Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] Aragium

Gość Weeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że pozmienialiście nazwy tabel w bazie danych. Mądrze, brak szans na boterów.  ;)

Że niby co zrobili?

611671457868499483446.gif

Co to za bot ?

Chyba widać że autorski...

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę, że pozmienialiście nazwy tabel w bazie danych. Mądrze, brak szans na boterów.  ;)

Że niby co zrobili?

611671457868499483446.gif

To gratki, bo mnie nie chciało połączyć.  :(

Opublikowano

302271458069862483446.png322331458069862483446.png

Kurde...

No nic, serwer jak i ekipę polecam.

Błędy które zgłaszałem na bieżąco było poprawiane a kontakt z administratorami był bardzo dobry.

Dzięki za grę.

Co do bota to nie mam zamiaru go nigdzie udostępniać, na pewno nie takiego jaki jest teraz.

Był pisany tylko i wyłącznie dla sprawdzenia siebie i udowodnienia, że można (pisany był około 6 dni, i był moim pierwszym zetknięciem z językiem C#) :D

Możliwe, że kiedyś będzie on wyglądał jak ma wyglądać to zastanowię się nad publikacją.

Opublikowano

Kurde...

Błędy które zgłaszałem na bieżąco było poprawiane a kontakt z administratorami był bardzo dobry.

Dzięki za grę.

Co do bota to nie mam zamiaru go nigdzie udostępniać, na pewno nie takiego jaki jest teraz.

Był pisany tylko i wyłącznie dla sprawdzenia siebie i udowodnienia, że można (pisany był około 6 dni, i był moim pierwszym zetknięciem z językiem C#) :D

Możliwe, że kiedyś będzie on wyglądał jak ma wyglądać to zastanowię się nad publikacją.

Czemu Ci konto z 1 lvlem zablokowali?! o.O

Hejo

Opublikowano

Kurde...

Dzięki za grę.

Czemu Ci konto z 1 lvlem zablokowali?! o.O

Bo mi zablokowali, to poprosiłem, żeby odblokował. To tylko beta to zresetował xD

Opublikowano

f5

Prezentacja została uaktualniona, oraz podano datę startu.

Opublikowano

Prezentuje się obiecująco,ale nie polecam serwera.Zauważyłem na testach beta,że Ilnezid jest tam administratorem,czyli pewnie współprowadzi ten serwer...Ehhh...ile to już beznadziejnych serwerów on wydał,które skończyły jak klocek w kiblu...

Wyciśnie do końca kase z naiwnych dzieci i potem spłucze.I jeszcze to całe my-sfgame czy jak tam sie zwie te gówno..(Nie polecam marnować pieniędzy na tym serwerze...to tylko strata)

Nie wspominając o bugach/błędach,które zawsze towarzyszyły jego serwerowi i jestem pewien,że tym razem bez nich sie nie obejdzie..

Nie jest to żadna nagonka,po prostu moje osobiste zdanie o podejście administratora do gry ($$_$$)

NIE POLECAM I NA PEWNO NIE ZAGRAM.

Opublikowano

To jest tylko i wyłącznie twoja opinia.

Serwer jeszcze nie wystartował, a ty już smiesz go oceniać.

Nikt Ci nie każe tutaj grać.

I pragnę zauważyć że jego serwery stały kilka lat.

Wybacz ale opinia osoby która ma 7 postów nic dla mnie nie znaczy.

Opublikowano

Pograłem chwilę na becie i mogę polecić! :D
Chwilę, bo nagle przerwa techniczna i do jutra 16 muszę czekać. Napewno będę na starcie serwera! Mógłby być easy, ale mediumy też są spoko.

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

Działa.

Hardstyle Djkostekno1

vip.jpg

Opublikowano

Działa.

Działa na aragium.pl, ale nie na s4.aragium.pl

PS. A co jak ktoś nie kupuje grzybów i skończa mu się te startowe? (400)

Codziennie otrzymuje się po 50.

Opublikowano

Nie polecam zła ocena serwera  nie medium tylko hard 

Ustawiony pod wydawanie pieniędzy :)

Grzybki idą w nie całą godzinę

PS: Zmieni się coś w serwerze może zmienię zdanie co do oceny

Piszesz że Hard, a na serwerze już +200 lvl ;)

Opublikowano

Polecam bo Kamil mój imiennik z resztą a po za tym spoko chłopak zna się na rzeczy. idzie mu to dobrze. i w isa tam ładować bo chłopak lubi sobie dobrze zjeść a jedzenie drogie jak się lubi zjeść :D

Opublikowano

Itemshop słabizna, wszystko się rozłazi. Ale co do serwera to zarzutów nie mam. :)

Zostanie on poprawiony. :)

Działa.

Działa na aragium.pl, ale nie na s4.aragium.pl

PS. A co jak ktoś nie kupuje grzybów i skończa mu się te startowe? (400)

Codziennie otrzymuje się po 50.

100 już się dostaje.

Zmieniono grzyby na start: 1000

Dodatkowo każdy gracz otrzymał 600 grzybków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...