Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapomniałem jeszcze wspomnieć, że youtuberzy dostają 1500sm od odcinka.

Bzdura kompletna , pewien youtuber 3k+ subów odszedł z serwera ze względu na to że jest ninja i kompletnie nie ogarnie zarobku tą postacią. Gdyby dostawał SMy to by je sprzedawał. Nie siać fermentu , są przekręty ale bez przesady 

Przegrałem na tym serwerze ok.400h przegrałeś chociaż połowę tego, żeby wiedzieć więcej ode mnie? Wiem, że na starcie jak była rozmowa z ytberami o sm"ach to byle jaki ytber dostawał oferte 1500sm od odcinka.

AnnwID.gif

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Me

Bzdura kompletna , pewien youtuber 3k+ subów odszedł z serwera ze względu na to że jest ninja i kompletnie nie ogarnie zarobku tą postacią. Gdyby dostawał SMy to by je sprzedawał. Nie siać fermentu , są przekręty ale bez przesady 

Przegrałem na tym serwerze ok.400h przegrałeś chociaż połowę tego, żeby wiedzieć więcej ode mnie? Wiem, że na starcie jak była rozmowa z ytberami o sm"ach to byle jaki ytber dostawał oferte 1500sm od odcinka.

Gowno prawda.  Nie podoba sie serwer to nie graj. Po co siedzisz w temacie i wymyslasz teorie spiskowe.

Opublikowano

Jasne że bzdury wypisuje, teraz to sieje typowe zamieszanie , po co sie wypowiadasz? Byle jaki .. czyli mający 84 widzów i 35 wyswieteln pod filmem też? Nie pierre dol :) 

Opublikowano

Kolega chyba z koniem na łeb się zamienił albo za dużo chujodronu że takie bajki wymyśla

­

Opublikowano

Nie no generalnie ytberzy nie dostają tyle smów, gdyby tak było nie musieliby kupować yangów na allegro. :)

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

Jednym słowem najlepiej nie kontynuować tu gry?

Dokładnie. Ja się nadal dziwię dlaczego tu gra tyle osób. Czy Ci ludzie mają na oczach klapki? A może po prostu lubią nieuczciwą grę.

Opublikowano

Dokładnie. Ja się nadal dziwię dlaczego tu gra tyle osób. Czy Ci ludzie mają na oczach klapki? A może po prostu lubią nieuczciwą grę.

Powiem Ci że całkiem fajnie się tutaj gra a ja np nie byłem świadomy że taki cyrk tutaj jest xD

Opublikowano

Jak masz dużo pieniedzy lub czasu, bo grając po 2h dziennie to nic nie osiągniesz. Masz z trzy tysiaki wolne to zrobisz eq nie wychodząc z m1.

Serwer ma ten plus, że gra na nim sporo osób, ale praktycznie nie ma nic szczególnego. Zero jakich kolwiek dungów nowych, o misjach już nie wspomne, kto na hardzie daje z 20 misji tylko...

Serwer może był robiony dwa lata, ale po 5 minut dziennie, podmiana jakiś tam broni zbroi, dodanie jakiś nowych systemów, ustawienie dropu i kopia ravi. Przegrałem około 150-200h na serwerze i nie widziałem nic szczególnego, co mogło mnie zaskoczyć.  Bardziej o tego serwera jest rozbudowany, bo są szafry, alchemia itp, a tutaj nic.  Wbijasz 75 i dropisz metki red, ripper, i zmijak i taka tak ta gra polega tutaj. Nawet nie mamy jakiegoś wyboru zbytnio, bo na wyższym lvl jest to samo. 

Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Szukasz ciekawego serwera, to nie ten serwer, bo są dużo lepsze serwery, które w 3 miesiące zrobili niż ten, który podobno jest robiony 2 lata, gdzie 65% jest skopiowany z ravi.

Opublikowano

Jak masz dużo pieniedzy lub czasu, bo grając po 2h dziennie to nic nie osiągniesz. Masz z trzy tysiaki wolne to zrobisz eq nie wychodząc z m1.

Na większości serwerach, ba nawet na wszystkich wydając hajs w is zrobić całe eq bez wychodzenia ;P 

Ale racja co do serwera nic ciekawego i jeżeli serio serwer był robiony przez 2 lata to ja nie wiem, przecież to są pliki ravi z kilkoma zmianami/dodatkami. 

xD 

Opublikowano

Toć oni nawet stronę mają prawie jak kopia Ravi :D

Może dlatego, że asig obie stworzył?
A może dlatego że to projekt na odpierdol tylko dla kasy i nie chciało mu się zrobić nic ciekawszego?;-)

Ta strona wygląda jak moja sobotnia kac kupa

Opublikowano

Ile tutaj może byc Online? z ciekawości pytam

Teraz dużo mniej niż kiedys, aktualnie w m1 widać x2 mniej ludzi i sklepow.

Opublikowano

Opłaca się tu zaczynać grać??

Ile tak +/- osób gra? :)

W godzinach szczytu 600 osób, jest ukryty licznik na stronie. Osobiście nie polecam gry na tym serwerze, chyba że lubisz jak administracja robi ludzi w ch*ja.

AnnwID.gif

Opublikowano

Stanowczo odradzam, poczytaj parę stron wcześniej co się tu dzieje. Nawet YT kończą podając dziwne wytłumaczenia;)

Opublikowano

Opłaca się tu zaczynać grać??

Ile tak +/- osób gra? :)

Nie opłaca chyba, że masz dużo pieniędzy i lubisz gdy jesteś oszukiwany.

Opublikowano

Witam.

Nienawidzę gdy ktoś mnie OCZERNIA albo moje projekty.

Zacznijmy może od zera.

Od samego początku uwzięła się na nas cała masa ludzi początkując od zmasowanych ataków DDoS gdzie nie spaliśmy i nie czekaliśmy aż przejdą, tylko siedzieliśmy 24/7 pracując nad tym aby można było spokojnie grać co po wielu nieprzespanych dniach i nocach udało nam się ze współpracą z 2 innymi osobami.

Gdy jeden problem minął, zaczął się kolejny - to co ludziom nie pasowało na serwerze, zganiali na oszustwa, serwer pod itemshop itd. - podrabiali dziesiątki screen'ów i robili setki gównoburz (jedną z takich osób był MPCforum który strasznie płakał na YouTube).

Potem zaczyna się afera bo ludzie mają farta do bonusów i pomimo wrzucenia setek logów z mixowań, przelewów, ulepszań - osoba która musi zdobyć widzów kosztem innym, tzw. mr. "MPCforum" musi nagrać filmik z jakże intrygującym tytułem "Itemy z Navi"! Oczywiście facet zna się na manipulowaniu i wdrażaniu swoich racji i kolejne gównoburze muszą powstać przez takich zawistnych polaczków jak on (podkreślam: zawistnych, a nie każdy Polak taki jest).

Wszystko ok, 2 problemy mogłoby się zdawać, że zostały ogarnięte aż występuje problem z bazą danych gdzie wszyscy dostają 1kkk złota na postaciach - kolejne dnie i noce nieprzespane nad połączeniem prawidłowych rekordów do bazy między południem a nocą aby jak najmniej było strat z tych godzin i udało się - nikomu nic nie pozostało z tamtego wypadku, ludzie nie potracili przedmiotów - straty były prawie niezauważalne (z wyjątkiem małego odsetka graczy których kończymy ogarniać do dnia dzisiejszego).

Potem... jakiś kolejny zawistny polaczek z niekodowaną baza haseł na serwerze musi wtrącić także swoje gracze, bo trzeba zniszczyć "konkurencję" i wchodzi na konto Globalnego Moderatora na forum który miał na jego serwerze takie samo hasło i mr. MPCforum nagrywa kolejny jakże ekscytujący filmik z OCENĄ produktu TESTOWEGO (*w wersji beta co wyraźnie pisze w prawym dolnym rogu forum*) i wyzywający wszystkich od debili! Oczywiście ktoś ma wpaść na to, że ktoś akurat gdzieś nie koduje haseł w swojej bazie co jest karalne nawet więzieniem prawda?...

I w TEN OTO SPOSÓB "śmiecie" bo inaczej takich ludzi nazwać nie można, którzy starają się z zazdrości lub dla frajdy zniszczyć drugą osobę oczerniają serwer który NIGDY NIE MIAŁ i NIGDY NIE BĘDZIE miał ŻADNYCH PRZEKRĘTÓW i będzie stał aż do samego końca nie ważne czy będzie 1000, 100 czy 10 graczy tworzą kolejne "gównoburze", że serwer na dniach padnie i inne pomówienia.

Do tego dochodzi ciągła praca przy serwerze, poprawianie bugów, sugestie i pomoc dla graczy, regularne banowanie cheater'ów przez Administrację oraz eventy.

Straciliśmy na ten serwer tyle czasu, "krwi" i pieniędzy, że prędzej kazałbym sobie rozciąć napleta na pół i walić do tego konia + złamać żebra i wydłubać oczy niż dopuścić (a broń boże samemu) robić jakieś "przekręty".

Każdy kto choć trochę mnie zna wie, że jestem uczciwą osobą, NIGDY NIKOGO nie oszukałem ani nie okradłem i NIC NIGDY nie zrobiłem NA LEWO a najwyżej dałem jeszcze siebie okradać z powodu zbyt dużej uczciwości.

Pozdrawiam serdecznie TYCH co nie słuchają takich za przeproszeniem "śmieci" a używają trochę swojego mózgu - nie nawidzę gdy ktoś stara się za wszelką cenę udupić drugiego od tak sobie, żeby nie miał lepiej bo taka została komunistyczna mentalność, aby każdy miał tak samo lub gorzej,

Asig.

@Edit: Btw. Powiadacie, że strona/gra itd. są kopią Ravii, tak?

Sprawdźcie sobie chociażby kod HTML oraz CSS strony Nawie i Ravii i porównajcie sobie - powodzenia ;) Wszystko było pisane od zera.

To, że ma podobny układ jedna jak i druga strona to nie oznacza, że są KOPIAMI - skoro pisze ja ta sama osoba (czyli Ja) i taki układ się sprawdził, jest on lepszy niż większość układów z innych serwerów + brak autorozciągania stron do rozdzielczości ekranu to PO CO GO ZMIENIAĆ?

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

A co do tych SMów na lewo to dodam tylko ,że to nic złego przecież ...... Sam wysyłałem przelew do Fubona za 500zł i dostaliśmy zamiast 4k to 5k i co  z tego ? Jak płace tyle siana to mam prawo do jakiegoś szczególnego gratisu. Zawsze jak płacisz wiecej to dostajesz więcej i tu nie ma się z czego tłumaczyć :) Więc Weles większość powinno to yebać czy to prawda czy nie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...