Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestiaMT2 [Dedyk] [Medium/Easy]

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 752
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze jeśli ktoś lubi klimaty easy serwerów to nie polecam jeśli ktoś lubi łatwego mediuma to polecam :)

Szczerze w prezentacji jakoś mnie bije żeby grać a w grze jakoś nie chce mi się grać :(

Na każdym serwerze co grałem wchodziłem do gry wbijałem w godzine we dwie 90lvl bonowałem eq pvp , dropiłem/kupowałem eq do expa / bonowałem i chodziłem na dungi i to wszystko a tutaj niewiadomo co robić :)­

PS: wchodzę do gry teraz i staram się przekonać do gry :) 

Opublikowano

Szczerze jeśli ktoś lubi klimaty easy serwerów to nie polecam jeśli ktoś lubi łatwego mediuma to polecam :)

Szczerze w prezentacji jakoś mnie bije żeby grać a w grze jakoś nie chce mi się grać :(

Na każdym serwerze co grałem wchodziłem do gry wbijałem w godzine we dwie 90lvl bonowałem eq pvp , dropiłem/kupowałem eq do expa / bonowałem i chodziłem na dungi i to wszystko a tutaj niewiadomo co robić :)­

Jak to nie wiesz co robić, pierwszy raz w metina grasz? Robisz to co zawsze, tylko na jednym serwie szybciej, na drugim wolniej i tyle. Serwer polecam gra się fajnie.

Opublikowano

Jak to nie wiesz co robić, pierwszy raz w metina grasz? Robisz to co zawsze, tylko na jednym serwie szybciej, na drugim wolniej i tyle. Serwer polecam gra się fajnie.

Gram gram 105 wbiłem :D

­

Opublikowano

Zmiencie hosting bo nie mogę pobrać.

Pobierasz przez przeglądarkę, czy przez aplikację?

Przez mozilla firefox.

Opublikowano

Czy będzie jakaś reklama, czy macie już $$ i zwijacie interes, skoro coraz więcej graczy odchodzi?:)

Opublikowano

Gra się świetnie , niewiem czemu ale po 14:00 mój internet przerywa czasem laguje i nie da się grać :) 

Może wie ktoś co powinienem zrobić ?­

Opublikowano

Opłaca się zaczynać grę od zera?

Jak z ekwipunkiem i expem,ciężko czy można w miarę na lajcie wszystko ogarnąć.

No i nie ukrywam nie chce zbytnio wydawać nic w IS i czy bez tego można zagrać, chodzi o to czy gracze z IS nie są aż tak bardzo faworyzowani.

Ogólnie rzecz biorąc, serwer dla pogrania z nudów aby coś w miarę osiągnąć.

No i oczywiście jak z liczbą graczy ?

Opublikowano

Opłaca się zaczynać grę od zera?

Jak z ekwipunkiem i expem,ciężko czy można w miarę na lajcie wszystko ogarnąć.

No i nie ukrywam nie chce zbytnio wydawać nic w IS i czy bez tego można zagrać, chodzi o to czy gracze z IS nie są aż tak bardzo faworyzowani.

Ogólnie rzecz biorąc, serwer dla pogrania z nudów aby coś w miarę osiągnąć.

No i oczywiście jak z liczbą graczy ?

Tak, opłaca się

​Zostało dodanych tyle ułatwień co do dropu ulepek, że z eq jest o wiele łatwiej, expienie jest przyjemne (tylko przy ostatnich lvl'ach exp bardzo zwalnia np. 118-120/138-140/ 178-180/ 197-200)

​Z misji/za PO możesz zdobyć peta/kostium który jest słabszy oraz można kupić od graczy

​liczba graczy pewnie coś około 800+

​Dodatkowo na weekend (od piątku do niedzieli) będziesz miał event, który Ci ułatwi rozgrywkę :)

Opublikowano

Czy będzie jakaś reklama, czy macie już $$ i zwijacie interes, skoro coraz więcej graczy odchodzi? :)

Chyba pojebalo ci sie kolego z sezonowcami którzy graja max miesiac na serwerze a nie graczami

Opublikowano

Czy będzie jakaś reklama, czy macie już $$ i zwijacie interes, skoro coraz więcej graczy odchodzi? :)

Chyba pojebalo ci sie kolego z sezonowcami którzy graja max miesiac na serwerze a nie graczami

Dokładnie Rafał jak zwykle rzeczowo i na temat.

Zapraszamy do oglądnięcia ciekawego odcinka z nowościami od ZabQ:

https://www.youtube.com/watch?v=jVeZpjl-5qo

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Dokładnie Rafał jak zwykle rzeczowo i na temat.

Zapraszamy do oglądnięcia ciekawego odcinka z nowościami od ZabQ:

https://www.youtube.com/watch?v=jVeZpjl-5qo

moze łaskawie powiesz mi kiedy bedzie patcher? 

Opublikowano

Ilu graczy w godzinach szczytu siedzi?

Czy warto zaczynać, czy raczej za późno :)?

Jakoś ponad 1k.

Warto, jeśli grasz dla siebie to nigdy nie jest za późno ;)

tenor.gif

Opublikowano

Ponad 1k? To jest jakoś udowodnione, czy tak rzuciłeś liczbą?

Jeżeli tak, to rzeczywiście serwerek bardzo fajny, mam nadzieję, że zagoszczę :)

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Co Ty pierdolisz za farmazony, WhyNot? Na tym serwerze kiśnie dużo mniej niż 1k. I dziwne, że tylko sam ŻabQ coś nagrywa, no, no ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Co Ty pierdolisz za farmazony, WhyNot? Na tym serwerze kiśnie dużo mniej niż 1k. I dziwne, że tylko sam ŻabQ coś nagrywa, no, no ;)

W weekend tyle było, w tygodniu mniej, bo ludzie mają szkołę itp. Wczoraj przed 16 było ponad 750. Widzę, że po degradzie trochę agresywny się stałeś ;)

tenor.gif

Opublikowano

W weekend tyle było, w tygodniu mniej, bo ludzie mają szkołę itp. Wczoraj przed 16 było ponad 750. Widzę, że po degradzie trochę agresywny się stałeś ;)

Wiem swoje z pewnych źródeł, więc nie próbuj mi niczego wmówić. Nie jestem pewien czy gra tutaj 800 typa. Po tym, co zrobiliście z tym serwerem to bardzo prawdopodobne. Balans idiotyczny, bugów od zapchania. Agresywny się nie stałem, ale mam ostrożne podejście do ludzi, który są konfidentami i robią coś z korzyścią dla siebie, podpierdalali mnie na każdym kroku, a ja jako jedyny siedziałem z graczami, taka prawda ;) A że "byłem c*****y" to c*****y argument  xD

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ponoc jest 650 typa a nie 1k xD

Więc " bujdy na resorach"

Tak samo jak kolejna bujda z patcherem..

Jak i z kostiumami, ktore mialy byc na stale. Smieszny ten serwer jest. A Ciebie WhyNot nie bylo widac ani razu od startu na ts.. ciagle siedzi phantom, ta gM'ka, ten TGM, i siedzial non stop Secretly czy jakos tak. LUZER ma w dupie graczy i taka jest prawda. Sypie jakies gownowarte latki a 0 widac obiecanego patchera.

Balans postaci na starcie " jest wszystko dopasowane" własnie widac jak bylo..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...