Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hurtworld] PolskiHurtWorld.eu [x2 | x1000 | x5 | x1 | x150 | x4 | x15 | x10 | x20 | x0 | x50] Steam/NonSteam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam nie mogę połączyć się z żadnym serwerem na jednych mi ładuje i pisze błąd połączenia a na 2

Witam,

Czy używasz naszego klienta gry ?

Próbowałeś czekać dłużej podczas ładowania ?

Zgłoś się proszę na ts to szybciej rozwiążemy ten problem

Opublikowano

raczej tak bo przez jakiś czas grałem na waszych serwerach a dokładnie na 8 i 13

Zgłoś się na ts lub forum a napewno ktoś ci pomoże :)

Opublikowano

Właściciel ddosuje inne serwery i tak się wybija :)

Jakieś marne pluginy z innych serwerów.

Nie warto grać.

Świetny żarcik :) Masz więcej ? :)

Każdy gracz z moich serwerów wie, że to na Naszą serwerownie są ciągłe ataki :)

Pluginy z neta + kilka swoich ale co ty możesz o tym wiedzieć :D

Opublikowano

Administracja to banda dzieciaków, jak komuś nie podpasujesz, wylatujesz z gry i dostajesz bana. Jeśli masz wtyki u administracji możesz cheatować bez zostania ukaranym. Serwery ciągle są dosowane i padają, a administratorzy nie potrafią sobie z tym poradzić od miesiąca. Eventy są ustawiane i ciągle wygrywają osoby z administracji. Kiedy zrajdujesz kogoś z administracji dostajesz bana za cheaty. Jeżeli napiszesz skarge na forum dostajesz bana. W wielkim skrócie serwerownia zrobiona pod pieniądze, nie polecam.

Byłem tam opiekunem i wiem jak to wszystko wygląda od backstage,u.

Opublikowano

Administracja to banda dzieciaków, jak komuś nie podpasujesz, wylatujesz z gry i dostajesz bana. Jeśli masz wtyki u administracji możesz cheatować bez zostania ukaranym. Serwery ciągle są dosowane i padają, a administratorzy nie potrafią sobie z tym poradzić od miesiąca. Eventy są ustawiane i ciągle wygrywają osoby z administracji. Kiedy zrajdujesz kogoś z administracji dostajesz bana za cheaty. Jeżeli napiszesz skarge na forum dostajesz bana. W wielkim skrócie serwerownia zrobiona pod pieniądze, nie polecam.

Byłem tam opiekunem i wiem jak to wszystko wygląda od backstage,u.

Dzieci które są starsze od Ciebie.

Podaj osobę która niby cheatuje. Wszyscy wyłapują bana.

Serwery są dosowane i administracja sobie z nimi nie radzi. Skoro jesteś taki super informatyk to powinieneś wiedzieć, że ataki ddos UDP muszą być zatrzymane przez hosting a nie na maszynie :)

Skarga = ban ? :DDDDD Jakbyś obserwował forum to dziennie pojawia się dziesiątki skarg i te osoby mile spędzają czas na naszych serwerach :)

Rajdy na administracje = ban ? Niby na którym serwerze ? :DDDDDDD

To może coś teraz o Tobie. Uważasz się za technika TS3 który nic nie potrafi a ludzie muesli poprawiać twoją prace. Jedyne co potrafisz to podp**rdolic ikonki z innych serwerów teamspeak, oczywiście najpierw musiałem ci powiedzieć jak się to robi :)

Pozdrawiam cieplutko :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...