Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4500 zł - na co wydać?

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nauczyłem się na groszach grać na giełdzie forex. Teraz to nie są grosze tylko ryzyko i wzbogacenie się.

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś więcej? Zainteresuj się tematem, a nie tylko na mpc siedzisz. Giełda = inwestowanie w akcje. co przekłada się na zyski/straty w %

Giełda da zarobić, ale tylko po to, by później zajebać Ci ciężki anal, który skończy się u chirurga. Poczytaj co bylo, jak Oprah kupiła 10% akcji Weight Watchers. Giełda to dobry zarobek, ale trzeba mieć szczęście/farta w c**j, bo większość to przekręty z góry kierowane przez zarząd.

Sama gra na walutach, to jak kamień-papier-nożycze, albo wygrasz, albo stracisz. Niewielki zarobek, licząc niski wkład własny.

W 2011 ojciec miał na giełdzie ponad 3mln zł. Po bessie, zostało mniej niż milion. Był na skraju załamania. Giełda i inne tego rodzaju syf, zwykły człowiek traci, ale ci cwele/k***y/chuje z samej góry mają wszystko ustawione i żadne spadki ich nie dotykają, poza "tymi", co w mediach pierdolą, że kryzys, tragedia.

Opublikowano

Coś więcej? Zainteresuj się tematem, a nie tylko na mpc siedzisz. Giełda = inwestowanie w akcje. co przekłada się na zyski/straty w %

Giełda da zarobić, ale tylko po to, by później zajebać Ci ciężki anal, który skończy się u chirurga. Poczytaj co bylo, jak Oprah kupiła 10% akcji Weight Watchers. Giełda to dobry zarobek, ale trzeba mieć szczęście/farta w c**j, bo większość to przekręty z góry kierowane przez zarząd.

Sama gra na walutach, to jak kamień-papier-nożycze, albo wygrasz, albo stracisz. Niewielki zarobek, licząc niski wkład własny.

W 2011 ojciec miał na giełdzie ponad 3mln zł. Po bessie, zostało mniej niż milion. Był na skraju załamania. Giełda i inne tego rodzaju syf, zwykły człowiek traci, ale ci cwele/k***y/chuje z samej góry mają wszystko ustawione i żadne spadki ich nie dotykają, poza "tymi", co w mediach pierdolą, że kryzys, tragedia.

A poczytam,poczytam 

Zostań sponsorem mpc, pewnie ci się opłaci.­

To sobie odpuszcze :D

Na co wydać 4500zł? http://hazel21.com/ proste

Nie moja stylówa

79160594027661829163.png

Opublikowano

Kupujesz RP

Zapraszasz takiego nołnejma Kabiot na EUNE (smurfie)

Dajesz gifta :v

@Antiwarn Zostań sponsorem jakiegoś projektu lub istniejącego już serwera, który przyciąga wiele graczy (metin, minecraft)

Opublikowano

Polecam cmc market

Kupujesz RP
Zapraszasz takiego nołnejma Kabiot na EUNE (smurfie)
Dajesz gifta :v

Zarób sobie na te RP :v

­

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngMrMagnus

Co do tych ksiązek,to nie ma znaczenia ktore czytam pierwsze itd?;d

Nie ma znaczenia, bo i tak po przeczytani nic z nich nie wyciągniesz.

Opublikowano

Kup sobie  4500 zdrapek :D

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...