Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] Aragium

Gość Weeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to ma byc!Kupiłem grzyby sms.i miało byc 125% wiecej a to kłam.

Nie rozumiem?

Ilość grzybów która jest pokazana to, to co dostaniesz. 

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To po co pisze 125% ?Jak bez tego jak nie pisało to było tak samo ilosc grzybów

Hardstyle Djkostekno1

vip.jpg

Opublikowano

Po przejściu lochów, zostają one zresetowane i mają zdwojoną siłę. Ew. w itemshopie można dokonać resetu. Wkrótce rzeczy z itemshopu tzw. przedmioty będą realnymi w plecaku.

Opublikowano

Po przejściu lochów, zostają one zresetowane i mają zdwojoną siłę. Ew. w itemshopie można dokonać resetu. Wkrótce rzeczy z itemshopu tzw. przedmioty będą realnymi w plecaku.

Byłem wręcz pewien, że ktoś wykorzysta mój pomysł, który zakodowałem w moim panelu już 19 marca. Zobaczymy, jak to będzie wyglądać.  B)

6Ag6Gn1.jpg

T5Zia8T.jpg

ZwuQjeV.jpg

Opublikowano

Byłem wręcz pewien, że ktoś wykorzysta mój pomysł, który zakodowałem w moim panelu już 19 marca. Zobaczymy, jak to będzie wyglądać.  B)

6Ag6Gn1.jpg

T5Zia8T.jpg

ZwuQjeV.jpg

Pamiętasz co pisałem? Miałem już dawno to wprowadzić, jeszcze podczas bety. W ItemShopie nie będzie przedmiotów z sfa, lecz mikstury, które pójdą do plecaka i tam je można użyć. Będą też takie z lochów specjalne itp.

Opublikowano

Zamysł ten sam, lecz bardziej rozbudowany bo ingerujesz w silnik gry przy tym. Zobaczymy, jestem bardzo ciekaw jak to wyjdzie w praniu.

Opublikowano

Zamysł ten sam, lecz bardziej rozbudowany bo ingerujesz w silnik gry przy tym. Zobaczymy, jestem bardzo ciekaw jak to wyjdzie w praniu.

Ja mam własne typy itemków przygotowane, tj. 17 :) Będą to specjalne itemki + ich funkcje w item move. Nie będzie trzeba itemshopów, wystarczy sklep itp.

Mogę dowolnie edytować sobie swf przypomnę. :)

Opublikowano

Błąd.Nie mozna dołaczyć do wojny! Lider Gildy!

Hardstyle Djkostekno1

vip.jpg

Opublikowano

Kiedy będzie s2 Easy

Gdy będzie pora.

Błąd.Nie mozna dołaczyć do wojny! Lider Gildy!

Daj ss z konsoli przeglądarki.

Aktualizacja: Dodano generator eventów w zależności od dnia, święta itp (karczma, grzybiarz).

Ataki twierdzy już działają.

Opublikowano

Taki bład i dzieki wam wojna wtopiona.Błąd ze .uj!    https://zapodaj.net/0a0ddcda66d26.bmp.html

http://wrzucaj.net/image/sBrhh

Hardstyle Djkostekno1

vip.jpg

Opublikowano

Tylko straty.

Hardstyle Djkostekno1

vip.jpg

Opublikowano

Na dniach pety. Ostatnio mam mało czasu.

Poprawiono błąd: zamiast weekendowa promocja na 20% grzybków (crazy) włączyła się promocja z okazji hallowen. Błąd został poprawiony.

Generator w zależności od tygodnia daje inny event, przy czym w weekendy promocję na grzybki (20% więcej).

W święta również. :)

Opublikowano

Szkoda że nie mogę się  zarejestrować bo podobno przekroczyłem limit kont ;/ Szkoda tylko że nie mam ani jednego   xD

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Szkoda że nie mogę się  zarejestrować bo podobno przekroczyłem limit kont ;/ Szkoda tylko że nie mam ani jednego   xD

Najwidoczniej masz takie same ip jak ktoś z Twojej rodziny czy coś. Napisz na priv.

Opublikowano

Najwidoczniej masz takie same ip jak ktoś z Twojej rodziny czy coś. Napisz na priv.

Kiedy pety?

Opublikowano

K... dalej bład Wojna w gildy atak i obrona a dołaczyc nie da sie a lider jestem!Bład wewnetrzny w komunikacji z serverem.Znów dzięki !!Znów w plecy bo naprawić nie umiecie plików.

http://zapodaj.net/49e63f2a5bb57.jpg.html

Hardstyle Djkostekno1

vip.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...