Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pewność siebie (różne sytuacje)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Średnie, dostosowałem się już do poziomu klasy, niestety rozleniwiła mnie... Mam samochód, używam go do jeżdzenia na mszę w niedzielę i po bułki do sklepu.

Nie rozumiem twojego problemu,dziewczyna też człowiek po prostu patrzysz się jej w oczy i gadasz z nią na luzie jak byś gadał ze znajomym czy kolegą,najważniejsze to patrz w oczy to pomaga.

Ale laski mają na to wyjebane, bo one się starać nie muszą i tak zostaną rozdziewiczone czy tego chcą, czy nie. O to chodzi, że nie mogę, wzrok w podłogę i paraliż, tzw problemy pierwszego świata

Chyba trzeciego. Pytanie tylko czy ona ci się podoba, czy chcesz tylko zruchać.

Jeśli to drugie, ta na jakiejś imprezie/domówce ją upij. Jeśli to pierwsze, to daj sobie spokój. Jak będziesz czekać i gały w podłoge wlepiać, to ktoś inny podbije i sobie ją weźmie.

Natura trzeciego świata. Niewidzialna ręka.

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepsze jak widzę laski co chodzą z jakimiś brzydkimi je****** ulańcami to już w ogóle beka

To pewnie jesteś brzydszy od nich. Beka

Edit. Robiąc głębszą analizę. Napisałeś, że jesteś ładny. Co może świadczyć o twoim homoseksualiźmie. K***a. Ładny.

Jesteś ryba. Głosu nie masz. Pewnie laski wolą kogoś wygadanego niż jakiegoś stolca, co przy znajomych słowa nie może wykrztusić.

Opublikowano

Podoba, nie myślę nawet o ru.... Jak np spojrzałbym na innr karyny, to coś innego<== No już miałem z 3 przypadki, że tylko się gapiłem i zostały one spenetrowane przez jakieś brzydkie cioty.

Najlepsze jak widzę laski co chodzą z jakimiś brzydkimi je****** ulańcami to już w ogóle beka

To pewnie jesteś brzydszy od nich. Beka

Edit. Robiąc głębszą analizę. Napisałeś, że jesteś ładny. Co może świadczyć o twoim homoseksualiźmie. K***a. Ładny.

Jesteś ryba. Głosu nie masz. Pewnie laski wolą kogoś wygadanego niż jakiegoś stolca, co przy znajomych słowa nie może wykrztusić.

Fakt jest stolcem, ale przystojnym. Jak już miałbym być homo to ruch**bym sam sb. Laski zwyczajnie boją się zagadać a w domu walą sb pamięciówki

Opublikowano

Ja jakbym był homo, to rzuciłbym się na linę. Oszczędziłbym wstydu światu.

Jak sobie walą pamięciówki to fajnie. Pewnie jedyna rzecz jaką będziesz mógł się szczycić.

Zapal sobie przed szkołą. Będziesz wyluzowany i rozgadany.

Opublikowano

Cześć, co u Ciebie ? Koniec.

Siema Karyna, chcesz posłuchać żartu?

2 pingwiny idą po pustyni i jeden do drugiego mówi

-zimno ci?

na to drugi odpowiada 

- umarłem

i wtedy się zaśmiej (ustami się człowiek śmieje i szczerzy zęby jakby je mył)

potem zapytaj co tam u niej 

następnie zapytaj czy ma jakieś kompleksy i jak je poda to się zaśmiej  jeśli nie to gadaj dalej

pytaj gdzie mieszka, ile ma lat, jaki ma numer telefonu o wszystko bądź jak detektyw

następnie powiedz że musisz już iść to kolegów (jeśli ich nie masz to sobie ich wymyśl)

i następnego dnia rozmawiaj co tam u niej jakie ma przedmioty

Opublikowano

Cześć, co u Ciebie ? Koniec.

Gdybyś w realu był taki śmieszek jak na forum, to problem nieśmiałości z głowy :v

Jak nie gadasz z nią w ogóle, to nie zaczynaj od fb. C*****y pomysł. Podejdź, zapytaj czy da ci zadanie spisać czy coś byle gówno zarzuć.

Opublikowano

Ja bym wyrecytował redutę ordona, laski z humana się na to złapią

Opublikowano

A jakie ma oceny? mądra czy głupsza? jak głupsza i gada jak zjeb to możesz o byle czym gadać bo drugim uchem wyypuści

a jak mądra to powiedz żeby dała ci spisać zadanie

jak masz samochód to odwieź ją do domu 

Opublikowano

Siema, a więc taki problem... Jestem totalnym zj***m.

Tzn. Mam 19 lat i piszę ten temat na forum dla gimbusów, ale jest jeszcze coś. Jestem totalnie nieśmiały w kontaktach z innymi, mam tu na myśli dziewczyyynki lub loszki jak kto woli. Dodam, że grałem 8 lat w mmosy i nie wychodziłem z domu ( ahhh miło wspominam). No ale do rzeczy, podobają mi się dziewczyny w szkole to i tak nie zagadam, a same to startowały do mnie jakieś 0/10 więc wolałem grać. Kumple się ze mnie śmieją, że nie mam laski itp, że jestem pizda i takie tam imiona swoich rodziców inne dają. Kompletnie tego nie rozumiem, ich laski to kompletne dno, wolę spojrzeć na swoją rękę bo jest ładniejsza od nich, więc nie wiem z czego beka. Nadmienię tylko, że jestem dosyć ładny. I nie tylko mama mi to mówiła, nawet kolega do swojej dziewczyny jak o mnie opowiadał, wygadała się... On chyba więc nie jest do końca hetero ? Sedno - Co zrobić żeby nie być pizdą, psychicznie i zagadać do dziewczyny ? A także nie stresować się w codziennych sytuacjach. Proszę nie pisać, idź i gadaj bo kto nie nerdził ten nie wie.

Jest 0:11 i to nie jest troll, proszę o poważne odp.

Weź ty może nas nie obrażaj bo to że ja jestem elitarnym gimbusem nie znaczy że reszta forum też jest ;)

No jak być pewnym siebie. Nie wiem, do mnie to przyszło z czasem, zagadaj do którejś, zacznij od przyjaźni a nie ciśnij od razu "mam 80lvl w wowie, chcesz ze mną chodzić?" :)

Ale tak na serio, poznaj jakąś, bądź miły i uczynny, jeśli nie jest kolejną p*zdą to to zauważy i doceni ;)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Ma największą średnią w szkole, młodsza xD

daj sobie z nią spokój

Opublikowano

Ułóż przy niej kostkę rubika.

Opublikowano

daj sobie z nią spokój

Czemuuuuuuuuuuu

2591.png

Jak jesteś dobry z matmy to ułatwi sprawę.

Opublikowano

Graj w metina, może poznasz jakąś szamankę, a potem jak się będziecie mieli spotkać to nie będziesz się aż tak wstydził :D

Opublikowano

Powiem tak, jeżeli wiesz o niej sporo i nadal nie masz o czym z nią rozmawiać to daj sobie spokój. Jeżeli znasz tą osobę dobrze i rozmowa się nie klei to po prostu nie jesteście dla siebie stworzeni. W związku musicie się rozumieć idealnie, nie musicie być tacy sami ale pewien aspekt musi być podobny by wasza komunikacja była wręcz idealna. Może i istnieją takie osoby jak Ty które mają zachwiane poczucie pewności siebie ale to też kwestia w kim szukasz drugiej połówki. Musisz znaleźć osobę płci żeńskiej która będzie dla Ciebie jak siostra, jakaś przyjaciółka. Wtedy ta pewność siebie do kobiet powinna Ci się zwiększyć.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Powiem tak, jeżeli wiesz o niej sporo i nadal nie masz o czym z nią rozmawiać to daj sobie spokój. Jeżeli znasz tą osobę dobrze i rozmowa się nie klei to po prostu nie jesteście dla siebie stworzeni. W związku musicie się rozumieć idealnie, nie musicie być tacy sami ale pewien aspekt musi być podobny by wasza komunikacja była wręcz idealna. Może i istnieją takie osoby jak Ty które mają zachwiane poczucie pewności siebie ale to też kwestia w kim szukasz drugiej połówki. Musisz znaleźć osobę płci żeńskiej która będzie dla Ciebie jak siostra, jakaś przyjaciółka. Wtedy ta pewność siebie do kobiet powinna Ci się zwiększyć.

Ja w ogóle jej nie znam, a ona nie wie o moim istnieniu xD. Tak właśnie myślałem, znaleźć karynkę 7/10 i się na niej pouczyć

Opublikowano

Ja w ogóle jej nie znam, a ona nie wie o moim istnieniu xD. Tak właśnie myślałem, znaleźć karynkę 7/10 i się na niej pouczyć

To już trochę gorzej. Zagadaj trochę do niej z tematu który kompletnie nie nawiązuje do was. Nie wiesz może o jakimś projekcie który robisz, potrzebuje informacji. Masz może zadanie z matmy? Kroczek po kroczku, coraz częściej rozmawiajcie i z czasem powinieneś czuć się przy niej bardziej komfortowo. Nikt tego za Ciebie tutaj nie zrobi więc zbierz te małe jaja i wykorzystaj to co się dzieje wokół Ciebie i niej żeby znaleźć temat.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...