Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestiaMT2 [Dedyk] [Medium/Easy]

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponoc jest 650 typa a nie 1k xD

Więc " bujdy na resorach"

Tak samo jak kolejna bujda z patcherem..

Jak i z kostiumami, ktore mialy byc na stale. Smieszny ten serwer jest. A Ciebie WhyNot nie bylo widac ani razu od startu na ts.. ciagle siedzi phantom, ta gM'ka, ten TGM, i siedzial non stop Secretly czy jakos tak. LUZER ma w dupie graczy i taka jest prawda. Sypie jakies gownowarte latki a 0 widac obiecanego patchera.

Balans postaci na starcie " jest wszystko dopasowane" własnie widac jak bylo..

Nic dodać, nic ująć ;) Nie znam serwera na którym nie byłoby patchera od razu na starcie, bez pieprzenia się z łatkami. 

ezgif-com-effects.gif

• Odpowiedzi 752
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co Ty pierdolisz za farmazony, WhyNot? Na tym serwerze kiśnie dużo mniej niż 1k. I dziwne, że tylko sam ŻabQ coś nagrywa, no, no ;)

W weekend tyle było, w tygodniu mniej, bo ludzie mają szkołę itp. Wczoraj przed 16 było ponad 750. Widzę, że po degradzie trochę agresywny się stałeś ;)

Wiem swoje z pewnych źródeł, więc nie próbuj mi niczego wmówić. Nie jestem pewien czy gra tutaj 800 typa. Po tym, co zrobiliście z tym serwerem to bardzo prawdopodobne. Balans idiotyczny, bugów od zapchania. Agresywny się nie stałem, ale mam ostrożne podejście do ludzi, który są konfidentami i robią coś z korzyścią dla siebie, podpierdalali mnie na każdym kroku, a ja jako jedyny siedziałem z graczami, taka prawda ;) A że "byłem c*****y" to c*****y argument  xD

Co zrobiliśmy z serwerem? Zwolniliśmy Ciebie - osobę która nic nie robiła, pisała w grze dziecinnie, nie wspomnę o Twoim pisaniu z podtekstami seksualnymi na głównym chacie, ba nawet używałeś słów typu - seks. To była akurat najlepsza decyzja, która przyniosła ze sobą korzyści. Codziennie były na Ciebie skargi więc skończ wstydu oszczędź. Balans? Jak masz 100lv i płaczesz, że ktoś Cię ściąga z ekwipunkiem na skilla to nie nasza wina. Ale osoby z TOP, chwalą sobie balans więc skończ zmyślać. Bugów od zapchania, podaj jakie czekam wypisz co najmniej 10, mają to być bugi nie propozycję. Jako jedyny siedziałeś z graczami? Kurde ja nie wiem, czy Ty masz zaburzenia czasoprzestrzeni czy coś z Tobą jest nie tak? Nie było Cię prawie w ogóle. Dobry argument akurat, na podsumowanie Twojej kadencji na serwerze, a argumenty które przedstawiłeś są równe z Twoim poziomem (0).

I skończ bo zachowujesz się jak dziewczyna z kompleksami, żegnam.

Ponoc jest 650 typa a nie 1k xD

Więc " bujdy na resorach"

Tak samo jak kolejna bujda z patcherem..

Jak i z kostiumami, ktore mialy byc na stale. Smieszny ten serwer jest. A Ciebie WhyNot nie bylo widac ani razu od startu na ts.. ciagle siedzi phantom, ta gM'ka, ten TGM, i siedzial non stop Secretly czy jakos tak. LUZER ma w dupie graczy i taka jest prawda. Sypie jakies gownowarte latki a 0 widac obiecanego patchera.

Balans postaci na starcie " jest wszystko dopasowane" własnie widac jak bylo..

Kostiumy są na czas od startu serwera więc o co chodzi? Jakbym miał w dupie nie siedziałbym codziennie na TS, oraz robił co chwilę jakieś propozycję wasze czy zmiany.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Bron luzerku sie bron. Ale kazdy wie jaka jest prawda na twoj temat. Więc ja serdecznie odradzam gry.. do tego jeden youtuber gownowarty.

Opublikowano

z opinią o tym ze Luzer ma graczy w dupie to w 100% się zgadzam. czekałem ostatnio tydzień aż mi pomoze w sprawie do ktorej tylko on ma dostęp, poza tym pisałem do supportu 4 krotnie albo gadalem na ts'ie z tymi jego pupilami i co chwile bylem gdzies odsyłany.

dlatego skonczylem gre, eq warte 15kkk rozdalem i ogolnie odradzam gry.

Luzer frajer, od razu widac gdy HA ma wyjebane na graczy to serwer nie postoi dlugo.

osobiscie na tą chwilę Balmora to chyba najstabilniejszy serwer godny polecenia. no i oczywiscie Antaris ale do niego to w ogole nie ma porównania mimo iz jeszcze nie wystartował.

pozdrawiam wszystkich j**** Luzera i tą jego smieszną Prestie bez patchera.

AA i jeszcze niezapomnijmy o kabarecie tj. luzer dodał temat z łatkami, jakis typ skopiowal te łatki tj, pobrał je i dorzucił keylogera no i wrzucil z powrotem na forum zakladajac nowy temat. Luzer pamietam jeszcze dodał post ze dziekuje itd. jaka była potem afera jak nieswiadomi gracze to pobrali i zostali okradzeni, pisze gdyz przez ten brak czujności Luzera kilka moich kumpli z gildii odleciało.

olewka totalna jednym zdaniem . nie polecam serwera

Opublikowano

z opinią o tym ze Luzer ma graczy w dupie to w 100% się zgadzam. czekałem ostatnio tydzień aż mi pomoze w sprawie do ktorej tylko on ma dostęp, poza tym pisałem do supportu 4 krotnie albo gadalem na ts'ie z tymi jego pupilami i co chwile bylem gdzies odsyłany.

Luzer frajer, od razu widac gdy HA ma wyjebane na graczy to serwer nie postoi dlugo.

osobiscie na tą chwilę Balmora to chyba najstabilniejszy serwer godny polecenia. no i oczywiscie Antaris ale do niego to w ogole nie ma porównania mimo iz jeszcze nie wystartował.

AA i jeszcze niezapomnijmy o kabarecie tj. luzer dodał temat z łatkami, jakis typ skopiowal te łatki tj, pobrał je i dorzucił keylogera no i wrzucil z powrotem na forum zakladajac nowy temat. Luzer pamietam jeszcze dodał post ze dziekuje itd. jaka była potem afera jak nieswiadomi gracze to pobrali i zostali okradzeni, pisze gdyz przez ten brak czujności Luzera kilka moich kumpli z gildii odleciało.

Ty siedzisz na dobrym TS'ie? Czasami siedząc z Luzerem na TS co chwile przerzuca gracza i mu pomaga.

​Pewnie jakiś kumpel tego debila secretly, same płaczki :v

Opublikowano

Ty siedzisz na dobrym TS'ie? Czasami siedząc z Luzerem na TS co chwile przerzuca gracza i mu pomaga.

​Pewnie jakiś kumpel tego debila secretly, same płaczki :v

Hehe, obrażasz mnie, ale sytuacji nie znasz, bo siedzisz "po prawicy" Luzera. A prawda jest taka, jaka została podana wyżej. Gdy pewien "Tutor" szmacił moją matkę i zmarła niedawno babcię to zostałem poinformowany, że Luzer z nim rozmawiał i nie będzie się do mnie zbliżał, a ja za kontakt z graczami, bardzo bliski, poprzez informowanie ich o tym, co sam wiedziałem i pomaganie im w stopniu najwyższym, na jaki było mnie stać poleciałem z argumentem "c*****y GM, zero kontaktu". A na Ts'ie siedziałem 24/7, nie z Administracją, ale blisko, bo z graczami i u siebie na kanale, a wystarczyło mnie przerzucać i pogadać, ale lepiej było wyjebać i dać wygodną wymówkę. A to ja dostawałem w grze opierdol za to, czego Luzer i reszta nie potrafiła zrobić. Ludzie myśleli, że to ja jestem HA serwera, bo tylko ja z nimi pisałem na grze i nie kryłem się jako GM ;)

Tyle w temacie synek. Na drugi raz radzę się doinformować, a nie p******** farmazony i na mnie kablować ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Serwer to cyrk na kółkach, nic dodać nic ująć.

Patcher zaginął jak Ewa Tylman.

Administracja prowadzi maraton uśmiechu

Bug misji? Zrób je jeszcze raz.

100% na ulepszenie? nie szkodzi i tak spalisz xD

Akcja z balansem? Dzięki za pomoc w zbijaniu bossow na skilla, szybciej nie mogłem już dropić ulepek.

Beka max XDDD

@`Mavex jako osoba pomagająca teamowi tego czegoś uważam Twoje opinie i przepychanki za zwykły spam, to samo się tyczy @1373230489-U611928.pngSecretly

qNlpLYT.jpg

Opublikowano

Akcja z balansem? Dzięki za pomoc w zbijaniu bossow na skilla, szybciej nie mogłem już dropić ulepek.

Beka max XDDD

@`Mavex jako osoba pomagająca teamowi tego czegoś uważam Twoje opinie i przepychanki za zwykły spam, to samo się tyczy @1373230489-U611928.pngSecretly

Zbijanie bossów na skilla ? o co chodzi ?

/

Opublikowano

Beka max XDDD

po aktualizacji poprawiajacej wartosc magicznego ataku postacie magiczne bily po miliony ze skilli

Skutkowalo to tym, że idąc na dunga powiedzmy smoka, robiles go 10x szybciej niz normalnie, same skille

qNlpLYT.jpg

Opublikowano

T

Beka max XDDD

po aktualizacji poprawiajacej wartosc magicznego ataku postacie magiczne bily po miliony ze skilli

Skutkowalo to tym, że idąc na dunga powiedzmy smoka, robiles go 10x szybciej niz normalnie, same skille

Te, nie graj już tyle w tego metina :v

Co do serwera to neutral :D

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

T

Beka max XDDD

Te, nie graj już tyle w tego metina :v

Co do serwera to neutral :D

Te, zostaw tego lola xD

@Escalaper ale przyznaj że dobrze robiło się tego smoka, mimo że to smok ;v

Opublikowano

RzaPku to wam robi anty reklame. Nie polecam tego przychlasta na reklame nawet dla najgorszego wroga. Jedyne co w tym serwerze przyciąga uwagę to moim zdaniem sys. ulepszeń. Ale jak wspomniałem kilka postów wcześniej bugi sa były i będą. MrLuzer zgarnął haj$ więc teraz wyjebondo HEHE. Nie pozdrawiam.

Opublikowano

RzaPku to wam robi anty reklame. Nie polecam tego przychlasta na reklame nawet dla najgorszego wroga. Jedyne co w tym serwerze przyciąga uwagę to moim zdaniem sys. ulepszeń. Ale jak wspomniałem kilka postów wcześniej bugi sa były i będą. MrLuzer zgarnął haj$ więc teraz wyjebondo HEHE. Nie pozdrawiam.

To wymień te bugi, to się naprawi :v

tenor.gif

Opublikowano

Witajcie, chciałbym wszystkich poinformować, że jutro o godzinie 16:00 organizujemy na naszym serwerze głosowym

TS3 - ts-world.eu zebranie serwerowe. Zapraszamy wszystkich!

Tematem dyskusji będą wasze propozycję oraz błędy o których chcecie z nami podyskutować.

Godzinę po rozmowach około 17:00 odbędzie się Idol do wygrania SM.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Ty w każdym temacie się wypowiadasz widzę, a gówno wiesz. Bugi są były i będą, Ty jedynie masz je w swojej podświadomości wypisz mi je? Nooo i codziennie coś robię gratuluję gościu. Nie wiem na siłę fejmu szukasz?

Ile osób Online opłaca sie zagrać?

Hmm to zależy od pory dnia polecam wejść do M1 i samemu się przekonać gra około 700 osób w godzinach szczytu, ale mamy plany na aktualizację!

Jasne, że się opłaca. :)

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Luzer, Ty albo jesteś głupi albo udajesz. Wywyższasz się nad każdego, kto napisze, że serwera nie poleca, że są bugi, że to i tamto. Próbujesz wszystkich wrogów odbić, ale i tak to Ci się nie udaje. Ufasz tym, którym nie trzeba, a odrzucasz tych, którzy mówią prawdę. Imo nawet aktualizacja nie pomoże. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Powiem tak na serwerze wszystko było ok.

Do czasu gdy :

Handel zalegalizowany! 

Dozwolona sprzedaż Yang/Postaci za PSC/SMS/PLN.

Głównie chodzi mi o yang. Gospodarka na serwerze padnie wam. Założe sie.

Po tygodniu od zalegalizowania handlu yang natychmiastowa inflacja. 1 zł - 250kk na allegro.

Liczba graczy w ciągu tygodnia spadła z 1.4k na 500-600 graczy.

To pytanie co będzie po miesiącu ? ...

Osobiście zakończyłem tutaj swoją gre. 

Opublikowano

Ja też do tego dzisiaj się dowiedziałem

admin ts-world.eu który nie miał styczności z Prestią ma na Prestii gm co się wiąże z tym że kontakty z administracją = masz wszystko.

Nie polecam :D

Bugi dungi itp szkoda nerwów

graphic.png

Opublikowano

Luzer, Ty albo jesteś głupi albo udajesz. Wywyższasz się nad każdego, kto napisze, że serwera nie poleca, że są bugi, że to i tamto. Próbujesz wszystkich wrogów odbić, ale i tak to Ci się nie udaje. Ufasz tym, którym nie trzeba, a odrzucasz tych, którzy mówią prawdę. Imo nawet aktualizacja nie pomoże. 

Na tą chwile jedynie Ty jesteś głupi - od kiedy zostałeś wyj**any z teamu cały czas hejtujesz serwer, aż tak Cię boli strata rangi?

​Btw. wszyscy piszą o bugach, a nikt ich nie wymienia ;f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...