Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pewność siebie (różne sytuacje)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ci k***a cały scenariusz rozmowy napisać? Podchodzisz, witasz się i gadasz. Czego ty k***a oczekujesz? 

Powiedz jej, że kiedyś miała małe cycki, ale jej urosły. 

Edit. Jak wstydzisz się zagadać, to zrób tak, by za tobą szła. Idziesz z kolegą. Jak jest blisko za wami, to mówisz "Stary, jebałem matke [imię koleżanki], było arcykurwa wyjebane super, jak ona ssie lage"

Jest szansa, że pomyśli o sobie i sama do ciebie podbije. Oczywiście wtedy jej tłumaczysz, że chodziło ci o inno koleżanke. Próbuj przeciągnąć rozmowę. Obróć to w jakiś żart.

Opublikowano

Odkąd zaprzestałem tworzenia serwerów i poza nauką wykorzystuje komputer tylko do rozmów na ts3 i czytania tego działu to moje życie stało się ciekawsze :D
Tyle głupot co tutaj się można naczytać xD. Jak nie o islamie albo jak wydać 4tys to takie głupoty xD.

@Topic: Zapisz się na terapię.

Opublikowano

zgwałć ją

Witam,

gwałt jest zbyt oklepany, co Ty na to aby w wolnej Polsce Janusza Korwin-Mikkiego wprowadzić prawo do okazjonalnego gwałtu? Większość jest głupia a w demokracji rządzą głupcy a jest różnica jeden głupi a dużo głupich także tego.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Synek masz 19 lat i nie wiesz jak zagadać do duperki? Chodziłeś do gimby to napewno miałeś koleżanki w klasie i co z Nimi nie gadałeś? Gadasz jak z każdym innym człowiekiem -,- Sam nie wiesz czego chcesz... 8 lat siedziałeś w chacie przed kompem i nic z dupeczkami , a wchodzisz na forum dla noł lajfów i pytasz o pomoc xD

Jak chcesz 100% sposobu żeby zagadać do laski bez oporu, odpowiedź jest jedna MEFEDRON, AMFETAMINA, Stymulanty, w odpowiednich dawkach nie będziesz wystrzelony jak bezpiecznik , a zagadasz. 

Znam typa 100% info, taki sam jak Ty jedynie przygadać jak ktoś próbuje poradzić, z laskami nic zero itd.

Zaczął ćpiać to po 1wsze schudł i nie jest jebanym spaślakiem, a po 2gie się zrobił charakterny, a i jak go widze po melanżach zrobionego to dupeczki wszystkie Jego :D

Nie, że propaguje zażywanie narkotyków ale to jest rozwiązanie bez wysiłku xD

A jak nie to idź na jakiś kurs pewności siebie , POZDRO.

MEFEDRON For Chicks :D

OndteAw.png

Opublikowano

szkoda że jesteście tak ograniczeni że nie zauważacie lepszych rozwiązań jak tramadol + klony. Dopaminergiczne stimy szkodą na serduszko i widać, że coś jest nie tak. Poza tym zjazd, efekty uboczne. Nie polecam. Może dla mentalnych sebastianów sie nadają, ale dla takich spierdolin jak autor tematu są zabójcze. Zacznie gadać o wszystkim co mu ślina na język przyniesie, często glupio i żenująco. Myślisz, że uda mu się wziąć odpowiednio niską dawke? gdy zobaczy jak fajnie jest po większych (choćby przypadkowo) to nie wróci do niskich, bo hehe za slabo i uzależni się szybko

nie próbujcie tego. mam doświadczenie

poza tym mam nadzieje ze jestescie swiadomi że mefedronu i amfetaminy w Polsce nie dostaniecie i trzeba zamawiać przez internet

Opublikowano

szkoda że jesteście tak ograniczeni że nie zauważacie lepszych rozwiązań jak tramadol + klony. Dopaminergiczne stimy szkodą na serduszko i widać, że coś jest nie tak. Poza tym zjazd, efekty uboczne. Nie polecam. Może dla mentalnych sebastianów sie nadają, ale dla takich spierdolin jak autor tematu są zabójcze. Zacznie gadać o wszystkim co mu ślina na język przyniesie, często glupio i żenująco. Myślisz, że uda mu się wziąć odpowiednio niską dawke? gdy zobaczy jak fajnie jest po większych (choćby przypadkowo) to nie wróci do niskich, bo hehe za slabo i uzależni się szybko

nie próbujcie tego. mam doświadczenie

poza tym mam nadzieje ze jestescie swiadomi że mefedronu i amfetaminy w Polsce nie dostaniecie i trzeba zamawiać przez internet

Mordko to nie hyperreal , autor tematu to właśnie taki Sebastian i nie ma co mu rozpisywać dobrodziejstw Farmakologii dostępnej powszechnie ;)

Kolejny pomysł, który wpadł mi do głowy to idź do galerii handlowej gdzie są kobietki i zacznij je komplementować , zobaczysz że rozmowa sama się pociągnie ;)

OndteAw.png

Opublikowano

e tam k***a nowicjusze.

Przed całą akcją spuść ciśnienie (jazda na ręcznym) żebyś przy finale akcji nie wystrzelił publicznie xD

Dobra teraz dobrze by było gdybyś nie był łysy,bierzesz jakiś żelik (nie do walenia) najlepiej do włosów, grzebień,okulary(przeciwsłoneczne) i ekskluzywne perfumy starego (tak wiem to dla ciebie taka misja ,zajeb to etc..).wykorzystujesz zebrane itemy jak najlepiej potrafisz ,żelujesz włosy tu jakieś c**ju buju na głowie ,myjesz jape(zeby nie jebało wczesniej wpierdoloną cebulą ,najlepiej jakbyś umył się cały) i tyle.Cała akcja rozgrywana będzie w szkole na przerwie ,bo tak k***a.No to ledz goł ,namierzasz swoim dziewiczym radarem swoją wymarzoną ,najzajebistrzą no k***a nie da sie jej opisać taka jest z*******a -loszkę i przystępujesz do akcji ,wyjmij wszystkie skolekcjonowane wcześniej itemy najeb na siebie perfumixy starego żeby kurwiło na kilometr(tylko oby to nie były onion-armanii) ,troche zelu na włosy lub nie jesli najebałeś go zbyt dużo przed akcją ,podchodzisz do loszki wyciągasz grzebień przeczesujesz zalotnie włosy i mówisz "Hej mała ,chciałabyś poexpic z wojem 120 lv ,(tu wymieniasz swoje eq z metka-musi być +9 inaczej lipa w c**j)( podajesz serwer),jak tak to trzymaj namiary sexiaka" -dajesz jej wczesniej c**jowo wykonaną wizytówkę ze swoim numerem tele ,zakładasz okulary jak ten gosciu z si jesaj majami ,odchodzisz i czekasz na cud jak zadzwoni wisisz mi 500zł psc lub przelewem jak nie zadzwoni to pierdol to zajeb jej nastęnego dnia bułe na ryj i powiedz ,ze nie na darmo czekałeś w m1 ch1 koło kowala pół dnia ,ktorego mogłeś spędzić na expieniu.a tak na serio jak się chociaż k***a wesoło zasmieje to powiedz ze to żarcik i moze jakoś sie gadka poklei (powiedz ze koledzy ci kazali takie cos odjebać) tak dla przykładu gdbys k***a nic nie umiał wymyślić ///z tym psc lub przelewem nie zartowałem

6c7feb520c80.jpg

Opublikowano

­Skoro gry są twoim konikiem to poznaj loche w grze. Rozmowa się poklei, powysyłacie sb fotki, pogadajcie na ts/skype i umówcie sie na spotkanie. Jak już ją trochę bd znał to łatwiej będzie gadać. Oczywiście przed spotkaniem gumy do portfela i to tak ze 2-3 bo pewnie za pierwszym razem zlejesz się po 30 sekundach jak do czegoś dojdzie xD

Cyrk.png

Opublikowano

wychodzisz na dwór?

idz na siłkę pewność siebie przyjdzie, rozmawiaj na ts3, i poczytaj o psychologi (ludzie to debile, ważne żebyś nie był poważny..)

Opublikowano

wychodzisz na dwór?

idz na siłkę pewność siebie przyjdzie, rozmawiaj na ts3, i poczytaj o psychologi (ludzie to debile, ważne żebyś nie był poważny..)

Znam ludzi, którzy nie chodzą na siłownię i są pewni siebie. Dziwna zależność. Nie bądź poważny, bo ludzie to debile.

Ja generalnie jestem poważny, ale potrafię dostować się do sytuacji. Trzeba wiedzieć, kiedy co można powiedzieć.

Generalnie temat to prowo. Chłop jest nieśmiały a matki nam ruchał.

Generalnie takie coś samo przychodzi. Może nie, jeśli kogoś dziewczyny nie pociągają. Po prostu podejść i zagadać. Jak spławi, to następny cel obrać. Każda porażka, to kolejny schodek do sukcesu.

Opublikowano

wychodzisz na dwór?

Znam ludzi, którzy nie chodzą na siłownię i są pewni siebie. Dziwna zależność. Nie bądź poważny, bo ludzie to debile.

Ja generalnie jestem poważny, ale potrafię dostować się do sytuacji. Trzeba wiedzieć, kiedy co można powiedzieć.

Generalnie temat to prowo. Chłop jest nieśmiały a matki nam ruchał.

Generalnie takie coś samo przychodzi. Może nie, jeśli kogoś dziewczyny nie pociągają. Po prostu podejść i zagadać. Jak spławi, to następny cel obrać. Każda porażka, to kolejny schodek do sukcesu.

ale tą pewność siebie utracił (możliwe że nie był elitą w szkole i mu dokuczali, znęcali się psychicznie i jego morale spadły.. siłownia polecam kiedyś ćwiczyłem i na pewno pomoże ,

Źle to ująłem z "nie bądź poważny bo ludzie to debile" chodziło mi o to żeby być pojebem i się śmiać wtedy on znajdzie się w tych elitach ..

Opublikowano

Siema, a więc taki problem... Jestem totalnym zj***m.

Tzn. Mam 19 lat i piszę ten temat na forum dla gimbusów, ale jest jeszcze coś. Jestem totalnie nieśmiały w kontaktach z innymi, mam tu na myśli dziewczyyynki lub loszki jak kto woli. Dodam, że grałem 8 lat w mmosy i nie wychodziłem z domu ( ahhh miło wspominam). No ale do rzeczy, podobają mi się dziewczyny w szkole to i tak nie zagadam, a same to startowały do mnie jakieś 0/10 więc wolałem grać. Kumple się ze mnie śmieją, że nie mam laski itp, że jestem pizda i takie tam imiona swoich rodziców inne dają. Kompletnie tego nie rozumiem, ich laski to kompletne dno, wolę spojrzeć na swoją rękę bo jest ładniejsza od nich, więc nie wiem z czego beka. Nadmienię tylko, że jestem dosyć ładny. I nie tylko mama mi to mówiła, nawet kolega do swojej dziewczyny jak o mnie opowiadał, wygadała się... On chyba więc nie jest do końca hetero ? Sedno - Co zrobić żeby nie być pizdą, psychicznie i zagadać do dziewczyny ? A także nie stresować się w codziennych sytuacjach. Proszę nie pisać, idź i gadaj bo kto nie nerdził ten nie wie.

Jest 0:11 i to nie jest troll, proszę o poważne odp.

uwierz ze lepiej jest grac niz miec kobiete, nie rezygnuj z zycia, koledzy imprezy i gry nie ma nic lepszego.

a jak na gwalt szukasz dziurawca, to sa internety, znajdziesz jakiegos bazyla i swiety spokoj.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Koledzy, imprezy ? A co to ? Na siłke chodzę...

To nie prowo moi internetowi znajomi

a oceny w szkole masz dobre czy słabe?

masz samochód?

podchodź do ludzi w mieście i pytaj się o byle co jeśli to już potrafisz podejdź do laski "dla jaj" i powiedz ruchasz się czy trzeba z tobą chodzić i odejdź zrób tak z 10 razy..

następne bedą już obojętne dla ciebie

Opublikowano

Nie rozumiem twojego problemu,dziewczyna też człowiek po prostu patrzysz się jej w oczy i gadasz z nią na luzie jak byś gadał ze znajomym czy kolegą,najważniejsze to patrz w oczy to pomaga. 

Opublikowano

Średnie, dostosowałem się już do poziomu klasy, niestety rozleniwiła mnie... Mam samochód, używam go do jeżdzenia na mszę w niedzielę i po bułki do sklepu.

Nie rozumiem twojego problemu,dziewczyna też człowiek po prostu patrzysz się jej w oczy i gadasz z nią na luzie jak byś gadał ze znajomym czy kolegą,najważniejsze to patrz w oczy to pomaga.

Ale laski mają na to wyjebane, bo one się starać nie muszą i tak zostaną rozdziewiczone czy tego chcą, czy nie. O to chodzi, że nie mogę, wzrok w podłogę i paraliż, tzw problemy pierwszego świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...