Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hurtworld] PolskiHurtWorld.eu [x2 | x1000 | x5 | x1 | x150 | x4 | x15 | x10 | x20 | x0 | x50] Steam/NonSteam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie jak wbijam na server s3.polskihurtworld.eu to mnie mogę wbić a bardzo lubię wasze servery

, a mam klienta z waszej strony a pisze mi steam auth ticket valid i mnie wywala do menu co robić ???

Opublikowano

Mam pytanie jak wbijam na server s3.polskihurtworld.eu to mnie mogę wbić a bardzo lubię wasze servery

, a mam klienta z waszej strony a pisze mi steam auth ticket valid i mnie wywala do menu co robić ???

Zapraszam na TS3 tam postaramy się jak najszybciej rozwiązać problem

Opublikowano

Mam pytanie bo co jakiś czas dzisiaj wywalało server na przykład teraz dwa razy i nie wiem czy to jakiś błąd czy coś robicie nad serverem ?

Mamy ciągłe ataki na nasze serwery. Nie tylko my mamy z tym problem :(

Opublikowano

Nie polecam serwerowni , ciągle wywala serwer albo laguje ... I piszą ,że to ddos . Kupili 1 maszyne i stawiają na niej 12serwerów ...

Dla twojej wiadomości są 2 maszyny na których mógłbym postawić dużo więcej serwerów :)

Lagi to chyba spowodowane są twoim komputerem :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...