Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestiaMT2 [Dedyk] [Medium/Easy]

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

munir, to kiedy bedzie ten patcher? a moze niech ktos inny z administracji odpisze mi, bo ty cos unikasz mnie :(

Patcher zapewne zostanie wprowadzony wraz z najnowszą aktualizacją ;d

ezgif-com-effects.gif

• Odpowiedzi 752
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

munir, to kiedy bedzie ten patcher? a moze niech ktos inny z administracji odpisze mi, bo ty cos unikasz mnie :(

Jest grafika, ale nie ma kto go zakodować, tak więc jeszcze sporo czasu..

Opublikowano

Radziłbym zmienić tego Waszego Tutora, bo zaczyna prowokacje, kiedy tylko mnie zobaczy i potem to ja obrywam, a on jest niewinny, jak zwykle.

Prowo w stronę mojego perma na forum - http://scr.hu/0fsz/jw1ok

Notoryczny spam i prowo jak tylko mnie zobaczy (chodzi o bana na forum i ogólnie o moją osobę) - http://scr.hu/0fsz/m7a2a

Ale Wy i tak go nie usuniecie mimo jego zachowania. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Luzer masz serwer w dupie weź go sprzedaj lepiej serwer na tym wyjdzie,

Btw ile razy musieli dawać tam sobie dajecie że gm dajecie itp?

graphic.png

Opublikowano

Luzer masz serwer w dupie weź go sprzedaj lepiej serwer na tym wyjdzie,

Btw ile razy musieli dawać tam sobie dajecie że gm dajecie itp?

Dawaliśmy daliśmy gm macie daliśmy. xD

Opublikowano

Witajcie dziś o 21:30 rozpocznie się przerwa techniczna która zniweluje lagi na serwerze,

krótko mówiąc odciążymy serwer dedykowany.

Potrwa ona do 1-2h.

Dzięki za wysłuchanie! Pamiętajcie, na serwerze trwają raty.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Ja już mam ,, zostaniesz połączony z serwerem cały czas,, co jest? Dobrze słyszałem że tutaj DIIM2 ma zamiar zagrać i krecić? niezle..

Opublikowano

Ja już mam ,, zostaniesz połączony z serwerem cały czas,, co jest? Dobrze słyszałem że tutaj DIIM2 ma zamiar zagrać i krecić? niezle..

Przerwa potrwa 1/2h ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zastanawiam sie czy jeśli Diim będzie tu nagrywał to poziom graczy wzrośnie do stabilnego 1000-1200. To jest możliwe. Wrócę do gry, tymbardziej że to jest serwer na którym mam nadzwyyczajnego farta ;)

Opublikowano

Zastanawiam sie czy jeśli Diim będzie tu nagrywał to poziom graczy wzrośnie do stabilnego 1000-1200. To jest możliwe. Wrócę do gry, tymbardziej że to jest serwer na którym mam nadzwyyczajnego farta ;)

A warto ;)

Dużo ciekawych aktualizacji weszło.

Może testy bety nie wykazały wielu problemów, ale za to teraz jest wszystko na bieżąco poprawiane 

Opublikowano

Wyczytałem na forum, że ok. 12 :D

Czekałem do 2:30, ale zrezygnowałem i w sumie dobrze, jak do teraz off jest.

Jak nie włączą o tej 12, to w sumie się nie zdziwię.

Opublikowano

Serwer już padł ?? 

Chciałem wejść, sprawdzić czy warto tutaj chociaż kilka godzin poświęcić dla zabicia czasu ale ani strona, ani forum nie działa. 

Jak w ogóle serwer się prezentuje jako całokształt - pytam graczy - nie psów ogrodnika. Dużo gra ludzi ?? Solo gra ma sens / wszystko można solo robić czy trzeba debilne pt ?? Jak z balansem / rozłożeniem sił w klasach ?? WP exp / pvp daje radę ?? 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Serwer już padł ?? 

Chciałem wejść, sprawdzić czy warto tutaj chociaż kilka godzin poświęcić dla zabicia czasu ale ani strona, ani forum nie działa. 

Jak w ogóle serwer się prezentuje jako całokształt - pytam graczy - nie psów ogrodnika. Dużo gra ludzi ?? Solo gra ma sens / wszystko można solo robić czy trzeba debilne pt ?? Jak z balansem / rozłożeniem sił w klasach ?? WP exp / pvp daje radę ?? 

ogolnie wszystko mozna zrobic samemu, na kazdy dungeon mozna solo wejsc. jesli chodzi o balans w pvp to jeszcze Ci nie powiem bo bylem na fazie robienia eq do pvp, ale helerem na lajcie 190 dobilem i kazdy dungeon czy bossa daje rade robic solo :) ogolnie fajnie sie tu gra mimo ze wiekszosc czasu trzeba spedzic na dropieniu ulepek bo od cholery ich trzeba na eq pvp i do expa

Opublikowano

Serwer dość przyjemny choć szybko się nudzi. Exp do 200 szybki i przyjemny, a eq łatwo się robi ale dla niektórych ludzi to i tak trudno jak pali i leci po 2-3 ulepy z bosa/dunga. Lv i eq to 2 tygodnie spokojnej gry. Po zrobieniu eq i wbiciu lv wieje nudą bo w m1 mało osób z max eq i nie ma się z kim bić. Klasy starają się zabalansować więc są w miarę ok choć nie da się wszystkim dogodzić bo zawsze jakaś klasa będzie lepsza od drugiej. Jeśli ktoś chce się pobawić w jakieś ulepszanie i co nieco się pobić to niech wbija ale serwer zbliża się ku końcowi bo większość top postaci posprzedawała/sprzedaje konta z powodu wszechobecnej nudy po zrobieniu wszystkiego.

Opublikowano

coraz bardziej czuje, ze stronka juz nie wstanie wcale, serwer swoje zarobil i tyle z tego wszystkiego :) przerwa niby z powodu lagow ktorych ja nie mialem wcale, czas trwania 1-2h? juz leci ponad 15h wiec odpowiedz sie sama dla mnie nasuwa.

Opublikowano

http://prntscr.com/agcwkt

Forum... strona off... chyba jednak nie zagram bo coś mi się zdaje że serwer padł , zawinęli hajs i poszli... ;p Trudno poszukamy / poczekamy na coś innego ;p 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

TO nie ovh, serwer poszedł się kichać najnormalniej w świecie tylko nikt tego nie powie prosto z mostu , tylko cisną bajki :) 

7812818616.png

Opublikowano

Serwer został przywrócony do użytku, przepraszamy, że przerwa tyle trwała.

Nie było to niestety spowodowane tylko z naszej winy, była to tak zwana

złośliwośc rzeczy martwych.

Zapraszamy serdecznie do gry!

Omnes puerum deriserunt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...