Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4500 zł - na co wydać?

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kup adpacki na TrafficMonson. Opłaca się i jeśli zainwestujesz nawet połowę to zarobisz w ****. Polecam. Poczytaj o tym i w ogóle a się przekonasz.

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Kup adpacki na TrafficMonson. Opłaca się i jeśli zainwestujesz nawet połowę to zarobisz w ****. Polecam. Poczytaj o tym i w ogóle a się przekonasz.

No na pewno się opłaca czym bardziej że TM to już scam i wypłaty idą miesiąc :)

9tevrr.gif

Opublikowano

Nie wiem ile masz już lat i czy kręci Cie motoryzacja, ale zbierałbym dalej kasę i kupił sobie samochód.

Prędzej czy później każdego mężczyznę będzie kręcić motoryzacja, no chyba, że całe życie ktoś jest chłopcem i kręcą go inne rzeczy :P

Brawo, kolejny tępak, który myśli, że jeśli kogoś nie jarają samochodziki to jest pizdą! Brawo tępego myślenia i samemu bycia pizdą, tylko umysłową.

Jeśli masz tyle hajsu to pomyśl, czy coś Ci się nie przyda... Jakieś urządzenie, sprzęt, cokolwiek. Może ciuchy? Mnożyć jeśli nie chcesz do banku, to zbytnio nie ma jak. Chyba, że znasz się na czymś bardzo dobrze i będziesz w stanie dobrze typować to obstawianie.

Tak myślę i jest to prawdą :) Nie ważne czy informatyk, lekarz czy dziennikarz, każdego kręci i jara motoryzacja. Taka męska natura, kobiety, sport i motoryzacja :) Jeśli nie lubisz adrenaliny, zapachu paliwa to jesteś pizdą :)

Hmm, jeśli rzeczywiście nie masz pomysłu to zostaw tą kasę, nigdy nie wiadomo co spotka Cię w życiu... 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Nie wiem ile masz już lat i czy kręci Cie motoryzacja, ale zbierałbym dalej kasę i kupił sobie samochód.

Prędzej czy później każdego mężczyznę będzie kręcić motoryzacja, no chyba, że całe życie ktoś jest chłopcem i kręcą go inne rzeczy :P

Brawo, kolejny tępak, który myśli, że jeśli kogoś nie jarają samochodziki to jest pizdą! Brawo tępego myślenia i samemu bycia pizdą, tylko umysłową.

Jeśli masz tyle hajsu to pomyśl, czy coś Ci się nie przyda... Jakieś urządzenie, sprzęt, cokolwiek. Może ciuchy? Mnożyć jeśli nie chcesz do banku, to zbytnio nie ma jak. Chyba, że znasz się na czymś bardzo dobrze i będziesz w stanie dobrze typować to obstawianie.

Tak myślę i jest to prawdą :) Nie ważne czy informatyk, lekarz czy dziennikarz, każdego kręci i jara motoryzacja. Taka męska natura, kobiety, sport i motoryzacja :) Jeśli nie lubisz adrenaliny, zapachu paliwa to jesteś pizdą :)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA o k***a mać. xD Tak ciężkiego przyjebania umysłowego i iście zjebanego myślenia to już dawno kolego nie widziałem. Prawdą to jest to, że jesteś bezmózgiem, wychowanym c**j to wie gdzie. xD Nie każdego jara motoryzacja, nikt nie staje się pizdą, kiedy nie interesuje się samochodzikami. xD Dobry troll, albo ciężkie zjebanie umysłowe, choć biorąc pod uwagę ilość raków na tym forum, to stawiam na to drugie. :D Jak lubisz sobie niuchać paliwo, to idź do psychologa, bo to normalne nie jest, tym bardziej takie myślenie. Na męskiej naturze znasz się gówno, tak Ci powiem. Typowy samiec alfa. xD

Opublikowano

Samochody mi sie podobają,tylko w tym rzecz że te które mi odpowiadają zaczynają sie dopiero od około 70k zł,przyznam że nie jestem kims kto chce mieć samochód zeby przejechać tylko z pkt A do pkt B

79160594027661829163.png

Opublikowano

Samochody mi sie podobają,tylko w tym rzecz że te które mi odpowiadają zaczynają sie dopiero od około 70k zł,przyznam że nie jestem kims kto chce mieć samochód zeby przejechać tylko z pkt A do pkt B

Większa część masy społecznej traktuje samochody, tylko jako środek transportu z punktu A do B ;/

Więc jeśli nie czujesz potrzeby wydatku tej gotówki, nie wydawaj je i dąż całe życie do marzeń, bo warto :)

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Zainwestuj w coś.

Sprzedawaj papierosy w gimbazie po sztuce lub po paczce.

a ty planta jesteś upośledzony jak skurwysyn.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Jak nie wiesz na co te pieniądze wydać, to po prostu na razie ich nie wydawaj na siłę, chcesz to je wpłać na konto oszczędnościowe.Bez sensu wydawać na siłę pieniądze.

Opublikowano

Zainwestuj w coś.

Sprzedawaj papierosy w gimbazie po sztuce lub po paczce.

a ty planta jesteś upośledzony jak skurwysyn.

Nie przejdzie,każdy ma efajke 

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jeśli jednak lubisz samochody to zbieraj kasę i kup sobie później tzw. "sleepera ". Do 20 tysięcy można kupić całkiem przyjemny samochód w postaci 6-7 sekund do setki. Takie osiągi pozwalają na zabawę na mieście, ustawki na światłach, emocje i adrenalina gwarantowana, w końcu to motoryzacja :) 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA o k***a mać. xD Tak ciężkiego przyjebania umysłowego i iście zjebanego myślenia to już dawno kolego nie widziałem. Prawdą to jest to, że jesteś bezmózgiem, wychowanym c**j to wie gdzie. xD Nie każdego jara motoryzacja, nikt nie staje się pizdą, kiedy nie interesuje się samochodzikami. xD Dobry troll, albo ciężkie zjebanie umysłowe, choć biorąc pod uwagę ilość raków na tym forum, to stawiam na to drugie. :D Jak lubisz sobie niuchać paliwo, to idź do psychologa, bo to normalne nie jest, tym bardziej takie myślenie. Na męskiej naturze znasz się gówno, tak Ci powiem. Typowy samiec alfa. xD

Ty się powinieneś leczyć, zauważ, że każdy mężczyzna i nie ważne jakiego pokroju, czy to jest sławny piłkarz, piosenkarz, aktor, lekarz i inne sławne osoby, nie ważne jakiego zawodu, wszyscy mają samochody i się nimi jarają ponad życie, nie ma lepszego źródła adrenaliny, taka prawda.

1390331891_by_maraolo1.jpg?1390331891

PS. Odkładaj kasę, wartą ją mieć przy sobie niż wydać wszystko i świecić pustką jak większość pryszczatych nastolatków, którzy odkładają na papierosy :)

Opublikowano

Co sądzicie o meblach z palet?

Według mnie bardzo ciekawy styl i w sumie nieźle to wygląda. Ja ostatnio choruję na ceglane ściany w pokoju, może na przyszły rok... :)

Opublikowano

Ty się powinieneś leczyć, zauważ, że każdy mężczyzna i nie ważne jakiego pokroju, czy to jest sławny piłkarz, piosenkarz, aktor, lekarz i inne sławne osoby, nie ważne jakiego zawodu, wszyscy mają samochody i się nimi jarają ponad życie, nie ma lepszego źródła adrenaliny, taka prawda.

PS. Odkładaj kasę, wartą ją mieć przy sobie niż wydać wszystko i świecić pustką jak większość pryszczatych nastolatków, którzy odkładają na papierosy :)

Właśnie półmózgi Twego pokroju powinny się leczyć, bo myślenie w ten sposób jest błędne, aczkolwiek jednostki niskiego pokroju jak Ty nie są w stanie tego zrozumieć... Teraz bierz swojego golfa i idź palić gumę przed biedronką, wystaw "zimny łokieć", zapuść techno i idź rwać dupy, mój Ty samcu alfa. -_- Jest dziesiąt lepszych źródeł adrenaliny, ale osoba jak Ty nie jest w stanie tego dojrzeć. Cóż, nie mój problem, zostawię Cię z Twoją głupotą... 

Opublikowano

Co sądzicie o meblach z palet?

Według mnie bardzo ciekawy styl i w sumie nieźle to wygląda. Ja ostatnio choruję na ceglane ściany w pokoju, może na przyszły rok... :)

Kupują to ? Opłaca sie w to bawić ?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Właśnie półmózgi Twego pokroju powinny się leczyć, bo myślenie w ten sposób jest błędne, aczkolwiek jednostki niskiego pokroju jak Ty nie są w stanie tego zrozumieć... Teraz bierz swojego golfa i idź palić gumę przed biedronką, wystaw "zimny łokieć", zapuść techno i idź rwać dupy, mój Ty samcu alfa. -_- Jest dziesiąt lepszych źródeł adrenaliny, ale osoba jak Ty nie jest w stanie tego dojrzeć. Cóż, nie mój problem, zostawię Cię z Twoją głupotą... 

Jeśli dla Ciebie samochód służy do wyrywania dup to Ty z konkretnej prowincji pochodzisz :)

Wolę choćby pchać golfa niż jeździć busem :D

PS. Samiec alfa, serio ? ostatni raz takie coś słyszałem na Animal Planet ^.^

UP. Hmm, ciężko powiedzieć, ale widziałem takie meble na żywo i są ludzie, którzy oferują takie meble na zamówienie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...