Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Electus|Cap 90| Only CH

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ulala toć to sami znajomi, witaj black. rudy/bezimienny z tej strony nie wiem czy pamietasz

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

@Up Też pograłem trochę na becie i uważam, że Glavier/Force OP a reszta przeciętnie i ogólnie  pakowanie w force ma aby sens ale to moja subiektywna ocena 

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Jakiś konkretny człowiek organizuje dobrą gildie? oprócz red (full)

coś w stylu 16+ , ts3 i aktywność w grze wymagana. komunikacja i znajomość gry przede wszystkim

Opublikowano

Jestes POLAKIEM? Więc pewnie szukasz Polskiej. Jeśli jesteś zainteresowany napisz PM, gildia SaintS wciąż ma kilka wolnych miejsc ;)

Wymogi:

- Mikrofon

- TeamSpeak

- Thief Job

- Obecność na fortecy (chyba że usprawiedliwiona zwolnieniem lekarskim, w szczególnych wypadkach karteczke od mamy :D)

- Kultura osobista i brak niepohamowanej chęci  wyżywania się na niewinnych zwierzętach tudzież członkach gildii

- Chęć do gry i wspólnej zabawy bo będzie się działo ;)

Oferujemy:

- Wzajemną pomoc w szybkim wbiciu lvla

- Totalne job wary i okradanie bezbronnych graczy, ogólnie rozpierducha

- Sprzedam Opla (czyta wgl to ktoś xD?)

- Kanał TeamSpeak z 4 kanałami

- Miłą atmosferę (same czuby w kaftanach, ogólnie nie polecam)

- Spełnienie waszych marzeń i wgl złote góry i może jakąś fajną dupeczkę.

Planujemy podjąć współpracę z RED,w przyszłości może z innymi polskimi gildiami, zdobyć wszystko co jest możliwe, odeprzeć napływ imigrantów do europy i zwędzić wszystkie karawany na szlaku :D 

Serdecznie zapraszam. Kontakt w grze Execrable, Quincy, Milva, Kn0xville. Aktualny stan osób zwerbowanych i wyselekcjonowanych: 12/32

REKRUTACJE CZAS ZACZĄĆ

Opublikowano

No niestety przykro mi RED full. Przy 32 slotach ciężko wcisnąć ponad 60 osób, które się zgłosiły. Mimo wszystko będziemy informować jeśli zwolni się jakieś miejsce - oczywiście pierwszeństwo mają osoby, które się zgłosiły do nas wcześniej (no i oczywiście dalej bierzmy pod uwagę głownie fakt czy ktoś z nami wcześniej grał - a było jeszcze takich osób trochę). Niemniej jednak nie możemy wymagać byście czekali na slota wieczność wiec polecam poszukać innej gildii bo nigdy nie wiadomo jak kiedy się coś zwolni a po za tym no jednak 30 osób to już tłum (a w zasadzie cała następna gildia) więc naraz wszystkich nie dodamy a przynajmniej nie szybko. Musicie się jakoś zorganizować czy to w 1 gildii czy dołączyć do innej international tylko błagam nie róbcie 4 PL gildii po 15 osób w każdej... Czas i tak zweryfikuje kto tak naprawdę będzie grał a kto odpadnie już po tygodniu wiec nie przewiduje więcej niż 2 max 3 full pl gildii na tym servie.

Opublikowano

jedziemy jutro,

szykowac HAJS na donaty xD

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

panie ja już nie mogę się doczekać aby zalogować się do gry xD ciśniemy ciśniemy sbot już gotowy

właśnie odbywa się głosowanie czy ustawią limit unii 2 / 3   (osobiście jestem za 2. więcej zabawy)

http://strawpoll.me/7109254/r   <== głos można oddać tutaj

już prawie 2,5k głosów

Opublikowano

Halo klasa szukam ludzi do PT pm plz I szukam ogarniętej polskiej gildii bez januszy 

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Jako, że red jest przepełnione wole być bez gildi i poczekać z 3-4 dni aż się wszystko uporządkuje, bo potem wyjdzie tak, że inne polskie gildie będą miały po 10-12 osób.
Widzimy sie na starcie, keepo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...