Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

miMargo - Margonem mini bot

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Telefon z androidem, ściągasz aplikację margonem mini  z google play od firmy gramory, logujesz się, naciskasz walka w dolnym lewym i za punkty staminy odblokowujesz mapy.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

No tak jak pan wyżej powiedział, musimy pierw utłuc strażników na lokacji, a potem możemy na niej expić na bocie. Strażnicy mają 5lvli mniej od przedziału danej lokacji (np lokacja jest 50-55 więc strażnik ma 45lvl, lokacja jest 75-80 strażnik ma 70 lvl) Więc lepiej czasem utłuc tych 2-3 strażników do przodu by potem się nie bawić w to. 
Tak btw - na pierwszej stronie dałem ssa z postką 52 lvl... Postka cały czas leci na bocie (tzn nie cały czas - 3-4 dni przerwy miałem, lapek w serwisie) i oto wyniki:
http://screenshot.sh/m7uwGgQHSHCKd
tak więc, 10 lvli w jakieś 5-6 dni bocenia na globalu (a nie bocę 24/7, cykle max 8-10h)

dedyk dla verexa:

http://screenshot.sh/m7ubouqP563B9
Verex cebulo grasz ty w ogóle chociaż? xD

Dostałeś rzeczowy pocisk, bo srasz się do każdego, zabrakło ci słów bo intelekt ubogi, teraz ktoś wali byki z własnej winy(dla obserwatora takiego jak ty to oczywiście wina twórcy bocika, w tym wypadku Sunny'ego) i jeszcze lajkujesz bo bot jest zły etc. A może zazdrosny jesteś dziecko, że ktoś robi coś lepiej od ciebie? Nie wiem co przez ciebie przemawia, ale jeżeli aż tak plujesz jadem na każdego lepszego od ciebie to zastanów się nad sobą. Może czas zrobić przerwę od internetu i na dwór wyjść, skonfrontować się z rzeczywistością - bo czytając twoje "mondre" wypociny mam wrażenie, że jesteś jakimś królem plebanii, czy coś w ten deseń~ 

Ogarnij się chłopak, serio zastosuj się do mojej rady z 1szej strony - weź rozpęd i z byczka w ścianę, może piękniejszy nie będziesz ale szansa na to, że ci się we łbie poprzestawia jakaś jest.

Opublikowano

Dostałem zapytanie pw o problemy z apką na tel i nie jestem pewien czy to zadziała ale przez emulator androida na pc powinno też działać jeżeli ktoś ma problemy z tel. 

Opublikowano

Dostałem zapytanie pw o problemy z apką na tel i nie jestem pewien czy to zadziała ale przez emulator androida na pc powinno też działać jeżeli ktoś ma problemy z tel. 

Bluestack i jazda :)

Opublikowano

Czyli z tego co ogarnąłem, to trzeba pobrać bluestacka jeśli się nie ma telefonu z androidem, a takie pytanko dlaczego te mapki trzeba odblokowywać?

O kurde tak dawno nie grałem w tą grę, że aż nie wiedziałem o aplikacji mobilnej z której można grać :O

Opublikowano

@Bekonik - Wejdź na forum z appką i sobie zobacz co i jak. Ode mnie dwa ssy:

1. Lokacje wyglądają tak - chodzi o to, że trza sobie odblokować walką ze strażnikiem (ss 2gi) by nie wpychać się od razu na mapki 200+ i żeby nie było za łatwo (i tak jest :p )

http://screenshot.sh/oeYmBnnxtrZxT
A tutaj walka ze strażnikiem:

http://screenshot.sh/m7OHRaYAjsepH
Nic trudnego, strażnik ma zawsze 5 lvli mniej niż minimalny przedział dla danej lokacji(do którego nie trza się stosować). Czyli lokacja 6-10 strażnik lvl 1. Lokacja 61-65 strażnik 56 lvl. Po pokonaniu walczy się już z normalnymi mobkami (max 4ry). 
@Sunnyline2 Co jeszcze zauwazyłem - bocik żre mixy po kolei, czyli czasem dochodzi do sytuacji gdzie mam 30 mixów z jednym użyciem. Lepiej, żeby żarł je od tego, w którym jest najmniej. Powód? Gdy zje mi wszystkie 30 mixów robi mi się 30 wolnych miejsc - nie zdążę tego zapełnić itemkami dropniętymi z appki (które i tak sprzedaje idąc po mixy). 

Opublikowano

@Bekonik - Wejdź na forum z appką i sobie zobacz co i jak. Ode mnie dwa ssy:

1. Lokacje wyglądają tak - chodzi o to, że trza sobie odblokować walką ze strażnikiem (ss 2gi) by nie wpychać się od razu na mapki 200+ i żeby nie było za łatwo (i tak jest :p )

http://screenshot.sh/oeYmBnnxtrZxT

A tutaj walka ze strażnikiem:

http://screenshot.sh/m7OHRaYAjsepH

Nic trudnego, strażnik ma zawsze 5 lvli mniej niż minimalny przedział dla danej lokacji(do którego nie trza się stosować). Czyli lokacja 6-10 strażnik lvl 1. Lokacja 61-65 strażnik 56 lvl. Po pokonaniu walczy się już z normalnymi mobkami (max 4ry). 

@Sunnyline2 Co jeszcze zauwazyłem - bocik żre mixy po kolei, czyli czasem dochodzi do sytuacji gdzie mam 30 mixów z jednym użyciem. Lepiej, żeby żarł je od tego, w którym jest najmniej. Powód? Gdy zje mi wszystkie 30 mixów robi mi się 30 wolnych miejsc - nie zdążę tego zapełnić itemkami dropniętymi z appki (które i tak sprzedaje idąc po mixy). 

Bocik safe? Żadnych niespodzianek? Na razie podniecam się apką na którą czekałem bardzo długo, aż przestałem grać :D

Opublikowano

Również polecam. Pytanie czysto teoretyczne do @Sunnyline2 jeżeli napisałeś obsługę w c++ pakietów czy można napisać by to w php, wrzucić na serwer i też by młóciło bez potrzeby włączania kompa :D? pytam z ciekawości z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Również polecam. Pytanie czysto teoretyczne do @Sunnyline2 jeżeli napisałeś obsługę w c++ pakietów czy można napisać by to w php, wrzucić na serwer i też by młóciło bez potrzeby włączania kompa :D? pytam z ciekawości z góry dzięki za odpowiedź.

Pisane w c#. Sam chciałem to napisać w php ale moje skillsy w tym są dosyć słabe :< Jedynie w asp.net mogę coś spróbować wykombinować.

php + wywoływanie zapytań co minute = profit xD

Opublikowano

@Bekonik śmiga ładnie. Wszystkie zastrzeżenia zapisałem w 1 moim poście. Żadnych innych problemów nie miałem i nie mam :p

Dzięki za info na dniach ogarnę, tylko takie pytanko, przed 70 poziomiem raczej lipa z potami, nie? Bo nie ma Tunii :<

Opublikowano

@Bekonik leć do hieronimka, on ma w dialogu "coś mocniejszego" mixy 90x220, 30x900 i (olaboga) 40x1300. Jeszcze lepiej od tunii, jeżeli masz hajs(koszt 40x1300 wynosi ~55k). Jak nie - zawsze zostaje Ci uzdrowiciel w Tuzmer.

Opublikowano

@Bekonik leć do hieronimka, on ma w dialogu "coś mocniejszego" mixy 90x220, 30x900 i (olaboga) 40x1300. Jeszcze lepiej od tunii, jeżeli masz hajs(koszt 40x1300 wynosi ~55k). Jak nie - zawsze zostaje Ci uzdrowiciel w Tuzmer.

Mam koło 4kk na tym miniMargo idzie lepiej zarobić niż na normalnym :D

A no i pytanko czy mogę odpalić na cały dzień i będzie na luzaku bez banicji żadnej.

Opublikowano

@Sunnyline2

Jakiś updacik się szykuje czy nie bardzo? :)

Np. jakieś sprzedawanie lota czy kupowanie mixów czy coś? :D

Aktualizacja będzie na pewno tylko nie wiem kiedy dokończę. Mam praktyki od 8 do 14 może 16.. 

Opublikowano

@Sunnyline2

A czyli rozumiem, że jak wrócę 20 marca to już powinno coś być, tak? :D

btw. coś się dzieje dziwnego, bocik atakuje 2-3 razy i przestaję i muszę włączyć od nowa. Nie wiem czy to po mojej stronie, czy też po stronie bota, także przetestuje jeszcze chwilę i dam znać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...