Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

miMargo - Margonem mini bot

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do daty to polecam program RunAsDate

Jak dokładnie tego używać? Ustawiam na 1 luty 2016 (tak jak zwykle ustawiałem datę całego komputera i działało), a teraz pojawia się "Program miMargo przestał działać".

~~~~

Sam ubiera strzały?

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Anekito Nie. 

Szkoda, też właśnie to sprawdziłem. A mam dobrego łowcę i tropka ;c

@mikifiki99

Użyj programu RunAsDate, tak jak poradził @1szymon4. U mnie działa perfekcyjnie :D

Opublikowano

@Anekito Powiesz mi proszę jak go ustawiasz? Wystarczy screenshot ;_; Nie wiem, czy niekumaty jestem, ale ustawiam datę i dalej wyskakuje mi okno, że trial się skończył po czym zwiesza mi RunAsDate...

Btw, jaki serwer na DO? ;d

Opublikowano

Też miałem jakieś błędy.. usunąłem net framework. Przeczyściłem programem od MS - .NET Framework Cleanup Tool i zainstalowałem najnowszego net framework.

Opublikowano

@Anekito Powiesz mi proszę jak go ustawiasz? Wystarczy screenshot ;_; Nie wiem, czy niekumaty jestem, ale ustawiam datę i dalej wyskakuje mi okno, że trial się skończył po czym zwiesza mi RunAsDate...

Jasne, już wklejam screena :D

Zawsze mam datę na 1. lutego.  Zrobiłem sobie też aplikację na pulpicie.

NAJNOWSZA WERSJA APLIKACJI TEŻ MI NIE DZIAŁA. Temu musisz pobrać wersję 1.10 (ja z tego chomika pobierałem) http://chomikuj.pl/krissr44/Programy/Przydatne+na+komputerze/Run+As+Date/Run+as+Date+1.10+pl,278633782.exe%28executable%29

jfVvogy.png

Gram na PL3, ale to "granie" to tylko sporadyczne ustawienie candybota :p

~~~~~~~~

@1szymon4

@Keasr223

@blondyn135

@Elraen

@Sunnyline2

Czy ten bot używa umiejętności? Samemu mi się stwierdzić nie udało, może wy coś wiecie ;_;

Opublikowano

NAJNOWSZA WERSJA APLIKACJI TEŻ MI NIE DZIAŁA. Temu musisz pobrać wersję 1.10 (ja z tego chomika pobierałem) http://chomikuj.pl/krissr44/Programy/Przydatne+na+komputerze/Run+As+Date/Run+as+Date+1.10+pl,278633782.exe%28executable%29

jfVvogy.png

~~~~~~~~

@1szymon4

@Keasr223

@blondyn135

@Elraen

@Sunnyline2

Czy ten bot używa umiejętności? Samemu mi się stwierdzić nie udało, może wy coś wiecie ;_;

Rzeczywiście teraz działa, mi nie działało na najnowszej wersji programu (win 10 i najnowszy .NET)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeden z lepszych botow. Zapewne troszkę Ci to zajęło. Mi takowy bot się przyda i można lecieć jak to się mówi.

Polecam

Wysłane z mojego SM-G318H przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@mikifiki99 @Anverek1337 @Elraen @michacio980 @1szymon4 @Keasr223 @blondyn135

Mam kolejne informacje o bocie! Jak napisał mi @Sunnyline2 ten bot używa szybkiej walki. Nie używa umiejętności.

Sprawdziłem na swoim telefonie ustawienie Margonem Mini. Miałem ustawiony w zakładce "Umiejętności" Błyskawiczny atak. I działał. Ale po zainstalowaniu Margonem Mini na drugim urządzeniu nie było tam nic. Ponieważ miMargo jest traktowany jako "oddzielne urządzenie", również nie ma nic ustawione.

Po prostu zróbcie sobie stronę z samymi pasywnymi umkami i przestawcie na nią w przeglądarce przed ustawieniem bota.

Opublikowano

@Anekito Z tego co wiem, to mając mistrzostwo walk i ustawiając w grze umiejki to w appce lecąc na auto postać używa tych umek. Nie jestem tego pewien w stu procentach, ale tak powinno być i tak miałem.

Opublikowano

@Anekito Z tego co wiem, to mając mistrzostwo walk i ustawiając w grze umiejki to w appce lecąc na auto postać używa tych umek. Nie jestem tego pewien w stu procentach, ale tak powinno być i tak miałem.

Jak ustawisz mistrzostwo walk w przeglądarce to w przeglądarce będzie używać. Ale masz też oddzielne mistrzostwo walk do aplikacji. W takim razie jeszcze inne jest w bocie (symuluje aplikację).

Najpierw na swoim telefonie ustawiłem błyska, ale po zalogowaniu na tablecie musiałem od nowa ustawić. A i tak na przeglądarce był ustawiony.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

jfVvogy.png

~~~~~~~~

@1szymon4

@Keasr223

@blondyn135

@Elraen

@Sunnyline2

poleciał plusik, bo działa :D

@Elraen Wiadomo już coś? 

Opublikowano

gdy przenoszę się na następną lokacje(np zamiast 1-5 to 6-10)bot przestaje bić...Na arenie 1-5 bije normalnie.

Musisz na aplikacji mobilnej margonem mini odblokować dalsze lokacje :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Stestowałem go, działa bardzo fajnie. Pozwolę sobie skopiować wypowiedź pewnego forumowicza.

Po zalogowaniu się i wybraniu postaci nie można jej zmienić - pole staje się szare, i nick niby widać, no ale postki zmienić nie można.

Czy bocik wie o czymś takim jak mixy ze staminą?   ;) dobrze by było dodać opcje "używaj mixów ze staminą", ale nie jestem programistą i nie wiem czy to łatwe do zrobienia - to tylko sugestia.
Drugie - jeżeli już widać ile itemów się zdobyło - dodałbym opcję sprzedawania śmieci (i jak bumerang wraca temat butelek ze staminą - no bo nie ma sensu ich sprzedawać. 
Trzecie - mixy zdobyte w walce. No właśnie - co z nimi? Pojawiają się w okienku po zdobyciu? Wykrywa je w ogóle? Nie wiem na jakiej zasadzie działa to wykrywanie(czy po statach czy po nazwie). 
Czwarte - nie mogłem klepać NIEODBLOKOWANEJ lokacji. Dobrze by było, gdyby programik pobierał info o odblokowanych albo ewentualnie sam dążył do odblokowania lokacji.
Piąte - przydało by się w statystykach dodać lokację w której aktualnie znajduje się postać - informacyjnie, bo jak zostawię gdzieś poza miastem to będzie mi lecieć tylko te 6h i koniec.

Szóste - Może też jakieś elitki? 

Siódme - jak to działa po wywaleniu z gry? Chodzi mi tu o przerwy techniczne. Czasami mam też tak że internet mi się wyłącza na 30 sek i potem znowu działa. Ma ten bot jakieś auto odświeżanie/ Czy po wywaleniu z gry trzeba od nowa włączać bota

ÓSME - Jest wbudowany odnawiacz strzał?
Nie mam zarzutów co do działania, co prawda to pierwsze 10 minutek ale zostawię na nockę i zobaczym. I tak CHWAŁA CI, że nie chcesz za wersje próbne ani grosza - bo nie dałbym złamanego za coś, co jest w wersji Alpha(mimo, że śmiga git).

Jakie rzeczy z tych wypisanych u góry już działają, a za bocika propsy

Czasami też tak jakby się blokuje, po prostu nie bije potworów i trzeba od nowa włączać. Ale nie wiem czy to moja wina czy bota

Zauważyłem też że mając np 23lvl chciałem iść na zulusy mapa od 26lvl'a  i mi nie chciało ich bić. Na margonem mini mam odblokowaną tą lokacje

Opublikowano

Witam pobrałem dzisiaj (w sumie wczoraj) bota i wychodzi mi taki oto błąd http://screenshot.sh/m7QEUMgpPFzpn

Czy mógłby ktoś pomóc bo widzę  że innym działa nadal

Proszę o pomoc 

Pozdrawiam :D

Edit: Zapomniałem wyłączyć AVG xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...