Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestiaMT2 [Dedyk] [Medium/Easy]

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Munir

@.WhyNot

W ile wbije ten 150lvl ?
300 dungów na jeden set ?
Czy zostało poprawione wywalanie z dt i ww bo jak grałem tydzień temu to tylko 75lvl wbiłem bo się odechciało grać :)
Ile online w godzinach szczytu ?
­

• Odpowiedzi 752
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera. Dungów 300 na 1 set eq biegaj po tych mapach dungach jak glupi  i cały czas to samo az to się zrobi monotomne i znudzi się gra. Misje się kasują i administracja pisze "rób od nowa" chyba im się poprzewracało w głowach. Nie każdy ma tyle czasu zeby co 2 dzien misje robić bo wasz szanowny technik nie wie co robi... Nie polecam gry na serwerze marnowanie czasu.

Opublikowano

Nie polecam serwera. Dungów 300 na 1 set eq biegaj po tych mapach dungach jak glupi  i cały czas to samo az to się zrobi monotomne i znudzi się gra. Misje się kasują i administracja pisze "rób od nowa" chyba im się poprzewracało w głowach. Nie każdy ma tyle czasu zeby co 2 dzien misje robić bo wasz szanowny technik nie wie co robi... Nie polecam gry na serwerze marnowanie czasu.

Masz kilka innych mozliwosci zdobywania ulepek nie tylko dungeony.Serwer jest fajny jest jeszcze kilka niedociagniec ale z czasem chyba to bedzie naprawione :) Misje to jest max dzien roboty :)

Opublikowano

Nie polecam serwera. Dungów 300 na 1 set eq biegaj po tych mapach dungach jak glupi i cały czas to samo az to się zrobi monotomne i znudzi się gra. Misje się kasują i administracja pisze "rób od nowa" chyba im się poprzewracało w głowach. Nie każdy ma tyle czasu zeby co 2 dzien misje robić bo wasz szanowny technik nie wie co robi... Nie polecam gry na serwerze marnowanie czasu.

Kiedy ostatnio cofnęło Ci questy? :P

Opublikowano

Z nudów zajrzę. Ten filmik od @ZabQ fajnie się ogląda, tylko typ mówi czasem za szybko.

Opublikowano

Nie polecam serwera. Dungów 300 na 1 set eq biegaj po tych mapach dungach jak glupi i cały czas to samo az to się zrobi monotomne i znudzi się gra. Misje się kasują i administracja pisze "rób od nowa" chyba im się poprzewracało w głowach. Nie każdy ma tyle czasu zeby co 2 dzien misje robić bo wasz szanowny technik nie wie co robi... Nie polecam gry na serwerze marnowanie czasu.

Kiedy ostatnio cofnęło Ci questy? :P

juz 3 raz  mi cofnęło zawsze po przerwie technicznej.. ostatnio mialem 110lvl i wszystkie misje do 200lvl zrobione ale ich oddać nie mogłem ani od nowa tych innych robić :D

Opublikowano

@Munir

@.WhyNot

W ile wbije ten 150lvl ?

300 dungów na jeden set ?

Czy zostało poprawione wywalanie z dt i ww bo jak grałem tydzień temu to tylko 75lvl wbiłem bo się odechciało grać :)

Ile online w godzinach szczytu ?

­

1. Patrząc na ranking to 150 lvle mają srednio 1 dzień i kilkanaście godzin online, ale to z robieniem eq. Najmniej widziałem 14h online i 150 lvl :p

2. Nope.

3. Nikt się na to nie skarżył.

4. 1k+

tenor.gif

Opublikowano

Dodania i zmiana bonów szarfy tylko w is? 194lv a nie mam w eq ani 1 więc w grze tego raczej nie dropne?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano
Dodania i zmiana bonów szarfy tylko w is? 194lv a nie mam w eq ani 1 więc w grze tego raczej nie dropne?

Można kupić od graczy :).

Widziałem dziś na rynku po  400kk także problemu nie widzę :)

@

Dużo jest graczy na serwerze?

Ile obecnie osób gra? :)

Popołudniami/wieczorami 1.2k + graczy.

W ile wbije ten 150lvl ?  maxymalnie 5-7 godzin expa

300 dungów na jeden set ?  ok. 20-60 max.   Zależy od dungeonu  ( robi się je szybko od 2 do 5  minut max)

Czy zostało poprawione wywalanie z dt i ww bo jak grałem tydzień temu to tylko 75lvl wbiłem bo się odechciało grać  :)    Po sciąnięciu wszystkich łatek ten problem nie występuje :)

Ile online w godzinach szczytu ? Ponad 1.2k 

Opublikowano

Można kupić od graczy :).

Widziałem dziś na rynku po  400kk także problemu nie widzę :)

@

Dużo jest graczy na serwerze?

Ile obecnie osób gra? :)

Popołudniami/wieczorami 1.2k + graczy.

W ile wbije ten 150lvl ?  maxymalnie 5-7 godzin expa

300 dungów na jeden set ?  ok. 20-60 max.   Zależy od dungeonu  ( robi się je szybko od 2 do 5  minut max)

Czy zostało poprawione wywalanie z dt i ww bo jak grałem tydzień temu to tylko 75lvl wbiłem bo się odechciało grać  :)    Po sciąnięciu wszystkich łatek ten problem nie występuje :)

Ile online w godzinach szczytu ? Ponad 1.2k 

Czytałeś co napisałem? Nie interesuje mnie ich cena tylko czy jest jakaś możliwość dropniecia tego w grze. Ja widzę problem z czytaniem ze zrozumieniem :(

Opublikowano

Dodania/zmianki szarf niestety jedynie IS:(. Moja propozycje dodania tego do dropu jak dodania/zmianki do petów/kostiumów.

Opublikowano

Dodania/zmianki szarf niestety jedynie IS:(. Moja propozycje dodania tego do dropu jak dodania/zmianki do petów/kostiumów.

No i to chciałem wiedzieć.

Przez te bugi z questami nie było żadnych problemów ze stałymi nagrodami za nie?

Opublikowano

Człowieku, na się próbujesz napisać coś co ma działać na szkodę serwera, a tak trochę średnio Ci wyszło. Jakoś dziwnym trafem w 11 dni po starcie serwera, wiele osób już ma ekwipunek na maksymalnym stopniu. W poniedziałek została wprowadzona ostatnio przerwa techniczna, która zażegnała błąd z misjami... Więc nie wiem o czym Ty mówisz? Piszemy, aby wykonać misje od nowa, po wykonaniu już nigdy nie wrócą. Jeżeli nie chcesz możesz zawsze napisać na SUPPORT, po przeczytaniu zgłoszenia usunę Ci je ręcznie ewentualnie TS3.

Dodając na weekend wejdzie większa aktualizacja, poprawiająca lekko balans, oraz ulepszanie.

Up: Nie, bonusy się nie nadają podwójnie.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

@up

Mając 200lv i eq 170+9 uważam że bilans jest w miarę ok, a gorzej z nadmiarem ABS gdzie z potką nieda się zabić nawzajem z podobnym eq.

Opublikowano

Dobra to zasysam wszystkie łatki i zobaczę czy się coś zmieniło od startu :)

­

Opublikowano

ile ludzi on ? serwer na dłużej ? reklama będzie ciągle ? jakie ceny w is ? która klasa anjlepsza w pvp ? jako ninja sam ogarne dungi ?

1k+.

Tak.

To zależy od tych wyżej.

Sprawdź sobie sam na stronie, całego IS'u nie będę wypisywał :v

Jak na razie to nie wiadomo, będzie robiony balans itp.

Tak.

Mam problem odnośnie rejestracji :P Wpisuję wszystkie dane, klikam zarejestruj i nic się nie dzieje :P

Próbowałeś z innych przeglądarek?

tenor.gif

Opublikowano

Działa tylko na tym servie czy na innych tez?:>

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...