Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ChaosMU.pl Season 2 ] [ Exp:800/1200 ] [ Polski serwer ]

Hellas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

olGeEJF.png

• Serwer ChaosMU.pl stworzono z myślą o powrocie do dawnych lat serwerów prywatnych, gdzie rozrywka na Sezonie 2 była porządkiem dziennym wybierana przez graczy. Back to oldschool.
  • Tak więc jeżeli jesteś graczem, który lubi rozrywkę na Sezonie 2 przy średnim expie, to ten serwer jest właśnie dla Ciebie!
  • Serwer jest podzielony na dwa subserwery.
  • Pierwszy Subserwer jest dla wszystkich graczy (ustawiony exp 800x)
  • Drugi jest Vipserwer dla graczy, którzy wykupią lub wygrają do niego dostęp (ustawiony exp 1200x)

Planowana data startu: Sobota, 19 marca, godzina 18.

Strona serwera: www.ChaosMU.pl

główna strona serwera zostanie udostępniona dzień przed startem serwera.

Rekrutacja otwarta, złóż podanie na adres email:

[email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ustawienia gry:

Wersja gry: Season II

Experience normal: 800x

Experience vip: 1000x

Reset system:

Wymagany 400 level, 150kk zen

Statystyki po resecie się kasują, normalne klasy dostają po 350 pkt

Magic Gladiator oraz Dark Lord po 400 pkt

Grand Reset system:

Wymagane 150 resetów

Nagroda: Jeden dowolny item + 13 + 3 opcje + luck

Grand reset nie jest obowiązkowy, jeżeli wolisz dobić maksymalnie statystyki nie wykonujesz GR'a tylko bijesz dalej RR.

Full staty szacuje się na 374 rr

Natomiast MG/DL 327 rr

Grand Reset wykonujemy z poziomu strony widoczne na screenie poniżej.

Twój wybór!

Statystyki serwera:

VpC0ntj.png

Panel konta:

9xSlniY.png

3PXiPAx.png

Spoty:

Brak areny, spoty po minimum 6 mobów.

Dokładny spis spotów na forum serwera.

Sklepy:

Brak jeweli w sklepie, stanowią one walutę serwera.

Inwazje:

Konfiguracja GOLDEN MOBÓW
Planowana siła goldenów:
K1 : 10rr
K2: 15rr
K3: 30rr
K4: 50rr
K5: 70rr

Chaos Machine Rates:

Item Mix to +10 = 50% (+Luck 20%)
    Item Mix to +11 = 45% (+Luck 20%)
    Item Mix to +12 = 45% (+Luck 20%)
    Item Mix to +13 = 45% (+Luck 20%)
    MixMaxRate = 75%
    MixLuckAddRate 20%

(Wszystkie przedmioty z opcja Luck dostaja +20%)

Wings Creation Rates:

1lvl Wings - 80%
    2lvl Wings - 65%
    CapeMix: 70%

Zapraszam do dyskusji, oraz składania propozycji. Do startu jeszcze trochę czasu więc wysłucham sugestii.

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Experience vip: 1200x

Rozważ czy jesteś pewien takiej różnicy. Połowa expa więcej, bo ktoś płaci ? :D 

Opublikowano

Gdzie Ty tutaj widzisz połowę więcej expa? Połową by było 1600.

Opublikowano

szykuje sie dobry serwer :)

ale proponowałbym exp vip 1000 :)

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

Opublikowano

Szkoda tylko że admin splagiatowal nazwę servera z którym nigdy nie miał do czynienia

Konkurencja się odzywa, czyli to co zawsze ma miejsce.

Masz jakieś prawa zastrzeżone co do nazwy Chaos? Skontaktuj się na adres mail podany w temacie. Dziękuję.

Opublikowano

Mam gdyż nigdy nie byłeś adminem starego servera chaos mu który stał z przed laty dodatkowo mój server wystartował wcześniej zanim pojawiła się twoja publikacja na dowód mogę przez dstawic ci stare publikacje z lat 2011

Opublikowano

Mam gdyż nigdy nie byłeś adminem starego servera chaos mu który stał z przed laty dodatkowo mój server wystartował wcześniej zanim pojawiła się twoja publikacja na dowód mogę przez dstawic ci stare publikacje z lat 2011

Co ma jedno do drugiego? Nie posiadasz żadnych praw do domeny chaosmu.pl, której jestem właścicielem.

Dwa, czy gdzieś była mowa o serwerze z przed lat? Twoje argumenty są inwalidą, na tym zakończę dyskusję.

Opublikowano

Nie uwazam cie za zadna konkurencje, jesli masz ochote, czas i umiejetnosci rob ten swoj serwer, ale pod inna nazwa bo ta juz jest zajeta i bedziesz wprowadzal graczy w blad.

Opublikowano

Jezeli adminowi brak pomyslu na wlasna nazwe serwera, ze musi kopiowac to az sie boje co bedzie jak serwer wystartuje :D

Opublikowano

Lekka poprawka:

2015.10.20 11:55:07 założenie domeny.

W Twoim przypadku:

2016.01.31 14:14:39

Coś jeszcze?

@Edit
kolejny argument który jest inwalidą.

Opublikowano

Co ma domena do tego? Tu chodzi o nazwę nawet nie próbował em zakładać takiej jak twoja ponieważ myślałem że wciąż posiada ją pierwotny zalozyciel chaosmu czyli Master z którym nie mam już kontaktu

Opublikowano

800 : 2 = 400 

800 + POŁOWA ( 400 ) = 1200.

Matematykę się omijało ? :)

Opublikowano

Szkoda tylko że admin splagiatowal nazwę servera z którym nigdy nie miał do czynienia

Zanim zaczniesz się jeszcze bardziej puszyć, to wpisz sobie w google "chaos mu online", dosyć sporo wyników.

To tak, jakbyś nazwał serwer "BestMU" lub "SuperMU", a następnie się dziwił, że pojawiają się inne o podobnych nazwach.

Jeżeli chciałeś posiadać nazwę oryginalną, a także adekwatną do swojego serwera, to trzeba było zrobić "DonateMU" lub coś tego pokroju :v

Nie jesteś pierwszą, ba - nawet pośród pierwszej dziesiątki osób stawiających serwer MU online, którego terminem rozpoznawczym jest "Chaos", więc skąd te spiny? :D

150px-Topkek.png

Opublikowano

Nie uwazam cie za zadna konkurencje, jesli masz ochote, czas i umiejetnosci rob ten swoj serwer, ale pod inna nazwa bo ta juz jest zajeta i bedziesz wprowadzal graczy w blad.

Co ma jedno do drugiego? Nie posiadasz żadnych praw do domeny chaosmu.pl, której jestem właścicielem.

Dwa, czy gdzieś była mowa o serwerze z przed lat? Twoje argumenty są inwalidą, na tym zakończę dyskusję.

Konkurencja się odzywa, czyli to co zawsze ma miejsce.

Masz jakieś prawa zastrzeżone co do nazwy Chaos? Skontaktuj się na adres mail podany w temacie. Dziękuję.

Przypominam, że takie dyskusje w razie konieczności powinniście przeprowadzać na pw, a nie w temacie z publikacją, w którym powinny znajdować się tylko opinie/dyskusje na temat serwera. 

9La1rOf.gif

Opublikowano

Heh, jeśli admin reaguje agresją jak zwróci mu się uwagę, dodatkowo 2 razy większy exp jak to obliczył: 

800 : 2 = 400 

800 + POŁOWA ( 400 ) = 1200.

Matematykę się omijało ? :)

Stawiam pytanie, warto w ogóle zawracać sobie dupę i pobierać serwer?

Opublikowano

Nikt Ci nie każe zawracać sobie dupy tak jak to ładnie określiłeś. 

Informacja na temat inwazji golden mobów.

Nalot złotych planowany jest co dwie godziny, ilość złotych

Goblin: 8

Titan: 8

Dragon: 6

Lizard: 5

Tantal: 4

Opublikowano

Widzę, że używacie pliczków od evolution team. Jeśli nie macie premium (chociaż i w to wątpię) to nie radzę na nich stawiać. Strasznie dziurawe i podatne na crash pakiety.

Pozdrawiam i życzę sukcesów :)

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Witam, ciekawe ustawienia, chociaż pewnie jeszcze do zmiany, ale mam tu parę ale więc pytam.

Po 1, nazwa serwera. Chyba nie ma nic do starego dobrego ChaosMu z low expem, right ?

Po 2, różnica expa między serwerem normal a vip. No wybaczcie, ale serwery p2w raczej długo nie stoją. ( z dużą ilością osób online ).

Po 3, na statach 8k, nie przebijasz goldów, to trochę słabo. Chociaż mi np. to się podoba.

Po 4, ten ruski Elf Buff w lorce.

No i najważniejsze pytanie, jak stoicie z zabezpieczeniami ? Bo dobrze wiemy, że na tym sezonie, to masa tego jest.

A nie chcemy się chyba wszyscy denerwować niepotrzebnie :D

Opublikowano

Wczoraj podjęliśmy zmianę expa na serwerze vip na 1000x.

Zabezpieczenia po stronie clienta jak i głównego gameservera :)

Anty ddos oczywiście.

Ruski elf, fajne określenie. Nazwy NPC dziś zostały poprawione.

Goldy są specjalnie podkręcone, żeby chodzić na nie gildiami. 90 resów wychodzi mniej więcej na staty po 8k, a bije się je naprawdę dłuugo.

Nie chcemy, żeby gracze biegali zaraz w super setach. Serwer ma być długo terminowy, a nie po tygodniu zabawy ma się znudzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...