Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hurtworld] PolskiHurtWorld.eu [x2 | x1000 | x5 | x1 | x150 | x4 | x15 | x10 | x20 | x0 | x50] Steam/NonSteam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecamy w c**j serverowni znow wypierdolilo server s6 i juz nie wytrzymaliśmy 10 cek k***a w pizdu i co nie oddacie bo ssow nie mamy ... a co ja k***a mam robic za kazdym razem ssy i zajebac sobie syfem kompa? to zamiast grac to teraz ssy mamy walic , od 2 dni przez wypierdalanie serva stracilismy 50+ c4 , albo ogarniecie maszyne i oddacie ceki albo bajo , bo w c**ja lecicie ... Ps. jak nie oddacie cek to wiecej o euraskach zapomnijcie z naszej strony...

no dokladnie do c***a pana

J**** taką serwerownie co w********a i laguje co chwilę jak nie ogarniecie tego to zero z hajsu od nas lamusy

Czy to nasza wina, że są ataki DDoS ?

Widzę, że posiadacie nadzwyczaj wysoki poziom kultury więc myślę że jak odejdziecie z serwera nikt nie będzie płakał.

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Twój portfel zapłacze najbardziej. Jak kupowane były vipy dla nas to inaczej śpiewałeś

Jesli chodzi o hajs to pierwszy jestes zeby brac ale server i graczy macie w pizdzie

Monitorujemy serwery o każdej porze ale jeśli wy potraficie widzieć jedynie nasze błędy to gratuluje.

A portfel nie będzie płakał bo mam swoje pieniądze bo potrafię na siebie zarobić :)

Gdybyśmy graczy mieli tak jak to ująłeś w "piździe" nie siedzielibyśmy na ts3 oraz nie uruchamiali ciągle serwerów tylko poczekali aż się wszystko uspokoi ale przecież wy wiecie lepiej :D

Opublikowano

No masz swoje pieniądze bo dostajesz z kupowania vipów i elit a na ts jesteś dopiero jak ktoś chce kupić przelewem

Na ts jestem przeważnie 10h a kupowanie rang przelewem to naprawdę rzadkość :D

Co do pieniędzy z rang to idą na serwer a na własne wydatki potrafimy sobie sami zarobić :)

Opublikowano

i co wy k***y robicie za c***a mi bana daliście na ts jak ja nic nie powiedziałem

zaraz wam taką drame odpierdole że k***a w sekunde odbanujesz pizdo PS. i jeszcze te żałosne komentarze do banów <17:27:55> You are banned permanently. Reason: "Jestem z sosnowca "

pozdrawiam łysą kurwe

Opublikowano

@Bartek5202
Nie, ale serwer działał i w pewnym momencie mnie wyrzuciło i nie działa.

@Bartek5202
Nie mam nic wgranego, jakie to mody? 
Ale serwer wcześniej działał, grałem na nim 2 dni i nagle mnie wyrzuciło i od tamtego czasu przestał działać.

Opublikowano

Dlaczego nie dziala s10? dzis nie udalo mi sie wbic ani razu

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...