Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium [Dedyk] [Easy/4Fun]

Cortium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typowe nie grali a hejtują...A najlepsze że większość leci z hejtami za inymi....

Gram i hejtuje. Jakis problem?

uprzedze Twoje pytanie "skoro hejtujesz to po co grasz?"

Bo nie bede nigdzie zaczynała skoro wyjezdzam i koncze.

QjprBF.png

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Cortium

Jakieś informacje co do serwera?

Masz zamiar go trzymać bez technika?

Prosiłbym o jakieś informacje.

Opublikowano

A pisałem jak kończa sie serwery polskich youtuberow :D Nie polecam bo widze ze juz sie konczy serwer.

Nic się nie kończy :)

Opublikowano

Serwer syf, nie polecam.

Grunt to dobrze zaargumentowana opinia.

Dla mnie taki serwer jest błyszczącym czyściochem, nawet z bugami w porównaniu do g*wien, które teraz powstają... 234124 nowych setów broni, kolczyków, najszyjników, runy, pasy, 300 nowych petów, kostiumów i innych...

The past has gone

Opublikowano

Nie wiem czy tu wbić czy nie... Wiem, że Perserga, co już jest wystarczającym powodem, żeby nie wbijać (xD) ale i tak nie ma żadnych dobrych serwerów, na których można grać, to chociaż bym się poklepał. Co o tym sądzicie ludzie? Wbijać?

Opublikowano

Baze ktos imm czysci albo oni sami nie potrafia sie tym zajac jak potrzeba serwer pewnie o 22 bedzie otwarty... takimi bledami tracicie tylko spoko graczy i ludzi

Opublikowano

Dagger do poprawienia jest. W pvp nic nie znaczy. O ile skille są w miarę, tak hitami w ogóle nie da się nic zrobić krzywdy, a o to w tej postaci chodzi... Już więcej BM bije z miecza niż dagger.

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...