ZUO było wystarczająco wielkie aby odrobić EQ.

Jeszcze raz przepraszamy za to co się stało oczywiście serwer nadal będzie stał stabilnie i będziemy go ulepszać.

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gorąco odradzam grać na tym serwerze.

Administracja wczoraj dała SM'/Y KAŻDEMU nawet tym kontom które zostały założone w ciągu 10minut po cofce. Lekko ponad polowa nie miala w tedy isu nawet a administracja jest tak żałosna i dziecinna po 15-16 lat,że nie potrafią sprawdzić logów czy osób które posiadaly IS czy SM.  Dziś SM'y zostaly zabrane z kont a gracze ktorzy je otrzymali UCZCIWIE mają je  stracone. Moze nie zdążyli dokonać zakupów w IS a Wy je odebraliście w sumie bez żadnej wypowiedzi na ten temat, ZA PLECAMI GRACZY. 

Po 2. Lvl'e zostaly cofnięte a Wy nic nie zrobiliście. Daliście 50% expa HURAAAAAA HURAAAAA EXPIMY. Dupa. EQ graczy tych po cofce zostało stracone wraz z lvl'em gdzie tu uczciwość? Znowu nie potrafcie sprawdzić logów czy czegoś tam??

3. Balans od 5 dni robicie i póki co to tylko niszczycie serwer niż go polepszać. Taka dziecinna administracja powinna w szkole siedzieć przy książkach,a nie brac się zarobienie serwerów. 

JAK PISAŁEM ODRADZAM KOMUKOLWIEK TUTAJ GRAĆ. POWODY PODANE WYŻEJ :)

@ już nie wspomnę o Waszym TeamSpeak3 gdzie administracja przejrzała na oczy i Was z niego wywaliła xD.

Ohh kto zakupił SM`y wystarczy się z nami skontaktować i podać kod a wszystko zwrócimy.

Przy takiej ilości wychodzących ostatnio serwerów, cofka dyskwalifikuje dożywotnio.

To tak jakby właściciel dostał perma od graczy.Proponuje zmienić całkowicie wszystkie powiązania z tym nickiem ktory bedzie źle się ludziom kojarzył i postawić całkowicie nowy serwer - ten juz jest spalony.

Jeszcze raz przepraszamy za to co się stało oczywiście serwer nadal będzie stał stabilnie i będziemy go ulepszać.

tu chodzi o to,że zrobiliście graczy w bambuko. Obiecujecie coś,dajecie i zabieracie. Gdzie tu uczciwość?

Odniosłeś się do jednej rzeczy a co z dwoma innymi podpunktami? 

Opublikowano

Zaraz, wyjebałeś konta i rzeczy graczy a po wszystkim zrobiliście zuo, dobrze rozumiem?

>kto kupil smy niech sie skontaktuje i poda kod

lol,

jak mi cos dziala to usuwam wiadomosc i eloo, a nie mam sie bac o to ze jakis idiota usunie mi konto xD

a co z przelewami? numer konta maja wam podac?

i dalo sie to przywrócic

pozdro, niedlugo pliki przez przypadek usuniesz xD

slay urself ughhhhh jak wy mozecie robic serwery

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Serio usunęli postacie? Nie no to ja podziękuje trochę się namęczyłem aby wbić LVL i zrobić EQ a nic za to nie dostałem (nie jestem no-life i nie gram 24/7 aby być na każdym ZUO czy innym evencie bo ktoś usunął postacie) A więc również kończę swoją przygodę. Pozdrawiam :) 

Opublikowano

Tu nie chodzi o żadne eq ani lvle...to można odrobić na momencie. Chodzi o SM - 250SM, które dostali wszyscy, tylko nie Ci, którym usunięto całkowicie konto (grali za krótko)...
I to jest niesprawiedliwe bo to jednak jest to 30zł i teraz po mieście każdy lata już z kostiumem / petem, a np ja jeśli chcę go mieć musze wydać kase mimo że grałem przed cofką... 

Opublikowano

Tu nie chodzi o żadne eq ani lvle...to można odrobić na momencie. Chodzi o SM - 250SM, które dostali wszyscy, tylko nie Ci, którym usunięto całkowicie konto (grali za krótko)...

I to jest niesprawiedliwe bo to jednak jest to 30zł i teraz po mieście każdy lata już z kostiumem / petem, a np ja jeśli chcę go mieć musze wydać kase mimo że grałem przed cofką... 

Czyli padnie szybciej niż myślimy ^^ Ja już szukam innego serwera, jak zobaczyłem te usunięte postacie i jeszcze fakt, że NOWI dostali SM no sprawiedliwość po całości :) Nie polecam :) Mam nadzieje, że upadnie. 

Opublikowano

Zapraszam was na serwer, tak wygląda m1 jinno : post-1481235-0-82472100-1458231545_thumb.jpg

m1 shinsoo : post-1481235-0-64658700-1458231558_thumb.jpg

Wszyscy co wczoraj zniknął is i mają kody zwrotne zapraszam na ts-world.eu postaram się pomóc.

Teraz pisze pytania do oxa, więc wieczorem możecie się spodziewać konkursu OX.

Opublikowano

Ja rozumiem cofki,brkaujace smy,jakies inne bledy ale zeby z sury zrobic ninje i zmienic nick? wtf

PrqdYWk.jpg

Wrzuciles na inną postać  i robisz ss? po co ty to robisz?

Opublikowano

z początku server wydawał się dobrym lecz po krótkiej grze i fajnej cofce przekonałem się ze to syf nie polecam :3

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Ja rozumiem cofki,brkaujace smy,jakies inne bledy ale zeby z sury zrobic ninje i zmienic nick? wtf

PrqdYWk.jpg

Wrzuciles na inną postać  i robisz ss? po co ty to robisz?

Zaraz wstawie filmik jak wchodze na postac :) to sie zdziwisz :)

Opublikowano

Server padł strona nie działa xD
Pisze pytania do OX co się okazuje że muszą zaktualizować pytania ExetY k***a powiedz mi co ty robisz cały dzień...
Klasy dalej nie Zbalansowane
NIE POLECAM -2/10 :x

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Opublikowano

ExetY k***a powiedz mi co ty robisz cały dzień...

W szkole siedzi. Po niektórych błędach i bugach jakie tu widzę, jestem zdziwiony, że udało Wam się w ogóle serwer odpalić. Gratulacje.

Opublikowano

Przecież ru jest bug na bugu.. Jeszcze te itemki za free. ;) 

Szkoda czasu na serwer a tym bardziej nie wydawajcie na Is-a. 

Zabrakło gimbie na używki :) smianko ;)

Nie polecam, Administracja totalnie nie ogarnięta.

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...