Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestiaMT2 [Dedyk] [Medium/Easy]

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 752
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Munir Kostium nie zawsze widoczny jest jako pierwszy po ustawieniu widoczności, wskakuje czasem zbrojka jeszcze. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

+ Naprawcie błąd z tym dungiem na mapce od 85 bo już wszystkie przepustki mi zabrało a przy wejściu od razu wywalało grę.

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

-ilu graczy online?

-ciężko o ulepszacze?

-przyjemnie się expi?

-trzeba ładować w ISa czy można zdobyć w grze?

-admini zajmują się serwerem?

-WP daje radę w PvP?

-dużo misji, ciekawe czy raczej monotonne?

-skąd bronie 75?

-ciężko o metina/bossa?

Opublikowano

-ilu graczy online?

-ciężko o ulepszacze?

-przyjemnie się expi?

-trzeba ładować w ISa czy można zdobyć w grze?

-admini zajmują się serwerem?

-WP daje radę w PvP?

-dużo misji, ciekawe czy raczej monotonne?

-skąd bronie 75?

-ciężko o metina/bossa?

Podbijam i dodaje.. w ile czasu wbije max lv postacią taką jak archer?

­

784091427630431250239.png

Opublikowano

-ilu graczy online? -- 1k+

-ciężko o ulepszacze? Łatwo ale trzeba duzo chodzic na dungeony  aby ulepszyc eq

-przyjemnie się expi? tak 

-trzeba ładować w ISa czy można zdobyć w grze? nie itemki z is latwo mozna kupic w is 

-admini zajmują się serwerem? tak codziennie przerwy naprawiajace bugi itp

-WP daje radę w PvP? Każda postac jest dobra zalezy wszystko od eq i misji

-dużo misji, ciekawe czy raczej monotonne? duzo łatwych i przyjemnych misji

-skąd bronie 75? szkata ripera ,szkaty smierci lub oddajesz u straznika 20 szkat ripera za dowolna bron 75 lub 15 szkat nieb smierci za bron dowolna na 75

-ciężko o metina/bossa? jeżeli obczisz sobie respy i czas respu to nie :D

Podbijam i dodaje.. w ile czasu wbije max lv postacią taką jak archer? Zależy czy będziesz wraz z lvl robił eq :) mniej wiecej tydzien ;D

­

Opublikowano

-ilu graczy online? 1-1.6k graczy

-ciężko o ulepszacze? Łatwo, sporo chodzenia na bossy/dungi

-przyjemnie się expi? Tak, jedynie na 118-120 lv dluzej sie expi a tak to od 120 do 160 w max 3 h wbijesz ;)

-trzeba ładować w ISa czy można zdobyć w grze? Można kupić od graczy :). Dorobić się bardzo łatwo ja w 2 dni dorobiłem się is do pvp i do expa

-admini zajmują się serwerem? Tak administracja cały czas ulepsza serwer, poprawia bugi, wprowadza aktualizacje

-WP daje radę w PvP? Jak najbardziej :)Polecam. Sam gram WP ;P

-dużo misji, ciekawe czy raczej monotonne? Misji jest w sam raz, nie za dużo, nie za mało. Nie są monotonne.

-skąd bronie 75? Z szkaty śmierci / ripa lub tanio można kupić na rynku.

-ciężko o metina/bossa? Łatwo ;) 

- 2 dni spokojnego expa :)

Opublikowano

2 dni to z full eq z is 

.

Opublikowano

Mehhhh...

27242551084194655438.jpg

Już Ci cofam, podobno po cofnięciu misji już się nigdy nie wracają. Po naszym fixie.

Omnes puerum deriserunt.

Znawca
Opublikowano

Do tej pory o serverze miałem bardzo dobrą opinie, ale od dnia dzisiejszego to już mam wątpliwości co do tego.
Mianowicie chodzi o to, że zostałem zbanowany, za działanie na szkodę servera, a co było szkodą? Było to, że napisałem na czacie "Kiedy koniec bety", Administracja uznała to działanie na szkodę servera, ale gdy już poprosiłem Zakyio, czy mogła by mi wytłumaczyć, w jaki sposób ja zaszkodziłem serverowi to już unikała odpowiedzi, nie odpisywała przez jakiś czas, a gdy spytałem się już trzeci czy czwarty raz to mi napisała, że mi wcześniej już napisała, a co mi wcześniej napisała? Że dostałem bana, za szkodzenie serverowi. Brak sił, jakbym rozmawiał z pięcioletnim dzieckiem to bym zrozumiał.

A zresztą macie SS i sami wszystko zobaczcie:

http://zapodaj.net/5dd6971acfe75.png.html

Opublikowano

Do tej pory o serverze miałem bardzo dobrą opinie, ale od dnia dzisiejszego to już mam wątpliwości co do tego.

Mianowicie chodzi o to, że zostałem zbanowany, za działanie na szkodę servera, a co było szkodą? Było to, że napisałem na czacie "Kiedy koniec bety", Administracja uznała to działanie na szkodę servera, ale gdy już poprosiłem Zakyio, czy mogła by mi wytłumaczyć, w jaki sposób ja zaszkodziłem serverowi to już unikała odpowiedzi, nie odpisywała przez jakiś czas, a gdy spytałem się już trzeci czy czwarty raz to mi napisała, że mi wcześniej już napisała, a co mi wcześniej napisała? Że dostałem bana, za szkodzenie serverowi. Brak sił, jakbym rozmawiał z pięcioletnim dzieckiem to bym zrozumiał.

Jak dla mnie bardzo dobrze postąpiła administracja, po co tak pisałeś?

Dostałeś bana przez swoją własną głupotę.

I pięcioletnim dzieckiem to w tym momencie jesteś Ty, bo kto dojrzały pisze takie rzeczy i po co?

Takim pisaniem jak najbardziej działaś na szkodę serwera ;)

Opublikowano

Jak dla mnie bardzo dobrze postąpiła administracja, po co tak NApisałeś?

Dostałeś bana przez swoją własną głupotę.

I pięcioletnim dzieckiem to w tym momencie jesteś Ty, bo kto dojrzały pisze takie rzeczy i po co?

Takim pisaniem jak najbardziej działaś na szkodę serwera ;)

Niestety się mylisz. Z tego ss wnioskuję, że ona jest idiotką, ale tak jest jak się bierze niestabilne emocjonalnie nastolatki do teamu.

Klasyk debili "Nie muszę się odnosić do regulaminu".

Według mnie zrobił dobrze. Ja na przykład, oprócz grywalności serwera, oceniam administrację. Jeśli są to w dużej mierze dzieci, to nie ma co tracić czasu na dalszą grę.

"Kiedy koniec bety?" Prowo jak c**j. 

2 dni za działanie na szkodę serwera? Szkoda w c**j. W sumie dobrze, że dostał bana. Przez to pytanie serwer mógł upasć.

"Troszkę szacunku, bo perm" ja p******e  :yay:

"tyle szacunku, kisne xdd"

@RLZ wydaje mi się, że zostałeś przypadkową ofiarą. Zrobiła to specjalnie, żeby tu gównoburze wywołać, zdobyć jakąś atencje

albo naprawdę jest tak niekompetentna.

Opublikowano

Według mnie dobrze postąpiła dając bana na 2dni. Administracja nie jednokrotnie wspominała że będą za to bany. Przez takie zachowanie nowi gracze mogą odejść z serwera bo będą myśleli że jest to beta. Jeżeli nie doszedłeś do takich wniosków. To jednak za młody jesteś. Na jej miejscu perma bym Ci wlepił.

IDcncno.png

Opublikowano

Według mnie dobrze postąpiła dając bana na 2dni. Administracja nie jednokrotnie wspominała że będą za to bany. Przez takie zachowanie nowi gracze mogą odejść z serwera bo będą myśleli że jest to beta. Jeżeli nie doszedłeś do takich wniosków. To jednak za młody jesteś. Na jej miejscu perma bym Ci wlepił.

Podpisuje się pod tym ;)

Opłaca się otwierać Szkaty Śmierci dla Hwanga czy lepiej kupić?

Opublikowano

Podpisuje się pod tym ;)

Opłaca się otwierać Szkaty Śmierci dla Hwanga czy lepiej kupić?

Lepiej kupić #własnedoświadczenie

40 szkat śmierci i poleciał aż 1 lwi + stalki i bronie 65 :D

tenor.gif

Opublikowano

Polecacie serwer ? Warto zagrać na tym serwerze  :v ? Ile ludzi tak na co dzień gra ?

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...