Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pewność siebie (różne sytuacje)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega mówi żebym pisał na fb, ale uważam, że to słaby pomysł. Ogólnie to nie podejdę zagadać, boje się śmiechu kolegów hue hue

Tak kolega z giereczki

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolega mówi żebym pisał na fb, ale uważam, że to słaby pomysł. Ogólnie to nie podejdę zagadać, boje się śmiechu kolegów hue hue

Tak kolega z giereczki

Koledzy cię utrzymują? Dają ci na chleb? Płacą za prąd? Po prostu żałosne. Inaczej się nie da skomentować.

Opublikowano

Tak kolega z giereczki

To chcesz całe życie spędzić sam z kolegami czy z ukochaną je spędzić? :((

Idziesz i gadasz, myślisz, że dziewczyny normalnie podchodzą i gadają? Też się boją same podejść dlatego przeważnie podchodzą w 2 osoby i więcej.

Jak Ci nie wyjdzie gadane z jedną to próbuj z drugą, jak nie z drugą to z trzecią, dobry temat do nabijania postów w sumie, propsuje mocno

Ale czemu porównujesz kolegów do mojej starej

Twój ojciec jak by się dowiedział, że mając tyle lat boisz się gadać z dziewczyną to sam by Cię wyśmiał, na jego miejscu już dawno bym to zrobił i wy**bał z domu, idziesz i gadasz normalnie

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Do mamy.

Jesteś zbyt tępy albo dalejsz ciągniesz żałosną prowokację, by zadać to pytanie.

Opublikowano

Tak kolega z giereczki

Idziesz i gadasz, myślisz, że dziewczyny normalnie podchodzą i gadają? Też się boją same podejść dlatego przeważnie podchodzą w 2 osoby i więcej.

Jak Ci nie wyjdzie gadane z jedną to próbuj z drugą, jak nie z drugą to z trzecią, dobry temat do nabijania postów w sumie, propsuje mocno

Twój ojciec jak by się dowiedział, że mając tyle lat boisz się gadać z dziewczyną to sam by Cię wyśmiał, na jego miejscu już dawno bym to zrobił i wy**bał z domu, idziesz i gadasz normalnie

Mój ojciec się ze mnie śmieje, a mamusia mówi, że jestem gejem.

Co do starej... To jak mnie zdenerwuje piszę na nią tak w internetach, obrażę a ona się nie dowie.

Nie nabijam postów, do czego mi to potrzebne ? Jakaś ranga czy co ? W metinku to co innego

Opublikowano

Tak kolega z giereczki

Mój ojciec się ze mnie śmieje, a mamusia mówi, że jestem gejem.

Co do starej... To jak mnie zdenerwuje piszę na nią tak w internetach, obrażę a ona się nie dowie.

Nie nabijam postów, do czego mi to potrzebne ? Jakaś ranga czy co ? W metinku to co innego

Co do ojca to się zgadzam, co to mamy też się zgadzam ale wyzywać mamę już szczyt wszystkiego. Jaką Ci to daje satysfakcje z tego, że wyzywasz mamę w internecie? Trzeba mieć poważny problem z głową jeżeli się tak postępuję :O

Wymieniliśmy Ci już sporo sposobów a Ty nawet nie próbujesz tylko piszesz sobie dalej i piszesz, byś spróbował jednego z naszych to byś już wiedział na czym stoisz i co musisz poprawić.

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Opublikowano

"Co do starej... To jak mnie zdenerwuje piszę na nią tak w internetach, obrażę a ona się nie dowie."

Ty to jesteś odważny. Mamusie w internetach obrażać. *cough*

Puenta. Zacznij być sobą a nie cwelem, co boi się o opinie kolegów.

Zawsze myślałem, że przystojni mają łatwiej. Ja jestem niewyróżniający się z wyglądu, poza czarnymi gęstymi włosami i brodą. Nigdy nie miałem problemów z rozmową.

Nie chodzi nawet o odwagę, tylko o wydukanie paru pierdolonych słów. Może nie każdemu jest to dane.

Jak dla mnie temat do zamknięcia. 

Opublikowano

Odwlekam to jak naukę na sprawdzian z matmy, nie moja wina zbyt duży strach przed odrzuceniem. Smutna buźka

Krzyż dla człowieka to plus. Chociaż składa się z dwóch minusów. Bólu i poniżenia. Pewnie i tak nie zrozumiesz.

Skoro się boisz, to po co zakładasz temat? Żyj sobie dalej. Mi jak się dziewczyna podobała, to podbijałem i gadałem.

Jak nie poszło to trudno. Lepiej wiedzieć na czym się stoi. Lepiej zagadać i wiedzieć, niż myśleć co by było gdyby, ale temat do spamu założyłeś i zaraz znowu jakąś bzdurę napiszesz.

Edit. Napisał wcześniej, że jest ładny i laski sobie walą pamięciówe ^^ Wątpie, żeby się odrzucenia bał.

Opublikowano

Odwlekam to jak naukę na sprawdzian z matmy, nie moja wina zbyt duży strach przed odrzuceniem. Smutna buźka

Strach? Lol, może akurat pierwsza gadka wypali z pierwszą dziewczyną, jak nie to nie strach tylko odczucie, że jak Cię jakaś odrzuciła to Cię każda odrzuci, tak każdy myśli ale tak nie jest, w końcu musi być ten pierwszy raz, jak Cię typiarka odrzuci to jesteś facetem, odważyłeś się, zagadałeś, nie wypaliło, trudno, jednak jeżeli tego nie zrobisz to jesteś piz*ą i lalusiem

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Opublikowano

Możesz zamknąć się w pokoju jedynie. To nie jest troll...

Jeej szkoda, że nie urodziłem się w czasach ludzi pierwotnych... Mieli o wiele łatwiej, upolowałbym jej jakiegoś mamuta czy bizona i byłaby pod wrażeniem jak sprawnie władam dzidą. A teraz ? Jakaś cholerna rozmowa....

Opublikowano

Możesz zamknąć się w pokoju jedynie. To nie jest troll...

Jeej szkoda, że nie urodziłem się w czasach ludzi pierwotnych... Mieli o wiele łatwiej, upolowałbym jej jakiegoś mamuta czy bizona i byłaby pod wrażeniem jak sprawnie władam dzidą. A teraz ? Jakaś cholerna rozmowa....

Wypierdol swoją dzidę na wierzch. Może jej zaimponuje i zdobędziesz ją bez słów.

Wyślij mi na pw jej fejsbuka. Umówię cie z nią.

Opublikowano

Niestety nie znamy się na tyle dobrze, a tak w ogóle to zrobiłbyś mi przypał i wysłał jej ten temat z mpc.

Tak. Od razu by wiedziała kim jesteś po nazwie na forum.

Nie znamy się jako my? Czy, że knagi jej nie pokażesz?

Załóż fałszywe konto i wyślij zdjęcie. Jak jej się spodoba, to ujawnisz się.

Ewentualnie pisz z falszywego konta. Dowiedz się co lubi, bla bla bla.

Potem gadaj o tym przy niej. Zobaczy ile macie wspólnego i sama podbije.

Edit. Użyj bajery z Real Estate Agent

"Cześć. Nie wiem co ci powiedzieć. Jesteś bardzo urocza. Chciałbym nagrać sekstaśmę z tobą."

Ona powie coś w stylu "spierdalaj się brandzlować zboczeńcu"

Mówisz "Nie! Poczekaj! To nie tak. Naprawdę jesteś urocza."

Edit 2. No chyba k***a logiczne, że nie zdjęcie twarzy.

Opublikowano

Niestety nie znamy się na tyle dobrze, a tak w ogóle to zrobiłbyś mi przypał i wysłał jej ten temat z mpc.

Tak. Od razu by wiedziała kim jesteś po nazwie na forum.

Nie znamy się jako my? Czy, że knagi jej nie pokażesz?

Załóż fałszywe konto i wyślij zdjęcie. Jak jej się spodoba, to ujawnisz się.

Ewentualnie pisz z falszywego konta. Dowiedz się co lubi, bla bla bla.

Potem gadaj o tym przy niej. Zobaczy ile macie wspólnego i sama podbije.

Jako my, knage tylko po ślubie. Przecież jak jej wyśle fotke to będzie wiedzieć bo chodzimy do szkoły, chyba, że chodzi Ci o zdjęcie beniz.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wracam, wskoczyłem na lvl wyżej. Napisałem do niej, potem zapytała kim jestem dokładnie, zobaczyła u siebie na ekranie ,,wyświetlone o ..." To było 3 tyg temu he he he

Dobrze mi idzie ?

Ps. Woj 29 lvl

Opublikowano

C*****o Ci idzie. Po co ciągniesz temat? Słaba prowokacja. 

Opublikowano

niech moderacja tego działu zatrzyma tę karuzele i zamknie w pizdu ten temat.dziesiątki pomocnych postów idzie w pizde,a karuzela dalej się kręci,jak Ci nie pasują pomoce,które uzyskujesz tutaj to idź do psychologa czy gdzie tam indziej

Opublikowano

niech moderacja tego działu zatrzyma tą karuzele i zamknie w pizdu ten temat.dziesiątki pomocnych postów idzie w pizde,a karuzela dalej się kręci,jak Ci nie pasują pomoce,które uzyskujesz tutaj to idź do psychologa czy gdzie tam indziej

To jest zwykły troll, bez żadnej finezji, bez poziomu. Temat powinien być zamknięty minutę po założeniu.

Chłop rucha nasze matki|(tak napisał|), a wstydzi się zagadać. Zwykły stulej.

Opublikowano

Trolla to masz między nogami bo Ci zrobił stuleje.

Pomoce które otrzymałem wcześniej mnie nie satysfakcjonują

Jaka odpowiedź Cię satysfakcjonuje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...