Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BluePlemiona - Bot do plemion

bluefine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generalnie próbowałem dzisiaj próbę klinowania chłopami. Wpisałem czas i nic się nie stało. Ta opcja działa? Bo sprawdzałem na 4 różnych światach.

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Generalnie próbowałem dzisiaj próbę klinowania chłopami. Wpisałem czas i nic się nie stało. Ta opcja działa? Bo sprawdzałem na 4 różnych światach.

Jeszcze nie do końca 

edit

W sumie to nie :D, muszę zmienić sporo rzeczy bo jakbyś zauważył gdy klikasz start to robi sie 100% jednego rdzenia 

Opublikowano

Naprawdę jestem pod wrażeniem, kawał dobrej roboty. Wszystko śmiga niemal idealnie, niestety na 102 świecie FarmingHelp wysyła mi ataki podwójnie. Na innych światach nie sprawdzałem. Czy ma ktoś podobnie?

Screen z konsoli i programu bardzo by pomógł :)

Proszę bardzo, mam nadzieję, że pomoże w znalezieniu błędu. Choć może to ja coś źle robię :)

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/605741457555419599713.png

Niestety problem znów się powtarza. Wrzucam kolejny screen http://www.mpcforum.pl/uploads/images/685041457643392599713.png

Opublikowano

Nie wiem skąd u ciebie się bierze $<this>.data u mnie niema tego w ich kodzie, masz opcje wysyłania szablonu C na wioskę ?

edit:

gdybyś wszedł do asystenta farmera i kliknął  "wyświetl źródło strony" i mi wysłał to, to bym wiedział skąd to u ciebie się bierze

1.6.0.1

-Mały fix który powinien naprawić problem z podwójnym wysylaniem

Opublikowano

Wpisz np 20 w pole zaznacz powtarzaj i kliknij atak, i zobacz czy po 20s wyśle atak.

Mi na św 102 zaczęło działać wysyłanie ataków więc super. A udało ci się zrobić to ułatwienie wbijania hetmana (lista graczy + wysłanie na nich ataków) czy nie? :D

Obecnie siedziałem 2 dni nad atakami i synchronizacja, tzn listę graczy już mam tylko muszę zobaczyć jak są liczone kontynenty w plemionach myślę że w weekend to zrobie

przepraszam za zwłokę.. miałeś rację - działa ale z lekkim opóźnieniem :) superfarmer chodzi bardzo dobrze, jedynym minusem to czasami wyskakuję błąd spowodowany ochroną przeciwko botom. Niemniej - ogromny szacunek dla Ciebie za pracę!

@Edit

Opublikowano

Czy bot radzi sobie sam z ochrona antybotowa czy za wiele wymagam ?

Ogólnie czytałem o tej captcha Google i nie da się jej jakoś ominąć jedyną metodą są płatne serwisy które rozwiązują ludzie ten kod

Opublikowano

U mnie działa pięknie ładnie, póki co sprawdziłem tylko farmienie.

Nieźle by było jakby rekrutacja też się ponawiała co jakiś czas albo jeśli masz tyle i tyle surków to coś się robi.

Dzisiaj zostawie na noc zobaczymy co z tego będzie(połączenie sieciowe czasem mi znika).

100 świat.

Opublikowano

U mnie działa pięknie ładnie, póki co sprawdziłem tylko farmienie.

Nieźle by było jakby rekrutacja też się ponawiała co jakiś czas albo jeśli masz tyle i tyle surków to coś się robi.

Dzisiaj zostawie na noc zobaczymy co z tego będzie(połączenie sieciowe czasem mi znika).

100 świat.

Jeśli po rozłączeniu nie wyloguje cie z plemion to wszystko będzie dzialac :)

Opublikowano

@bluefine

Bot może grać od zera w pełni automatycznie czy trzeba mieć noś na start ?

tzn zależny jak start rozumieć 50pkt czy 1000pkt

Przy 50 to jedynie budowanie możesz sobie zrobić, przy 1000 jak masz np z 500 lekkiej to raj farmienia dajesz zakres 20 kratek od siebie i ogień, jak masz asystenta farmienia to jeszcze szybciej

Opublikowano

żeby sprawnie używać FarmingHelp'a wystarczy, że wszystko wypełnie danymi z wioski, zaznacze Auto na 2s i po uppłynięciu czasu od wciśnięcia ATAK, samoistnie będzie wypuszczał ataki na wioski, które pojawią się na liście, tak? mam na myśli, czy gdy wojska powrócą z wioski, wskoczy ona sama na liste, a bot będzie odnawiał ataki

Opublikowano

żeby sprawnie używać FarmingHelp'a wystarczy, że wszystko wypełnie danymi z wioski, zaznacze Auto na 2s i po uppłynięciu czasu od wciśnięcia ATAK, samoistnie będzie wypuszczał ataki na wioski, które pojawią się na liście, tak? mam na myśli, czy gdy wojska powrócą z wioski, wskoczy ona sama na liste, a bot będzie odnawiał ataki

Możesz ustawić co ile sekund wysłać atak np wpisując 600 = 10min, bot co 10 min będzie wysyłać wojska na wszystkie wioski w liście. Lista wiosek do ataku jest stała i nigdy się nie zmienia

Edit 

Robiąc proste przykładowe obliczenia:

Załóżmy ze barba ma surowce na 4 poziomie i produkuje 49 surowców na godzinę

1 lekka morze zabrać 80 surowców 

Czyli wysyłając raz na godzinne 2 lekkiej w założeniu że tylko ty farmisz twój atak będzie zawsze przynosić 80-90% zysków maksymalnych

Opublikowano

1.7.0.0

-Dodawanie i usuwanie własnych wiosek do superfarmera
-Klinowanie chłopami już działa
-Możliwość ustawienia pingu w klinowaniu
-Dwie opcja sortowania w superfarmerze ( Najpierw zaznacz opcje sortowania wybierz tylko jedną, i podam kliknij oblicz )
Opublikowano

1.7.0.0

-Dodawanie i usuwanie własnych wiosek do superfarmera
-Klinowanie chłopami już działa
-Możliwość ustawienia pingu w klinowaniu
-Dwie opcja sortowania w superfarmerze ( Najpierw zaznacz opcje sortowania wybierz tylko jedną, i podam kliknij oblicz )

A updejt z wyciąganiem listy graczy? :D Nie pobrałem jeszcze nowej wersji, bo od jutra rana dopiero zacznę grać ale fajnie by było gdybyś dodał w dzisiejszym updejcie :)

Opublikowano

To ma być zwykła lista z nazwami i X,Y ?

Może zrób po prostu listę wiosek nie barbarzyńskich. W takim formacie żeby dało się przenieść tą listę w jakąś z zakładek, wybrać jednostki i kliknąć atak. Dodaj najlepiej zakładkę fejkowanie ;D 

W atakowaniu też zrób zapobiegnięcie temu, że jak gracz ma wioskę 200 pkt, a ty 20k pkt i nie możesz go zaatakować to żeby się program nie wywalił z tego powodu :D

Opublikowano

To ma być zwykła lista z nazwami i X,Y ?

Może zrób po prostu listę wiosek nie barbarzyńskich. W takim formacie żeby dało się przenieść tą listę w jakąś z zakładek, wybrać jednostki i kliknąć atak. Dodaj najlepiej zakładkę fejkowanie ;D 

W atakowaniu też zrób zapobiegnięcie temu, że jak gracz ma wioskę 200 pkt, a ty 20k pkt i nie możesz go zaatakować to żeby się program nie wywalił z tego powodu :D

502e790671.png

coś takiego ?

Opublikowano

No ale dodaj jeszcze możliwość wysłania ataków na te wioski. Skopiuj ten kod z super farmera co się wpisuje ilość jednostek. Dodaj możliwość ręcznego usunięcia klku coordów jak to np. nasz współplemieniec i tyle ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...