Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pewność siebie (różne sytuacje)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, a więc taki problem... Jestem totalnym zj***m.

Tzn. Mam 19 lat i piszę ten temat na forum dla gimbusów, ale jest jeszcze coś. Jestem totalnie nieśmiały w kontaktach z innymi, mam tu na myśli dziewczyyynki lub loszki jak kto woli. Dodam, że grałem 8 lat w mmosy i nie wychodziłem z domu ( ahhh miło wspominam). No ale do rzeczy, podobają mi się dziewczyny w szkole to i tak nie zagadam, a same to startowały do mnie jakieś 0/10 więc wolałem grać. Kumple się ze mnie śmieją, że nie mam laski itp, że jestem pizda i takie tam imiona swoich rodziców inne dają. Kompletnie tego nie rozumiem, ich laski to kompletne dno, wolę spojrzeć na swoją rękę bo jest ładniejsza od nich, więc nie wiem z czego beka. Nadmienię tylko, że jestem dosyć ładny. I nie tylko mama mi to mówiła, nawet kolega do swojej dziewczyny jak o mnie opowiadał, wygadała się... On chyba więc nie jest do końca hetero ? Sedno - Co zrobić żeby nie być pizdą, psychicznie i zagadać do dziewczyny ? A także nie stresować się w codziennych sytuacjach. Proszę nie pisać, idź i gadaj bo kto nie nerdził ten nie wie.

Jest 0:11 i to nie jest troll, proszę o poważne odp.

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o k***a­ grubo

Skoro się z Ciebie śmieją, że nie masz laski a ich loszki wyglądają jak pasztet to im mówisz, że lepiej być sam niż z taką penerą. Proste.

Też miałem kilka takich sytuacji, że loszki startowały ale byłem idiotą i a one teraz 9/10.

Najlepiej jak masz wspólnych znajomych to idziecie gdzieś razem i zaczniesz gadać pewnie z jakąś

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Opisz dokładnie swój problem to Ci pomożemy

Jesteś zesrany jak jesteś przy dziewczynie czy po prostu nie wiesz o czym z nią gadać i jak zagadać ?

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Jest taki problem.

Nie mam znajomych

Mój naj friend jest z gry

jedyny kontakt w tel do dziewczyny to nr mojej matki, ale to się nie liczy ?

To próbujesz zaliczyć swoją matkę, jedyne wyjście dla Ciebie :)

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Jest taki problem.

Nie mam znajomych

Mój naj friend jest z gry

jedyny kontakt w tel do dziewczyny to nr mojej matki, ale to się nie liczy ?

To próbujesz zaliczyć swoją matkę, jedyne wyjście dla Ciebie :)

­

Będzie 500 zł na dziecko przynajmniej xDDDDDDD

Spróbuj wyjść do klubu nawet sam, wypij trochę to odwagi sam nabierzesz xD

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy jestem zesrany, nigdy nie gadalem z laską ,, na poważnie" 1 vs 1 bez skojarzeń... Problem jest jeszcze taki, że patrzę na opinię innych ludzi i np już sb wyobrażam jak gadam z laską a koledzy ze szkoły się śmieją = ja czuję się zakłopotany.

To jedna sprawa, druga jest taka, że pewnie po krótkiej konserwacji bym zamilkł, niezręczna cisza.

A trzecia.? I tak nie podbije do laski min z ww powodów i jeszcze by się coś znalazło

Nie wiem czy jestem zesrany, nigdy nie gadalem z laską ,, na poważnie" 1 vs 1 bez skojarzeń... Problem jest jeszcze taki, że patrzę na opinię innych ludzi i np już sb wyobrażam jak gadam z laską a koledzy ze szkoły się śmieją = ja czuję się zakłopotany.

To jedna sprawa, druga jest taka, że pewnie po krótkiej konserwacji bym zamilkł, niezręczna cisza.

A trzecia.? I tak nie podbije do laski min z ww powodów i jeszcze by się coś znalazło

Pestka

Swoją ? Nigdy w życiu...

Ale Twoją chętnie się zaopiekuję, chyba nie będzie zbyt rozmowna mając zajęte usta - to dobrze, taka mi pasuje

Opublikowano

jak mialem z 15 lat to pierwszy raz wyszedlem z loszka sam na sam, dobra była nie powiem, sralem po gatkach jak TuFu x33 jak mu mama watrobke zamiast schabowego zrobi, a rozmawialo sie w chuj dobrze temat sam sie nasunal no i tak wyszło, że byłem z nią nawet jakiś czas, a nawet kurwa straciłem cnotę więc polecam jak ja pierdole

Opublikowano

Pestka

Swoją ? Nigdy w życiu...

Ale Twoją chętnie się zaopiekuję, chyba nie będzie zbyt rozmowna mając zajęte usta - to dobrze, taka mi pasuje

xD

Widzisz, teraz na forum mi piszesz, że byś ją ruchał a w realu jesteś pizdą wnioskując po tym co piszesz xD Jak mam to traktować? :D

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Najgorsze u ludzi zakladajacych takie tematy jest to, że co im nie odpowiesz to "i tak tego nie zrobie bo to, bo tamto". Zastanów się jakiej odpowiedzi oczekujesz. Ludzie nagle Ci sie nie zmienią, to Ty musisz sie zmienić ziomek

Opublikowano

No nie wiem, ale może tak, że z milfami nie mam problemu ? Nie bierz tego do siebie ale rozmowa z dziewczyną, która Ci się podoba( nie tylko pod kątem seksualnym) a ruchanie Twojej starej to dwie różne rzeczy

Opublikowano

@GetShredded

Jeżeli masz problemy z rozmową w prawdziwym życiu to zacznij od jakiejś wiadomości na facebooku, czy innym komunikatorze.

Na pewno będzie Ci łatwiej porozmawiać, umówić się na spotkanie.

Możesz ją także zaprosić na herbatkę lub loda.

Opublikowano

Stfn

Przez neta nie mam problemu gadać z laskami na fb czy coś. Chodzi o fejs tu dick tzn fejs. I nie chodzi o random laskę tylko taką w której się lekko bujam wtedy to jest paraliż : d

Powietrze

Ale o co Ci chodzi ? Jestem pizdą tylko w rozmowie z laskami. Z synkami w rl nie mam problemów.

Opublikowano

Stfn

Przez neta nie mam problemu gadać z laskami na fb czy coś. Chodzi o fejs tu dick tzn fejs. I nie chodzi o random laskę tylko taką w której się lekko bujam wtedy to jest paraliż : d

Powietrze

Ale o co Ci chodzi ? Jestem pizdą tylko w rozmowie z laskami. Z synkami w rl nie mam problemów.

No to jak, masz synków a jesteś prawiczkiem? Nie podoba mi się to.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Stfn

Powietrze

Jak nie masz problemów z synkami to wiesz już kogo brać, pierdol laski widać nie są dla Ciebie po prostu

21f0dgn.jpg

Opublikowano

jakoś w to nie wierze, 8 lat nie wychodzisz z domu, twoim jedynym znajomym jest ten z internetu, a jak masz pogadać z laską to srasz po gaciach jakbyś mial pół roku. Kozak jak ja pierdole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...