Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Electus|Cap 90| Only CH

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zoabcz w spamie, wczoraj mi wprzyszedl po pol h chyba dopeiro emial na wp i by lw spamie.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

SaintS 19/32, zapraszamy aktywnych graczy z mikrofonem. oferujemy dobrą zabawę, pogawędki na ts3, wspólne karawany jak i w późniejszym czasie ich ograbywanie

aktualnie w guild są same 40+ 50+

ps. co do problemu polecam gmail, ja na 1 czekałem 2 minuty na drugim miałem od razu i to 5 min przed otwarciem serwera

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Macie problem z logowaniem ? po tym updacie nie mogę zalogować nawet jednego chara.. że niby osiągnąłem już limit ip. Miał ktoś tak ? Wie ktoś co robić ? 

Opublikowano

Prosiłem byście ogarnęli coś z tymi PL gildiami... mamy RED White Saints i Myth a może nawet jeszcze coś o czym nie słyszałem. Brawo tylko RED full a reszta po 10?

Miałem nadzieje, że w przyszłości będzie można pyknąć fun guild wara ale widzę że nic z tego i tym razem.

Opublikowano

Prosiłem byście ogarnęli coś z tymi PL gildiami... mamy RED White Saints i Myth a może nawet jeszcze coś o czym nie słyszałem. Brawo tylko RED full a reszta po 10?

Miałem nadzieje, że w przyszłości będzie można pyknąć fun guild wara ale widzę że nic z tego i tym razem.

bodajże Saints i White maja po 20+ osób, z czego gra 12-13, bo low lvl nawet nie levelują a większość stoi off.

Opublikowano

bodajże Saints i White maja po 20+ osób, z czego gra 12-13, bo low lvl nawet nie levelują a większość stoi off.

Jesli nie wiesz to sie nie odzywaj, w Saint mamy 22 z czego mamy 18 osob ciagle on, w WHITE jest juz 32/32 z czego 24 czy 25 nie randomowi...

Opublikowano

Jesli nie wiesz to sie nie odzywaj, w Saint mamy 22 z czego mamy 18 osob ciagle on, w WHITE jest juz 32/32 z czego 24 czy 25 nie randomowi...

Nie wiem? Wystarczy spojrzeć na raking i wejść w waszą gildie, z czego są low lvl i ciagle stoja w miejscu. =] (nawet jeśli są on, to chyba afkujac w dh/jg/ht).

No ale niech wam będzie, nie chce wszczynać wojny, ale moglibyście pogonić troche ludzi u was z lvl.

Opublikowano

Nie wiem? Wystarczy spojrzeć na raking i wejść w waszą gildie, z czego są low lvl i ciagle stoja w miejscu. =] (nawet jeśli są on, to chyba afkujac w dh/jg/ht).

Ranking cwaniaczku jest opozniony w rozwoju.. wedlug niego wciaz mam 60 lvl... czyli to co bylo wczoraj po poludniu, serio nie wiesz i sie nie odzywaj

Opublikowano

ranking chyba ze wczoraj z rana.. przestan pisac farmazony i mieszac

pierwszy byl red potem saints i white , nastepnie zrobili jakies n3xt i myth. jest na tyle duzo graczy ze to jeden kij tak na prawde.. ja np nie dostalem sie do red mimo ze gralem z nimi 5 razy i jestem na fotach a widze ludzi co pierwszy raz widze na oczy w tej guild

Opublikowano

To nie zmienia faktu, że dalej są 2 gildie nie full o których wiem a może nawet i więcej. Naprawdę nie sądzę że jest na tyle ludzi z PL by były aż 4 gildie full PL AKTYWNE. Dlatego np Myth i Saints mogłyby się dogadać. Tylko proponuje no offence.
I po co ta agresja.
@Up no offence ale 5 razy? serio? Nikt Cie nie kojarzy jak pytałem przy wyborze ludzi do gildii. Osobiście z nicku Cie kojarzę ale nawet nie przypominam sobie byś był chociaż raz w gildii u nas. Nie ma Cie nawet w naszej grupie na FB gdzie dodajemy zazwyczaj każdego co zagrał z nami chociaż na 1 serwerze przez dłuższy czas. No sory ale chyba o jakimś Fake RED mówisz. A to i możliwe bo nie graliśmy od czasu Elamidasa w pełnym składzie a z tego co wiem to sobie ludzie podrabiali nasza gildie w tym czasie. np Na onyxie parę ludzi od nas grało i chcieliśmy założyć gildie... okazało się że już ktoś założył RED i był to jakiś totalny random który z nami nigdy nie grał kappa.

Opublikowano

prawda jest taka ze zakladaja nowe gildie bo to cool zamiast sie laczyc w 1 .. i oni nie chca sie laczyc bo chca miec wlasna guild

Opublikowano

fhusnizumtqe.png

Opublikowano

server ma juz prawie 3 dni

duzo bugow duzo lagow, ale malo downtime.

jeszcze z tydzien i sie ustabilzuje

@up

Mod jestes zjebem totalnym za tego warna, ogolnie tu mod idiota jest.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Witam Serdecznie , zdobyłem grając zaledwie 2 dnie i wydałem ponad 300zł na silki , gratuluję sobię , mianowicie mam na sprzedaż 
Silki za karty paysafecard bardzo tanio , przy wiekszej ilości znizki , pisać priv na forum 

Pisać w grze lub na forum 
nick : Valkyrie 
Server : Electus

Opublikowano

dnwe4210g5xt.png gość z reda.. osobiście nie polecam, żałosne

Opublikowano

Witam Serdecznie pisałem powyżej że posiadam Silki na sprzedaż bardzo tanio , a więc zostało juz bardzo mało ;( 
Paczka 3,250 silk 10 Euro PaysafeCard bądz 50 z kiosku ;) 
na priv prosze podać namiar skype,gadu-gadu bądz numer telefonu ! 
Przy zakupie 2 paczek , 3 gratis 
Pozostało 19k silk. Pozdrawiam

Opublikowano

Ogólnie server dupy nie urywa ,a można powiedzieć ,że to porażka pay2win :>

Każdy server jest pay2win. Ale nie kupując nic też możesz ogarniać. Wystarczy chcieć.

dnwe4210g5xt.png gość z reda.. osobiście nie polecam, żałosne

I ta nagła zmiana zdania poparta globalem przeczytanym przez kogoś z zewnątrz ;)

Opublikowano

Topic jest również na epvp oraz epvp black market sprzedanych zostało od wczoraj 14 paczek , Pozdrawiam i zachęcam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...