Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

miMargo - Margonem mini bot

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Sunnyline2

A czyli rozumiem, że jak wrócę 20 marca to już powinno coś być, tak? :D

btw. coś się dzieje dziwnego, bocik atakuje 2-3 razy i przestaję i muszę włączyć od nowa. Nie wiem czy to po mojej stronie, czy też po stronie bota, także przetestuje jeszcze chwilę i dam znać.

Może serwery margonem są obciązone albo cos, i go wywala.

Do 20 marca moze cos uda sie zrobic xD

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@blondyn135 Jeżeli ustawisz postke w mieście - to nie. Odradzam stawianie w Ithan, każdy widzi że stoisz x godzin i może podkablować.
@Bekonik - Wywalać Cię może z każdego powodu - przeciążenie serwera, obciążone łącze, przerwy techniczne... Jeżeli ściągasz coś z max prędkością to appka może lagować i będzie Cię wywalać z gry.

Opublikowano

@blondyn135 Jeżeli ustawisz postke w mieście - to nie. Odradzam stawianie w Ithan, każdy widzi że stoisz x godzin i może podkablować.

@Bekonik - Wywalać Cię może z każdego powodu - przeciążenie serwera, obciążone łącze, przerwy techniczne... Jeżeli ściągasz coś z max prędkością to appka może lagować i będzie Cię wywalać z gry.

aaa to rozumiem, że jak jestem w mieście to nie leci mi wyczerpanie tak?

Opublikowano

@Bekonik Nie. To przydatne na privach - na początkowych 360 można wyexpić 200... ^.^

@Sunnyline2 Kolejne co zauważyłem - lvl nie odświeża się - tzn, mając 113 lvl potrzebowałem 2.5m expa do lvl(bo troche miałem wbite). Bocik wbił mi 5.16m a lvl został taki sam.

Co dziwne - na profilu też jest 113. Nie wiem o co chodzi, ale wbijając na appce poziomy raczej od razu się aktualizuje.

Opublikowano

Bocik śmiga fajnie, mi się wszystko odświeża.

Żadnych lagów już nie mam, szkoda, że nie sprzedaje lootu oraz nie używa miksturek, mam nadzieję, że to dodasz kolego :) @Sunnyline2

Oj, nie zaktualizowało mi poziomu przy wyborze postaci :/

Opublikowano

Super sprawa, brakuje mi tylko automatycznej zmiany postaci na inną przy końcu staminy. Ale tak to super, podziwiam, polecam :)

PS. Jeśli będziesz to rozwijał chętnie wspomogę projekt jakąś oprawą graficzną, czy czymś :)

Opublikowano

Super sprawa, brakuje mi tylko automatycznej zmiany postaci na inną przy końcu staminy. Ale tak to super, podziwiam, polecam :)

PS. Jeśli będziesz to rozwijał chętnie wspomogę projekt jakąś oprawą graficzną, czy czymś :)

Dokładnie :) Expi 1 konto gdy sie skończy stamina przechodzi na 2 potem 3 i potem znowu wraca do 1 ;D  Jeszcze zmiana strzał, Sprzedawanie lootów  żeby był I Będzie Cacy :D

Tak wiem Zrobi się :D Wystarczy czekać ;D

Opublikowano

No na teraz za bocika bym spokojnie mógł zapłacić jakby troszkę więcej opcji było, to bez problemu także tego czekamy na update`y! :D

Opublikowano

Chyba się zbliża uppdate, bo po odpaleniu mam, że trial się skończył :) Na moje dobrze było by gdybyś dał płatnego, mniejsze ryzyko.

2wdzlf7.png

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

Opublikowano

Chyba się zbliża uppdate, bo po odpaleniu mam, że trial się skończył :) Na moje dobrze było by gdybyś dał płatnego, mniejsze ryzyko.

Pewnie przypadkowo ustawiłem trial lub był domyślnie ustawiony w themida.

Na razie bot będzie darmowy, muszę go najpierw dokończyć :)

Nie mam source starej wersji wiec musicie czekać :<

Opublikowano

Pewnie przypadkowo ustawiłem trial lub był domyślnie ustawiony w themida.

Na razie bot będzie darmowy, muszę go najpierw dokończyć :)

Nie mam source starej wersji wiec musicie czekać :<

No to dawaj, dawaj wrzucaj coś nowego bo niedługo jadę na IEM i nie będzie mnie 2 tygodnie w domu :<

Opublikowano

Mi też właśnie pisze że trial się skończył. Szkoda. Mam nadzieje ze nie będzie płatny :)

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

@Lynteus @Bekonik @19adis20 @Sunnyline2

omg... Ale macie problemy. Minęła data ważności triala? To cofnijcie się w windowsowym czasie do stycznia czy lutego. Odpali Wam bez problemu.

@Bekonik Co do bota... Jakiś tydzień temu na privie zacząłem expić z ~80, aktualnie w okolicach 130 a nie mam pro elo itemów (stypa na aukcjach, nie ma żadnych itów 80+) także myślę, że jest gitez.

Oczywiście - na bocie który expi w grze byłby to już pewnie 180, ale pierwsze - nie ma takiego aktualnie, a drugie - takim botem trzeba się zajmować, zmieniać mu mapy, patrzeć czy nie padł, jak padł to trzeba latać... A tu po prostu leci i expi. Nie boje się, że padnie, że będę musiał gdzieś iść gdy padnie, nie boje się, że zatnie się na kolizji i tak dalej. No i co ważne - ustawiam się w mieście w miejscu w którym jest najmniej ludu i tak sobie bocę po cichutku... A nie jak kiedyś, na WW w nocy przeexpiło mi 135 i już ludzie się sapali że co ja tu robie czemu tu expie i mam stąd iść, czemu nie odpisuje w ogóle xD
No. Także jest git, w sumie brakuje mi tylko tego sprzedawania itów i uzupełniania strzał - wtedy była by to żyła złota.

Opublikowano

@Elraen 

Nope nope nope :D  w grze zrobiłbyś mniejszy lvl, kwestia tej staminy na apce mobilnej, jeżeli zainwestowałbyś w staminę SŁ i była by taka opcja w bocie na kupno staminy + filtr lota żeby lapał tylko potki to mogę dać przyrodzenie pod gilotynę że wbiłby więcej niż 180 w grze, prosta kalkulacja w grze trzeba chodzić po potki, sellac śmieci itp to zabiera 20% czasu expa, na apce robisz x razy szybciej bo nie robisz tych czynności, brak musu podchodzenia pod potworki. Jak bot będzie dopracowany to dopiero zacznie się gówno burza" WTF 30 lvl w noc ?" kwestia inwestycji w staminę :D.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

@Keasr223 Bot jest darmowy, więc mówię tu o normalnych opcjach. Jeżeli ktoś chce wydawać kasę na coś, co jest za free - proszę bardzo.

Jeśli bot miałby jakieś lepsze opcje itd. i byłby w pełno zautomatyzowany:

-Sprzedawanie loota

-Zmienianie mapki jeśli obliczy bot, że wystarczająca jest nasza siła itd.

Oraz parę innych opcji, byłbym w stanie za takowego normalnie bez problemu zapłacić :D

Opublikowano

Zgadzam się w 100%, jeśli autor zrobiłby dwie wersje - premium i standard, tak żeby w premium było na przykład więcej opcji to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby za poświęcony czas jakieś profity za to zebrał :)

Opublikowano

@Bekonik nieee, chodzi mi o wydawanie kasy na staminę.
Również zgadzam się, że za coś co działa można zapłacić, tak jak piszecie - dodatkowe opcje - dodatkowa robota dla twórcy - chętnie wspomogę.

Opublikowano

@Bekonik przecież jesteś aktywny w tym temacie, weź przejrzyj dokładnie.

Tak, ale czasem może mieć coś skończonego już teraz i po prostu nam to wrzucić, zresztą od 8 marca mnie nie ma.

Pewnie jak wrócę dopiero będzie update, no ale zapytać zawsze można :D

Opublikowano

@Bekonik Spokojnie - dodaj temat do obserwowanych (na górze po prawej - http://screenshot.sh/mKTivjUlnE2hh ) a dostaniesz info o każdej nowej wiadomości w tym temacie. Wystarczy obserwować, jeżeli Sunny uzna, że może coś wypuścić, to to zrobi - imo lepiej później wypuścić coś, co działa dobrze, niż wcześniej wrzucić niezoptymalizowany s**t z bugami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...