Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BluePlemiona - Bot do plemion

bluefine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebna jest taka różnica żeby była mniejsza niż 100ms i była wysłana jako pomoc. Dodasz tę opcję? Mam 5 wiosek na jednym świecie i już nie można stawiać chłopów więc tylko klinowanie wojskiem jest możliwe.

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potrzebna jest taka różnica żeby była mniejsza niż 100ms i była wysłana jako pomoc. Dodasz tę opcję? Mam 5 wiosek na jednym świecie i już nie można stawiać chłopów więc tylko klinowanie wojskiem jest możliwe.

Niema sprawy 

Opublikowano

Podasz listę rzeczy do zrobienia? Trzeba cię motywować :) Jak ugram na jednym świecie 100k+ to zarzucę donejtem. Może nie dużym ale zawsze ;D Na razie jest 13k/100k :D

Wrzuciłeś to fejkowanie w tej nowej wersji? Wypróbuję bota rano dopiero więc nie wiem czy jest wgrane.

Aaaa, bo to nie jest update tylko to co ci się udało zrobić :D To czekam na update ;)

Opublikowano

Także ten... może do wakacji zrobię polowe w co wątpię

-Handel surowcami gdy jest za wiele
-Menadzer wiosek
-Automatyczna synchronizacja ( Właśnie sie tym zajmuje )
-Captcha bypass ( Wymaga środków na zakup serwisu, który nie jestem pewny czy działa)
-Strona bota
-Usuwanie wiadomosci
-Sprawdzanie spichlerza i gdy jest pełny podejmowanie jakiejś akcji
-Posegregowanie okienek bo zrobil sie tam burdel
-Problem z kartami otwierającymi sie nie w bocie
-Wybieranie wiosek do superfarmera i farminghelpera
-Szablony budowy z możliwościa wybrania wioski, sprawdzanie kilku na raz a nie tylko pierwszej w liscie
-Poprawienie usuwania ataków
-Przycik do przerwania klinowania chlopami
-Informacje na temat udanego klina
-Poprawienie synchronizacji
-Automatyczne podpowiedzi
-Instrukcja korzystania z bota
-Poprawienie swiatow z kościołem
-Dodanie pałacu do budowy
-Informacje ile zostalo czasu do kolejnego ataku w superfarmerze
-Jesli atak farmiacy wroci z stratami wyslac na ta sama wioske tarany
-i jeszcze miliard innych rzeczy których tutaj nie wpisałem...

Opublikowano

Wyrobisz się do wakacji spokojnie jak będziesz utrzymywał takie temp ~~1 rzecz na 1 lub 2 dni :) Ja po maturze mam wolny cały czerwiec chyba więc może też w czymś pomogę :D

Ja ci proponuję zająć się najpierw rzeczami do poprawy (oprócz poprawienia światów z kościołami, bo chyba już jest ok... W sumie to sprawdzę po kolejnym update). Usuwanie wiadomości to będzie chyba chwila dla ciebie, otwieranie kart w bocie, a nie poza nim to też easy. Przycik do przerwania klinowania chlopami też proste chyba będzie.

Opublikowano

Musze się poradzić, więc do rzeczy.

Gdy zaczynałem tworzyć tego bota, głownie go tworzyłem dla siebie i paru znajomych, projekt się rozrósł ogromnie że mam na ten moment 191 osób korzystających z bota 900 łącznych uruchomień, 2500 wyświetleń tematu. Tylko zmierzając do celu, wszystkie rzeczy było robione tak zwanie na spontana bez ładu i składu. Który w tym momencie tworzy mi coraz większe problemy, gdy naprawie jeden problem tworzy się 5 nowych, ponieważ kod był pisany bez przemyślenia, idąc dalej dostałem 2 wyjścia 1.Napisać od nowa porządnie bez błędów i z przemyśleniem 2.Próbować poprawić to co jest. W kodzie jest tyle błędów na ten moment że nie wiem od czego zacząć mówiąc szczerze. Więc jaka jest wasza opinia zacząć od nowa czy kontynuować to co jest. Według mnie zaczął bym od nowa

Opublikowano

No nie wiem ;( 

Dodaj do tego tą funkcję fejkowania, klinowania wysłaniem pomocy i będzie git. Wtedy będzie można przez jakiś czas używać bota na wystarczającym poziomie :)

Potem zaczniesz pisać nowego :)

Opublikowano

Decyzja zapadła, Zaczynam od nowa tym razem już nie sam a z kolegą :D ten bot powinien działać jako tako na razie. Nie będzie już updatów wersji 1.8, także do usłyszenia w nowej :)

Opublikowano

Masz racje, pisz od nowa. Lepiej napisać od podstaw coś porządnie niż poprawiać coś co nie działa :) W czy to piszesz ? 

Opublikowano

Propozycja

Mam propozycje odnoścnie zmienienia tego że musi być internet exploler. Najlepiej żeby dało się odpalić go też na mozilli i chrome.

Propozycja

Mam propozycje odnoścnie zmienienia tego że musi być internet exploler. Najlepiej żeby dało się odpalić go też na mozilli i chrome.

32b998e6fea0a0c163c3eff1ccb42959.gif

Opublikowano

Masz racje, pisz od nowa. Lepiej napisać od podstaw coś porządnie niż poprawiać coś co nie działa :) W czy to piszesz ? 

c#

To jakbyś potrzebował jakiejś małej konsultacji czy pomocy to możesz pisać :) 

Opublikowano

Możliwie, ale ja nie korzystałem z bota z 3/4 dni jeżeli to coś ci pomoże w dojściu do winy, ale myślę, że przez to ze wczesniej byl odpalony 24/h mogli cos podejrzec u mnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja nie dostałem póki co. Korzystałem w nocy, na pare godzin odpalone miałem tylko farmienie, co średnio pół godziny wysyłało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...