Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.8.8][EasyHC] Arhard

MarmarukHD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 493
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niezbyt dużo szczegółów, tak samo grafiki, którą mógłbyś nieco nadrobić brak opisu.. no cóż nie każdemu się chce. Mnie osobiście ta prezentacja nie przekonuje, niestety. 

Opublikowano

ARHARD to najbardziej innowacyjny serwer Minecraft w Polsce

oraz jeden z lepszych serwerów easyhc w Polsce,
gdzie oferujemy wiele klep, eventów i nie tylko !
Serwer prowadzimy już ponad 8 mies!

Byś chociaż stylistycznie to poprawił bo tekst ssie, jak i sam serwer :/ Gdzie tu innowacyjność? 

Opublikowano

Niezbyt dużo szczegółów, tak samo grafiki, którą mógłbyś nieco nadrobić brak opisu.. no cóż nie każdemu się chce. Mnie osobiście ta prezentacja nie przekonuje, niestety. 

Wkrótce postaram się poprawić prezentację .

ARHARD to najbardziej innowacyjny serwer Minecraft w Polsce

oraz jeden z lepszych serwerów easyhc w Polsce,
gdzie oferujemy wiele klep, eventów i nie tylko !
Serwer prowadzimy już ponad 8 mies!

Byś chociaż stylistycznie to poprawił bo tekst ssie, jak i sam serwer :/ Gdzie tu innowacyjność? 

Dobrze, tekst zostanie poprawiony co do serwera jak by ssał nie grało by +400 osob co do innowacyjnosci to: sklep za coinsy, osiagniecia, topki, lvl na chacie, bazary :)

Opublikowano

Gościu, ty myślisz że będę wszystko zapisywał i dokumentował? :)

Wystarczy że na kiedyś bardzo dobrym serwerku hc mchc jest już faworka dla jeden z gildi bo dali im 200zł psc :)

Żegnam.

"200 zł za faworyzacje" gościu z kutasem na łby się pozamieniałeś. Właściciele serwera mchc (kyku i Derpeusz) zarabiają tysiące na jednej edycji więc nie widzę sensu faworki za marne 200zł. Pomijając klocki kyku prowadzi swoje sklepy/ruletki i tego typu strony do cs. Możesz zobaczyć to nawet w jego inventory na steam gdzie ma skiny wartę grubo ponad 10 000 euro. 

@AntyWarm

Serwer jest myślę prowadzony na dobrym poziomie. Myślę że można wejść i zagrać nawet przez chwilę.

Ahhahahahahha rozjebałeś mnie :) (Czekam na warna za słownictwo).

Typie jakbyś miał sojusz z gildią CpuN to byś zobaczył co Admin z nimi robił :) Serdecznie nie pozdrawiam nonejmie z arivki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...