Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak wygląda sytuacja po godzinie? widze spory hype, kazdy o tym serwerze pisze w statusach

Opublikowano

i straciliście kolejnych graczy, skoro jednym reje chodzi drugim nie  to niepowodzenia z serwerem zycze.

Spokojnie... Ci gracze tak jak szybko odeszli tak szybko wrócą xD

Opublikowano

jak wygląda sytuacja po godzinie? widze spory hype, kazdy o tym serwerze pisze w statusach

wygląda tak że jeden sie zarejestruje a jeden musi odswiezac strone do rana 

graphic.png

Opublikowano

Z pewnością jest 2k osób :) w samej prezentacji siedzi blisko 700 osób ! :)

Chyba też zacznę grę :D­

Opublikowano

True,dobry pomysl był z reje 2 min przed startem,polowa ma 80+ a druga polowa musi czekać bo wam sie nie chcialo odpalic szybciej rejestracji

Czy ja wiem czy dobry...Ja tam go nie wymyśliłem :D

Mineło pół godziny, ponad 1700 kont na serwerze już jest trzeba cierpliwie poczekać niż wyzywać i się uda, a my ciągle pracujemy nad ustabilizowaniem strony.

Pozdrawiam

True!

co z tego że 1700 kont jak ja clienta nie mogę pobrać :D

myślałem że jesteście doświadczeni.. startuje dreikon v3 a Wy dalej zachowujecie się jak amatorzy

od 2 lat nie gram w metina, tutaj chciałem sobie pograć ale tylko zjebaliście mi humor swoiją nieudolnością

Opublikowano

Z pewnością jest 2k osób :) w samej prezentacji siedzi blisko 700 osób ! :)

Chyba też zacznę grę :D­

Jak się zarejestrujesz kupie konto xddd 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

O "administrator wylaczyl podstrone rejestracja," jakas zmiana, ale anty reklame juz macie zapewnioną 

Dziękujemy w takim razie :)

Pisze tak mniej więcej co 5minut ten sam post ale żeby nie było postu "Administracja nic nie robi"

Ponad 1900 kont już założonych :)

Prosimy o cierpliwość a strona będzie ustabilizowana zamiast zbędnego spamu pod tematem :)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

Pomocy!

Jak wykonać misję rejestracja? bez tego słabo mi leci exp a słyszałem że spoko nagroda.

Beke mam xdd 

sharingan! Ale poza sharinganem to ten serwer bedzie niezlym gównem :)

giphy.gif

Opublikowano

2k osób? chyba ochujałeś.. zarejestruje sie 1000. z tego co widze po administracji i ogarnięciu serwera grać będzie moze z 300

twoje bezsensowne posty staja sie nudne kazdy twoj post bede zglaszal :)

Opublikowano

O "administrator wylaczyl podstrone rejestracja," jakas zmiana, ale anty reklame juz macie zapewnioną 

Pisze tak mniej więcej co 5minut ten sam post ale żeby nie było postu "Administracja nic nie robi"

Prosimy o cierpliwość a strona będzie ustabilizowana zamiast zbędnego spamu pod tematem :)

Pozdrawiam,

True!

Ile razy mamy CI pisac?? STRONA DZIAŁA REJESTRACJA NIE ;D

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Pozdrawiam,

True!

stabilizujesz ją od godziny i trochę słabo ci to idzie

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

2k osób? chyba ochujałeś.. zarejestruje sie 1000. z tego co widze po administracji i ogarnięciu serwera grać będzie moze z 300

twoje bezsensowne posty staja sie nudne kazdy twoj post bede zglaszal :)

czyżby fanatyk, lub przyjaciel wlasciciela serwera zaczyna ból dupy?

pozdrawiam właściciela w takim razie <3

1900 kont. chu* z tym jak 19.06  a "rejestracja zostala wylaczona prez administratora" pozdrawiam, nie polecam. :)

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...