Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ChaosMU.pl Season 2 ] [ Exp:800/1200 ] [ Polski serwer ]

Hellas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Nie znaleziono punktu wejścia procedury EnumSystemLocalesEx w bibliotece KERNEL32.dII." powie ktoś oco chodzi ? jak klikam start game wyskakuje mi taki błąd

Opublikowano

avanta nie dziala, wyrzuca jak sie wcisnie f9 , pozdro dla grania bez bota

Po to są zabezpieczenia,

"Nie znaleziono punktu wejścia procedury EnumSystemLocalesEx w bibliotece KERNEL32.dII." powie ktoś oco chodzi ? jak klikam start game wyskakuje mi taki błąd

Zalecam aktualizację netframeworków,

ja nawet start game nie moge dac bo update stoi w miejscu mozecie cos na to poradzic czy lipa nie pogram tu ?,

próbowałeś odpalić raz jeszcze? sprawdzam na bieżąco i u mnie tego problemu nie ma.

Opublikowano

Po to są zabezpieczenia,

ja nawet start game nie moge dac bo update stoi w miejscu mozecie cos na to poradzic czy lipa nie pogram tu ?,

próbowałeś odpalić raz jeszcze? sprawdzam na bieżąco i u mnie tego problemu nie ma.

server gowno: skan https://www.virustotal.com/en/file/01bf8612cc60123017f7efa6a558c4c7575dd32b0c2f3e8abe8b42b04360d0c9/analysis/1458406653/

Opublikowano

probowalem i przez mu exe i przez maina i to samo wchodzi do lunchera i update nie idzie nad tymi dwoma paskami loadingu pisze failed to connect to update server o co kaman ?

Opublikowano

Po to są zabezpieczenia,

server gowno: skan https://www.virustotal.com/en/file/01bf8612cc60123017f7efa6a558c4c7575dd32b0c2f3e8abe8b42b04360d0c9/analysis/1458406653/

Postaw swój serwer później nazwij czyjś "gównem" jest to plik który odpowiada za zabezpieczenia, więc będzie go wykrywać jako wirusa bo ingeruje w procesy TAKIE JAK CHACKI, proste prawda? Pozdrawiam

Opublikowano

Proponuje rozrzucić trochę moby na spotach, bo słupki są denne. Nie wiem ile ich jest, ale jak naprzykład 6, to po 2 na jednym cordzie.

Dlaczego ? Ułatwi to zbieranie itemków to po pierwsze, a po drugie, później większość BK, nie będzie chciała dawać party.

Poza tym, res troszkę kosztuje, a zbieranie zenów i tysiąca itemków, jest bez sensu.

Opublikowano

żeby chociaż minimalizer działał nie trzeba by było trzymać łapy na ppm, ale to też jest traktowane jako hack chociaż nie wiem co można tym złego wyrządzić...

Opublikowano

Szanowni gracze, za nami trudny start.
Serwer będzie offline do godziny ok 10, wprowadzane są poprawki mające na celu poprawić rozgrywkę a szczególnie problemy z DC. Uprzedzając wątpliwości, żadnego resu kont nie będzie.

Opublikowano

Fajnie, że coś się dzieje. Wrzuć też info na stronie głównej, bo ludzie nie tylko czytają tutaj co się dzieje.

Ataki na serwer na pewno będą... Bo takie dzieci jak ten tu o powyżej, który wrzuca swojego elo śmiesznego haxa, chcą popsuć grę innym.

Jak ktoś nie potrafi normalnie grać, to będzie musiał się dopalać ( czyt. przedłużyć swoją męskość ) Banda idiotów i nic więcej.

Opublikowano

Witam jak odpalam grę mam taki oto błąd . Nie znaleziono punktu wejścia procedury  EnumSystemLocalesEx w bibliotece KERNEL32.dll.  pomoże ktoś ?

Witaj, pobierz z internetu ten plik KERNEL32.dll.  i wgraj go do pliku z grą ;) powinno zadziałać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...