Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hurtworld] PolskiHurtWorld.eu [x2 | x1000 | x5 | x1 | x150 | x4 | x15 | x10 | x20 | x0 | x50] Steam/NonSteam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze s12 z portem 12000 mega lagi i wywala go co 10-60 min na 20 minut, zrobcie cos z tym.

Wczoraj monitorowaliśmy serwer i dzisiaj powinno wszystko już ładnie działać.

Opublikowano

W tych czasach wtyczki ma się wszędzie. Nawet sam się wkręciłem na Moda u Was, nie będę tutaj pisał swojego nicku. Bo nie chodzi o to aby wydać wtyczki ^^

Opiekunowie/Moderatorzy którzy byli bliżej Administracji mieli bazy poza mapą, administracja o tym dobrze wiedziała tj i Ły*y i Grz*niu ;)

Jeżeli ktoś miał problem o to, to sprawa była załatwiona /ban i nara. Przykład sytuacji bodajże z T*zem, jednak nie pamiętam już czy o niego chodziło na 100%, gdzie dostał perma właśnie bo się sadził o te bazy. Rozmowy na Tsie podczas prywatnych spinek do administracji tj mówię np o B*Qu kończyły się w bardzo dojrzały sposób tj: DDOS. No i nic z tym nie robiliście, wrecz miałem wrażenie że On Was wszystkich tam trzymał krótko. Nie wiem jak jest aktualnie ale tym już jesteście dla mnie skreśleni. Co do samych serwerów, terminy Wipe są pilnowane, serwery stabilne jak najbardziej, w sumie jedne z najstabilniejszych aktualnie. Bo jak widzę te inne gówna to mam ochotę to wszystko pozamykać. 

GG: 58291199

Opublikowano

W tych czasach wtyczki ma się wszędzie. Nawet sam się wkręciłem na Moda u Was, nie będę tutaj pisał swojego nicku. Bo nie chodzi o to aby wydać wtyczki ^^

Opiekunowie/Moderatorzy którzy byli bliżej Administracji mieli bazy poza mapą, administracja o tym dobrze wiedziała tj i Ły*y i Grz*niu ;)

Jeżeli ktoś miał problem o to, to sprawa była załatwiona /ban i nara. Przykład sytuacji bodajże z T*zem, jednak nie pamiętam już czy o niego chodziło na 100%, gdzie dostał perma właśnie bo się sadził o te bazy. Rozmowy na Tsie podczas prywatnych spinek do administracji tj mówię np o B*Qu kończyły się w bardzo dojrzały sposób tj: DDOS. No i nic z tym nie robiliście, wrecz miałem wrażenie że On Was wszystkich tam trzymał krótko. Nie wiem jak jest aktualnie ale tym już jesteście dla mnie skreśleni. Co do samych serwerów, terminy Wipe są pilnowane, serwery stabilne jak najbardziej, w sumie jedne z najstabilniejszych aktualnie. Bo jak widzę te inne gówna to mam ochotę to wszystko pozamykać. 

Nikt nie posiada baz poza mapą a jeśli nawet są one szybko przez nas usuwane.

Co do prywatnych rozmów Opiekunów/Moderatorów to nie wiemy o czym oni rozmawiają w wolnych chwilach :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Usuwane to były osoby które mówiły głosno o tych bazach modów itd. 

Prywatne rozmowy? Dobrze wiedzieliście jak robił u Was B*Qu, i nic z tym nie robiliście.

GG: 58291199

Opublikowano

Usuwane to były osoby które mówiły głosno o tych bazach modów itd. 

Prywatne rozmowy? Dobrze wiedzieliście jak robił u Was B*Qu, i nic z tym nie robiliście.

Niby co robił ? Gdy tylko wykroczył poza swoje zadania od razu został zdegradowany...

Opublikowano

Kiedy wipe na s8? Bo tak patrze to powinien już być

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Nie polecamy w c**j serverowni znow wypierdolilo server s6 i juz nie wytrzymaliśmy 10 cek k***a w pizdu i co nie oddacie bo ssow nie mamy ... a co ja k***a mam robic za kazdym razem ssy i zajebac sobie syfem kompa? to zamiast grac to teraz ssy mamy walic , od 2 dni przez wypierdalanie serva stracilismy 50+ c4 , albo ogarniecie maszyne i oddacie ceki albo bajo , bo w c**ja lecicie ... Ps. jak nie oddacie cek to wiecej o euraskach zapomnijcie z naszej strony...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...