Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ChaosMU.pl Season 2 ] [ Exp:800/1200 ] [ Polski serwer ]

Hellas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na stronie

"

• Auto Party System !
    • Reconnect System (no more disconnects) !
    • Events & Castle Siege !
    • Level roading (in higher maps have stronger mobs) !
    • Events with Bonus Exp !
    • Cash Shop (buffs & pets) !
    • Goblin Points System !
    • Exchange Online Hours to Free Credits !
    • Vote Reward every 12h !
    • Unique Box Drops !
    • No Excellent & Ancient items!
    • No VIP Servers !
    • No Full Option Items !
    • Cant be full stat !
    • AND MORE...
    •  
"

Opublikowano

Informacje nie zostały jeszcze uzupełnione do końca, jak widzisz trwają jeszcze testy, do oficjalnego startu zostało 6 dni.

Opublikowano

Tak wiem o tym ;) 

Czy z "dropajek" na serwerze ma lecieć aż tyle złota?(w sensie 4/10 wypadajek to złoto nie przedmioty)

Opublikowano

Co do wypadajek, skonfiguruje je w ten sposób, aby wypadały sety zbalansowane od +7 do +9.

W sklepach planowane są bronze, plate + odpowiedniki, więc w wypadajkach będą scale, dragon + odpowiedniki.

Opublikowano

Na naszej stronie pojawiła się informacja na temat serwera VIP, zapraszamy osoby zainteresowane które chciały by się dowiedzieć ciut więcej na ten temat :)

Przypominając serwer zostanie całkowicie otwarty dnia 19 marca 2016r. Do 17 marca będą trwały beta testy. 

Opublikowano

Chciałem testować, ale nie da rady. Cały czas jakieś błędy z launchera  wyskakują, nawet po zmianie frameworka...

Jakie dokładnie błędy Ci wyskakują? Odpalam za pomocą mu.exe i normalnie wszystko działa.

Opublikowano

Ponieważ przez złego launchera odpalasz grę. Zmień klienta (nowy klient z dzisiaj) grę odpalasz za pomocą Mu.exe, starego całkowicie skasuj. Download na stronie serwera.Aby być na bieżąco z informacjami zapraszam do polubienia naszego fanpage'a którego znajdziecie również na stronie http://www.chaosmu.pl lCA0iVb.png:)

Opublikowano

Chciałem testować, ale nie da rady. Cały czas jakieś błędy z launchera  wyskakują, nawet po zmianie frameworka...

Jakie dokładnie błędy Ci wyskakują? Odpalam za pomocą mu.exe i normalnie wszystko działa.

Taki miałem błąd:

489541458066706624066.jpeg

Podobno nowy klient wszedł dzisiaj, zaraz pobieram i sprawdzę czy coś ruszy.

Opublikowano

Taki miałem błąd:

489541458066706624066.jpeg

Podobno nowy klient wszedł dzisiaj, zaraz pobieram i sprawdzę czy coś ruszy.

Odpalałeś przez MULaunchera a nie MU.exe

Wywala komunikat o cheatach mimo ze nie mam nic odpalonego:P

Jakiś proces masz odpalony i AH traktuje go jako cheat @Iaraba

Opublikowano

Po odpaleniu launcher'a wyskakuje tryliard błędów, myślałem, że mi komputer wybuchnie  :D

Odpalam z maina, ale disconect. Serwer off?

Tryliard błędów? Masz zainstalowane netframeworki? Serwer odpalamy za pomocą launchera ;)

Opublikowano

Mi serwer działa normalnie, mogę wbić i grać...

Admin tak jak pisał dodał na początku staty po 20k do rozdania i gold na set.

Liczba spotów jedynie nie zadowala..

Opublikowano

Liczba spotów na devias 8, lorencia 4, noria 3, icarus powyżej 10, aida powyżej 5, kanturu powyżej 3, lt,lt3,lt7, tarkan powyżej 8 spotów, atlans 4 spoty od wyjścia, kolejne 3 przy gate przy tarkanie. Mało spotów? Jeżeli faktycznie podczas gry gracze uznają, że nie mają gdzie expić zostanie dodany subserver. Proszę nie zapominać, że w PT exp jest większy, do tego BC,DS itd.

Lista spotów dostępna na forum: http://forum.chaosmu.pl/showthread.php?tid=14

Opublikowano

Może ten serwer będzie w miare bo "to coś co nazywają serwerem" to masakra co ostatnio powstaje jak grzyby po deszczu nastawione pod donate.

Opublikowano

czuje że to bedzie dobry serwer. ale musi grać miminum 50 osób

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...