Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3Support.xyz [ Darmowa (Pomoc & Sponsoring) dot. TeamSpeak3 ]

Gorzał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ziomeczka :*

y8HqE13.png                             

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no nie mogę, @Gorzał ale z tym to przesadziliście... Nie możecie znaleźć normalnie użytkowników?
Taka reklama nie przyniesie wam wielu "klientów"

uOQpent.png

Życzyłem wam powodzenia, lecz gdy robicie takie świństwa, wam się to nie należy.
Mam nadzieję, że szybko wam "się to znudzi".

Nie pozdrawiam...

Opublikowano

Nie no nie mogę, @Gorzał ale z tym to przesadziliście... Nie możecie znaleźć normalnie użytkowników?

uOQpent.png

Życzyłem wam powodzenia, lecz gdy robicie takie świństwa, wam się to nie należy.

Nie pozdrawiam...

Przypadkowo wszedłem na tym nicku, wybacz  xD

Reklama? na 40 osobowym serwerze? Poważnie?

Opublikowano

Przypadkowo wszedłem na tym nicku, wybacz  xD

Nie jest to mój serwer.

Dziwny przypadek - w momencie pierwszej reklamy przyszły 3 kolejne.

Nie mam czego wybaczać, po prostu dziwne zachowanie.

@TheGronek1910PL Dziwne macie informacje. To ja może wejdę do was z nazwą mojej strony, z pytaniem dlaczego się reklamujecie tak bezczelnie?

Rozmowa będąc zmutowanym na poczekalni, nie jest rozmową. Chyba, że żyjemy na innym świecie.

Jak obrosną Ci jajka, wejdziesz bez VPN, którego używasz na swoim komputerze, wtedy wróć i porozmawiamy.

173411453645894992255.png

393751453645894992255.png

Wysoki poziom kultury osobistej w wykonaniu osób widocznych na screenie - w spoilerze ;)

@VMWare czy ty coś sugerujesz?

Opublikowano

W pełni polecam tylko ze względu na Przemka & Maja. Jednakże wasz główny serwer TeamSpeak3 posiada [Moderatora] o nicku GetOut gdzie ten Pan posiadał u mnie na serwerze [RooT] prawa ręka właściciela i tak bez żadnego słowa przeszedł do was na serwer. Mam nadzieję że ta osoba która tak postąpiła nie będzie brała udziału w Support. W każdym bądź razie Polecam.

Opublikowano

Do naszej ekipy dołączyła osoba z niesamowitym zapałem do pracy w temacie z Ikonkami!
@Maajkaa45111
Witamy!  xD 
Także do naszej oferty dochodzą jeszcze autroskie ikony czy też grafiki!
Zapraszamy!
Dodam tylko, że nasz projekt ledwo został wydany pare godzin temu na tło publiczne, a już udzieliliśmy pomocy tylu osobom, że to koszmar.
DZIĘKUJEMY ZA ZAINTERSOWANIE! 

Pozdrawiam  ;)

Opublikowano

uOQpent.png

Nie pozdrawiam...

@topic

Reklamuja sie na innych serwerach (nawet na tych malych (poziom zjebania: max))

DDosuja oraz hejtuja (hejtuja != krytykuja) w tematach z serwerami.

Nie polecam wchodzic na ich teamspeaka bez VPN'a jezeli macie stale ip.

Opublikowano

@topic

Reklamuja sie na innych serwerach (nawet na tych malych (poziom zjebania: max))

DDosuja oraz hejtuja (hejtuja != krytykuja) w tematach z serwerami.

Nie polecam wchodzic na ich teamspeaka bez VPN'a jezeli macie stale ip.

Hmm, kolejna próba hejtu hehe. 

Tak jak już wspominałem, serwer teamspeak3 służy nam tylko do komunikacji z tzw. klientami czy osobami, którym udzielamy pomocy.

Jeśli chodzi o jakiekolwiek ataki, to raczej wątpię jeszcze nikt kto wszedł nie miał problemu z utratą połączenia.

A o ile się nie mylę to takiego noname jak ty jeszcze u siebie nie gościliśmy.

Oczywiście na VPN'ie można wchodzić wów-czas  nie udzielamy pomocy taki minus.

Także pozdrawiam serdecznie.

A Ty @filippop1 możesz sobie zaoszczędzić, choć widzę, że dobrze jesteś wytresowany  :lenny: 

Opublikowano

Hmm, kolejna próba hejtu hehe. 

Tak jak już wspominałem, serwer teamspeak3 służy nam tylko do komunikacji z tzw. klientami czy osobami, którym udzielamy pomocy.

Jeśli chodzi o jakiekolwiek ataki, to raczej wątpię jeszcze nikt kto wszedł nie miał problemu z utratą połączenia.

Oczywiście na VPN'ie można wchodzić wów-czas  nie udzielamy pomocy taki minus.

Także pozdrawiam serdecznie.

A Ty @filippop1 możesz sobie zaoszczędzić, choć widzę, że dobrze jesteś wytresowany  :lenny: 

i do pobierania ip

Dziwne... A dlaczego ddosujecie mniejsze serwery? Nie mozna wejsc pogadac, bo przyjdzie taki zjebus z mpc zareklamuje i walnie ddosa.

Jak widze ciebie to juz wiem, ze nie warto wchodzic.

A Ty @filippop1 możesz sobie zaoszczędzić, choć widzę, że dobrze jesteś wytresowany   :lenny:

> flame

> kidmoderator teamspeak

Chociaz kid to idealnie okresla twoje zachowanie.

Opublikowano

i do pobierania ip

Dziwne... A dlaczego ddosujecie mniejsze serwery? Nie mozna wejsc pogadac, bo przyjdzie taki zjebus z mpc zareklamuje i walnie ddosa.

Jak widze ciebie to juz wiem, ze nie warto wchodzic.

> flame

> kidmoderator teamspeak

Słuchaj przecież Ci nie każe wchodzić w ogóle nie rozumiem do czego dążysz, potrzebujesz czegoś? Zapraszamy na ts3 IP: TS3Support.xyz

Na tym kończę z tobą rozmowa, 3maj się  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...