Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Electus|Cap 90| Only CH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj wbilem, chętnie przygarne jakieś konto jak ktoś zakończył już grę :D pisać priv to jakas gildie się ogarnie :D

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema

Gra tu ktoś jeszcze? Chłopacy z RED gracie??

Po długiej, długiej przerwie od sro, oraz deklarowaniu że już raczej nie powrócę do tej gry, dwa dni temu zacząłem grać tu. 

Dobijam właśnie 100 lvl i miło by było dołączyć do ogarniętej gildii. Grałem na wielu serwach swego czasu. Gildia RED kojarzy mi się z niejednego. Mój stały nick to - Jaguar, tu obecnie niestety jest już zajęty..

Pozdrawiam i czekam na jakieś info - Cauis ... 

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Siema założyłem nową gildie bo od kiedy tu gram nie mogę dojść czy istnieje jakaś polska , więc zapraszam do mnie może razem coś sie uda zrobić , nik Quattroo lub Shilla

Opublikowano

Siemka mam problem z połączeniem się do gry(inne .sro normalnie mi działają), jak wchodzę przez sro_cielnt-a to wyskakuje mi błąd C8, a jeżeli przez plik silkroad wyskuje mi błąd C9, próbowałem wszystkiego i w trybie zgodności, i zmieniane pliki pk2, ponowne ściąganie i zero jakiegokolwiek skutku czy możecie podsunąć jakiś kolejny pomysł który mógłby mi pomóc?

Opublikowano

Jak obecnie wygląda frekwencja na serwerze? Opłaca się zaczynać? Czy kwestia polskich gildii nie trzeba poruszać, żeby w jakiejś się znaleźć?

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...