Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

miMargo - Margonem mini bot

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie, posypały się już za to bany? W jakiś sposób jest to wykrywalne że np bany będą lecieć z automatu?

Nikt tutaj nie napisał o żadnym banie, także na razie jest safe.

Sam cisnę dobry tydzień i banicji nie ma :)

Opublikowano

@jozukisa @Bekonik
Żaden bot nie jest w 100% bezpieczny. Ziomek napisał bota tylko dla siebie, pobocił na nim dwa tygodnie i wyłapał bana z automatu.
Takie życie - ja na razie banana nie wyłapałem, a cisnąłem na nim po 14h dziennie.

Opublikowano

Są bezpieczne boty do innych gier, więc czemu tu miało by być inaczej ? dużo zależy od twórcy. Bot wykorzystuje appke z telefonu która nie jest specjalnie zabezpieczona przeciwnie do przeglądarkowej wersji.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Są bezpieczne boty do innych gier, więc czemu tu miało by być inaczej ? dużo zależy od twórcy. Bot wykorzystuje appke z telefonu która nie jest specjalnie zabezpieczona przeciwnie do przeglądarkowej wersji.

Przeglądarkowa gra nie jest w żaden sposób zabezpieczona.

Opublikowano

@Keasr223 Lol, "bezpieczne" i "niewykrywalne" boty nie istnieją. Zawsze masz ryzyko. Chociażby tego, że nie system Cie wykryje, nie Administracja, a Gracze.
Powtórzę - nie ma bezpiecznych botów. Nigdy nie masz 100% pewności, że nie wyłapiesz bana.

@Sunnyline2 - Przeglądarkowa jest "trochę" zabezpieczona... Wykrywa powtarzające się czynności i cię wylogowuje (w konsoli Warning:Bot). Tyle, że nikt nie zwraca na to uwagi, bo nawet podczas expa to czasem wyskakuje.

Opublikowano

Mam wszystko odblokowane na apce, na innych działa a jak włączam na 200 to nie działa. pokazuje się wszystko, ale nie schodzi stamina

2wdzlf7.png

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

No, trochę lipa. Przydało by się kilka funkcji jak choćby odnawiacz strzał (na zasadzie osobnej tabelki w której przerzuca się strzałki tak samo jak mixy), z resztą opisałem to w moim pierwszym poście. Teraz też mamy taki okres jaki mamy, końcówka szkoły, może i studia, albo jest w pracy zajechany po sufit, no nie wiadomo. Napisałem na pw, przekażę co odpisze. O ile odpisze. ; )
http://screenshot.sh/mE6LL0w5BrkQL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam za double posta, ale piszę drugiego, żeby zwrócić uwagę obserwujących. :P

Projekt nie został porzucony. Pisałem z Sunnym, i ostro pracuje nad nową wersją z wieloma udogodnieniami. Z czym i jak? Nie mogę zdradzić, bo nie wiem. xD Sunny pisze, że chce nam wszystkim zrobić niespodziankę.

Niestety, nic nie jest doskonałe i eliminowanie bugów nie jest łatwe, czasem zlikwidowanie jednego tworzy drugi... Także, nie wiadomo kiedy, ale się tworzy. Na chwile obecną bot beta v2 jest gotowy w około 70%. 
A no. I na poprzednim bocie dalej można jechać, ale trzeba cofnąć datę na kompie ;d

Opublikowano

Przepraszam za double posta, ale piszę drugiego, żeby zwrócić uwagę obserwujących. :P

Projekt nie został porzucony. Pisałem z Sunnym, i ostro pracuje nad nową wersją z wieloma udogodnieniami. Z czym i jak? Nie mogę zdradzić, bo nie wiem. xD Sunny pisze, że chce nam wszystkim zrobić niespodziankę.

Niestety, nic nie jest doskonałe i eliminowanie bugów nie jest łatwe, czasem zlikwidowanie jednego tworzy drugi... Także, nie wiadomo kiedy, ale się tworzy. Na chwile obecną bot beta v2 jest gotowy w około 70%. 

A no. I na poprzednim bocie dalej można jechać, ale trzeba cofnąć datę na kompie ;d

Czy będzie płatny? Jeśli tak to jaka cena jest przewidywana? 

W sumie lepiej jakby był płatny, bo nie będzie dużo darmowych użytkowników żerować+ mniejsza szansa na wykrycie bota poprzez administracje xD

Opublikowano

@Bekonik Na razie nikt tego nie wie :p Myślę, że póty, póki bot jest w wersjach testowych będzie darmowy, by większość użytkowników mogła zgłaszać ewentualne błędy. Nie zapominaj, że będzie to (jak napisałem) beta v2, czyli nadal coś, co jest w etapie tworzenia i poprawek. 

Co do płatności - zgadzam się, poza tym, komuś coś się za pracę należy. 
Niestety, tak jak piszę - nie wiadomo kiedy i jak. ;d

Opublikowano

@zawal1948  Ta, najlepiej by było gdyby działało na win 10/8/8.1/7/xp +'98. Pewnych rzeczy albo nie da się połączyć, albo wymaga to zbyt dużego nakładu czasu. 

@1szymon4 Co konkretnie nie działa, jak nie działa? Jak byście opisali problem, to może dało by się go jakoś rozwiązać, ale samo napisanie "nie działa" dużo nie pomoże.

Opublikowano

@Sunnyline2 
da sie coś zrobić z komunikatem o zmianie daty na 29.02 ? 

troszke męczy bo nie można używać wiekszosci stron ect 

Opublikowano

@javson Nie, bo kod się gdzieś stracił... xD

Chyba się zbliża uppdate, bo po odpaleniu mam, że trial się skończył  :) Na moje dobrze było by gdybyś dał płatnego, mniejsze ryzyko.

Pewnie przypadkowo ustawiłem trial lub był domyślnie ustawiony w themida.

Na razie bot będzie darmowy, muszę go najpierw dokończyć  :)

Nie mam source starej wersji wiec musicie czekać :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...