Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Electus|Cap 90| Only CH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie server dupy nie urywa ,a można powiedzieć ,że to porażka pay2win :>

Każdy server jest pay2win. Ale nie kupując nic też możesz ogarniać. Wystarczy chcieć.

dnwe4210g5xt.png gość z reda.. osobiście nie polecam, żałosne

I ta nagła zmiana zdania poparta globalem przeczytanym przez kogoś z zewnątrz ;)

samo pisanie tak publicznie niezbyt dobrze świadczy o kimś takim jak i o samej gildii.. nie jeden taki global poszedł od niego.. ale co tam ja tam się nie mieszam bo to nie moja sprawa.. ktoś z zewnątrz powiedział by "ale pajac, pewno jakieś bachory w tej guild" ps. nadal korzystacie z tego samego ts3?

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie server dupy nie urywa ,a można powiedzieć ,że to porażka pay2win :>

Każdy server jest pay2win. Ale nie kupując nic też możesz ogarniać. Wystarczy chcieć.

dnwe4210g5xt.png gość z reda.. osobiście nie polecam, żałosne

I ta nagła zmiana zdania poparta globalem przeczytanym przez kogoś z zewnątrz ;)

samo pisanie tak publicznie niezbyt dobrze świadczy o kimś takim jak i o samej gildii.. nie jeden taki global poszedł od niego.. ale co tam ja tam się nie mieszam bo to nie moja sprawa.. ktoś z zewnątrz powiedział by "ale pajac, pewno jakieś bachory w tej guild" ps. nadal korzystacie z tego samego ts3?

skoro byłeś podobno 5 razy u nas w gildii to powinieneś znać Yeezusa i jego "jazdy" na globalu szczególnie w nocy pod wpływem.. Nie powinno Cie to dziwić. Tym bardziej powinieneś wiedzieć że nie ma nikgo poniżej 18 roku życia (a nawet chyba wszyscy 20+). 

To co ktoś wypisuje na globalu to jego osobista sprawa i mam to gdzieś. Może jeszcze mam za nim latać i upominać że ma nie pisać i trzymać go za rączkę? nope. Po za tym ważne że jest z czego się śmiać na TS i jest pozytywnie ;)

Opublikowano

czy ten server jest coś typu wbij max lvl i zaczynaj od nowa, a staty zostają ? :)

czy ten server jest coś typu wbij max lvl i zaczynaj od nowa, a staty zostają ? :)

Opublikowano

Serwer przyjemny chociaż są małe problemy typu lagi, żeby wbić max trzeba poświęcić trochę czasu, jest kilka konkretnych i kilka mniej konkretnych polskich guildi, z pt exp nie ma większego problemu, na serwerze jest 3500/3500 graczy więc już to świadczy że to porządny serwer na długie miesiące gry.

Opublikowano

lagi juz ogarneli dzisiaj, robia pc limit 1 wlasnie, wiec nie bd problemow ze wbiciem, ani tym bardziej z lagami, dajcie serverowai czas a sie ustabilizuje, cieszcie sie ze nie ma downtimow do czego jestesmy przyzwyczjeni na kazdym nowym servie, tu jest wszystko cacy, powoli dojda do perfekcji, nie narzekac grac.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

oj mamba coś ucichłeś po wciskaniu kitu.. Co do SaintS i WHITE i innych PL nie trzeba nam zadnych fuzji z kims z MytH czy kims tam kto ma pier*** na punkcie wlasnej gildii, mamy 27 aktywnych graczy white 32, jesli ktos jest chetny do gry i ma zamiar byc aktywny zapraszam, zostalo 5 slotow ;)

Opublikowano

@up i tak zakładam że jak już wszyscy dobiją 90 lvl to się dopiero okaże kto tak naprawdę jest aktywny i kto zamierza coś tu pograć.
Gdzieś za tydzień / dwa wszystkie te małe gildie powinny już poznikać. Nie będzie już takiego napływu ludzi jak w pierwszym tygodniu po openie więc będzie się wszystko stabilizować.

Opublikowano

oj mamba coś ucichłeś po wciskaniu kitu.. Co do SaintS i WHITE i innych PL nie trzeba nam zadnych fuzji z kims z MytH czy kims tam kto ma pier*** na punkcie wlasnej gildii, mamy 27 aktywnych graczy white 32, jesli ktos jest chetny do gry i ma zamiar byc aktywny zapraszam, zostalo 5 slotow ;)

Zakończyłem rozmowę w tamtym poście już kolego, nie ucichłem, tylko po prostu nie chciało mi się odpowiadać na flame typicznych ludzi.

Ciekaw jestem, jak będzie u was z systematycznością za tydzień, ile ludzi będzie miało max, ile ludzi chociażby będzie grało aby starać się wbić ten 90 lvl. (albo po 90 lvl chodzić na fw, karawany i wspólnie się bawić).

(Co chcieliście, systematyczność to przecież podstawa), kitów nie wciskałem, ale jak wspomnialem nie zamierzam sie kłócić, a wy piszcie co chciecie i plujcie flamem do ekranu. Ale życzę powodzenia ;)

Opublikowano

ogarnął już ktoś jak odpalić 2 chary na 1 pc?

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Siema, robił ktoś może donate przez Bank-> mbank ?   bo niestety zrobiłem, kasa zeszła z konta a silkow nie dało ( 26.03.2016 robiłem donate) GM co prawda pisał ze mi da silki ale od 2 dni jakoś nie umie się zalogować i dać mi należnych silkow .

Robiłem tez 2x ticket

Pozdrawiam BlackEvil   

BlackEvi(L= i + shift)

Opublikowano

Witam x czasu nie gralem w silka i teraz chcem popykac bo mam chwile. Wyskakuje mi taki bład Virtual Machine detected" moze ktos pomoc? nie radze sobie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

takie o. For fun.

Same znajome głosy :D 

@topic

Grałem chwile, bardzo dobry ;)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...