Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3Support.xyz [ Darmowa (Pomoc & Sponsoring) dot. TeamSpeak3 ]

Gorzał

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Trying to resolve hostname TS3SUPPORT.XYZ

Trying to connect to server on TS3SUPPORT.XYZ

Failed to connect to server

no no no :x

Opublikowano

Znowu ddos?

http://screenshot.sh/ouy1pLDvvGHos < Już to zniosłem, ale że znowu.

@Edit.

Chcielibyśmy poinformować, że serwer teamspeak3 ulokowany jest na voice vps [net-speak.pl] i nie mamy dostępu do ssh.

Jesteśmy zdani jedynie na filtrację wyższych podmiotów takich jak net-speak oraz hosteam......

Chyba czeka nas migracja na serwery blazingfasta. [tak sądzę]

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Znowu ddos?

http://screenshot.sh/ouy1pLDvvGHos < Już to zniosłem, ale że znowu.

@Edit.

Chcielibyśmy poinformować, że serwer teamspeak3 ulokowany jest na voice vps [net-speak.pl] i nie mamy dostępu do ssh.

Jesteśmy zdani jedynie na filtrację wyższych podmiotów takich jak net-speak oraz hosteam......

Chyba czeka nas migracja na serwery blazingfasta. [tak sądzę]

@VMWare

Maszyny macie w Rumunii od Aruba cloud do czego przyznał się Gorzał. Nie kłam a dostęp do ssh macie heh

Opublikowano

Polecam z całego serca:

@KlassKai..

@Yurima - Nie wiem dokładnie jak się zwie na MPC bo mam z nim kontakt osobisty.

Reszta tej załogi to szczypiorki które uczą się z poradników tych osób które wymieniłem. Jednym z lepszych techników TeamSpeak na polskiej scenie jest Klass a zaraz po nim Yirumas tyle w temacie. Reszta wie co nie co o TeamSpeak z poradników i zadając pytania właśnie tym 2 zdolnym ludziom.

Tyle moim zdaniem. Kto popiera Like. 

Gostek który też potrafi dość wiele lecz jest bardzo nerwowy to @1373230489-U611928.pngPoker Face.

Kto się ze mną zgadza daje like :)

@AntyWarn

Nie wymuszam like tylko sprawdzam ile osób się zgadza z moim zdaniem ;)

@Edit

@Maajkaa45111 nie znam więc nie oceniam. Możliwe że jest dobra w tym co robi :P Nie sprawdzałem i nie wnikam  :)

Opublikowano

Polecam z całego serca:

@KlassKai..

@Yurima - Nie wiem dokładnie jak się zwie na MPC bo mam z nim kontakt osobisty.

Reszta tej załogi to szczypiorki które uczą się z poradników tych osób które wymieniłem. Jednym z lepszych techników TeamSpeak na polskiej scenie jest Klass a zaraz po nim Yirumas tyle w temacie. Reszta wie co nie co o TeamSpeak z poradników i zadając pytania właśnie tym 2 zdolnym ludziom.

Tyle moim zdaniem. Kto popiera Like.

Gostek który też potrafi dość wiele lecz jest bardzo nerwowy to @<span itemprop='name'>1373230489-U611928.pngPoker Face.

Kto się ze mną zgadza daje like :)

@AntyWarn

Nie wymuszam like tylko sprawdzam ile osób się zgadza z moim zdaniem ;)

@Edit

@Maajkaa45111 nie znam więc nie oceniam. Możliwe że jest dobra w tym co robi :P Nie sprawdzałem i nie wnikam :)

Hmm, troszkę ten Twoj post jest nietrafny, yuri klass jeszcze nic takiego nie zrobili w naszym suporcie, przez ostatnie 2 dni mieliśmy około 80 zgłoszeń. Na następny raz zanim cos napiszesz sprawdz to.

Zespół ma przydzielone zadania, "szczypiorki" ? Równie dobrze mozesz tak powiedzieć o sobie.

Co do tego dejmiena pseudo hakera, nie mów, ze cos potrafi bo 3/4 osób z tego forum umie wpisać komendę w SSH, myślisz, ze ktos co by naprawdę cos umiał szczekałby po forach tak jak on? Watpię.

Agresywny? Haha, co innego byś powiedział Gdybys zobaczył jego zdjęcie czy nawet jego samego na zywo Hahaha, pseudo haker z nerwicą, uważajcie! :D

Opublikowano

@VMWare

Maszyny macie w Rumunii od Aruba cloud do czego przyznał się Gorzał. Nie kłam a dostęp do ssh macie heh

Owszem, ale Aruba spełnia inne założenia.

#Edit.

Aruba nie posiada serwerów z geolokalizacją Rumuńską.

Może pomyliło się Panu z Voxility?

Główny TeamSpeak3 jest postawiony na net-speaku # pakiet voicevps.

Stwierdzam, że jest Pan mało obeznany w sprawach związanych z adresacjami serwerów.

http://screenshot.sh/mFtNL9ntHazV0

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Hmm, troszkę ten Twoj post jest nietrafny, yuri klass jeszcze nic takiego nie zrobili w naszym suporcie, przez ostatnie 2 dni mieliśmy około 80 zgłoszeń. Na następny raz zanim cos napiszesz sprawdz to.

Zespół ma przydzielone zadania, "szczypiorki" ? Równie dobrze mozesz tak powiedzieć o sobie.

Co do tego dejmiena pseudo hakera, nie mów, ze cos potrafi bo 3/4 osób z tego forum umie wpisać komendę w SSH, myślisz, ze ktos co by naprawdę cos umiał szczekałby po forach tak jak on? Watpię.

Agresywny? Haha, co innego byś powiedział Gdybys zobaczył jego zdjęcie czy nawet jego samego na zywo Hahaha, pseudo haker z nerwicą, uważajcie! :D

Ja nie pisałem czy coś Klass i Yuri zrobili w Waszym projekcie, nie interesuje mnie ile to nie masz zgłoszeń na tej pseudo stronie supportu jeśli wiesz wgl co to jest. Odpowiadając na następne Twoje pytanie/zdanie to nie muszę sprawdzać czegoś następnym razem, już wiem o tym teraz że gówno potrafi zespół.

Zespół i przydzielone zadania? Hah, dobre żarty. Co do tego szczypiorka, to tak, może i nim jestem bo nie potrafię tyle co prawdziwy support TeamSpeak, nie znam kodu źródłowego TeamSpeak, nie pracuję w firmię TS'a lecz można coś potrafić w permissions i można ogarniać boty tak jak to robi Klas i Yuri. Ty niestety jesteś zwykłym laikiem na scenie TeamSpeak, potrafisz permissions, wielkie mi co, to potrafi 70% użytowników MPC którzy mają mózg i czytają poradniki których jest multum...

Co do Dejmiena, potrafi chłopak szukać po necie i dlatego zrobi wiele samemu, co do jego wyglądu w realu to nie wiem jak wygląda ale sądząc po Twoim zachowaniu i stopniu przyjęcia mojej krytyki sądzę że wyglądasz dużo, ale to dużo gorzej. Kolejna sprawa, już słyszałem o Twoim działaniu i atakowaniu innych TS3 po to aby ściągać ludzi do siebie, uwierz mi że zrobię wszystko abyś dostał tutaj perma na forum i znajdę dowody na to co robisz, a jeśli nie wiesz o co chodzi to osoby które atakują tymi DDosami serwery i graczy nie mają tutaj miejsca na forum. Tak więc, sprawdzę sobie Twojego TeamSpeak, licencja AAL czy Crack ? Myślę że to 2 lub po prostu 32 sloty, nie mam jak tego teraz sprawdzić tak więc dam Ci na razie spokój lecz jak pisałem wyskoczyłeś z pyskiem do nieodpowiedniej osoby.

@topic

Odpowiem Ci na kolejne pytanie które Cię nurtuje, dlatego tak krytykuje Ci to wszystko bo nie toleruje jeśli ktoś atakuje graczy, byłem wielokrotnie atakowany i to bardzo, ale to bardzo utrudniało mi użytkowanie PC. Tak więc teraz każdego typa który robi coś takiego postaram się zgnębić i zgnoić. Dziękuję bardzo.

Opublikowano

@_Piotr_

Skoro Cie to nie interesuje to po co się tu udzielasz?

Ogolnie jestes śmieszna osoba, tyle udało mi sie wywnioskować z twojej wypowiedzi.

Wyskoczyłem z pyskiem do nie odpowiedniej osoby?

Mam nadzieje ze nie mówisz o sobie :)

Jeśli miałbyś jeszcze jakies problemy mozesz sie odzywać pw/gg to nie miejsce ma konwersacje.

Na sile nie zmuszam żeby ktos korzystał z naszej pomocy, ludzie wchodzą dobrowolnie a ty tu jeszcze się sapiesz.

Skoro 70% mpc umie to robic ok super, ja jestem dla tych którzy tego nie umieją.

I nie proszę ich o to aby mi płacili za zrobienie rang tak jak Ty pseudo techniku.

Opublikowano

­@topic

HALO HALO TO JEDT DOUBLE TOPIC NIE ŁADNIE!

Inicjatywa by była dobra ale znalazłem trochę minusów zniechęcających

a) Reklamowanie się wszędzie gdzie się da.

B) Banowanie za nic.

c)Administracja (Więcej was nie mieli?)

d) Darmowa domena XYZ (mogliscie już pl za free)

Bym was polecił ale te 4 punkty mnie zniechęcają.

Więc co tu dodać co tu ująć. To wszystko moja opinia jedyne co wchodzi na + to pomoc.

Opublikowano

@_Piotr_

Skoro Cie to nie interesuje to po co się tu udzielasz?

Ogolnie jestes śmieszna osoba, tyle udało mi sie wywnioskować z twojej wypowiedzi.

Wyskoczyłem z pyskiem do nie odpowiedniej osoby?

Mam nadzieje ze nie mówisz o sobie :)

Jeśli miałbyś jeszcze jakies problemy mozesz sie odzywać pw/gg to nie miejsce ma konwersacje.

Na sile nie zmuszam żeby ktos korzystał z naszej pomocy, ludzie wchodzą dobrowolnie a ty tu jeszcze się sapiesz.

Skoro 70% mpc umie to robic ok super, ja jestem dla tych którzy tego nie umieją.

I nie proszę ich o to aby mi płacili za zrobienie rang tak jak Ty pseudo techniku.

Chciałbym Ci powiedzieć że na TeamSpeak wbijam tylko raz na jakiś czas. Skończyłem z tym bo po prostu fan mi na to minął. Wolę iść w coś dalej. Teraz bawię się po prostu systemami, testuję sobie. Tak po za tym, udowodnij mi że kiedykolwiek otrzymałem zapłatę za pomoc, pokaż screen czy cokolwiek.

Jak widzisz na Ciebie KaceQ ma dowody że chodzisz po TeamSpeak i reklamujesz swojego, chciałbym aby ten Twój TeamSpeak został zgnojony za twoją nie Fair Play postawę wobec innych TeamSpeak/Userów. Okey może pomożesz komuś w ustawieniu pexów lecz to jest po to pewnie aby zebrał ludzi na TeamSpeak a potem Ty zaczniesz na Tym TS reklamować swojego. Tak więc nie pozdrawiam Cię bo dla mnie jesteś gnojem który próbuje coś osiągnąć za wszelką cenę ale uwierz mi tak nie zajedziesz za daleko, trafisz na takiego TeamSpeak który to Ciebie zrówna z obornikiem.

Dziękuję, na tę wiadomość możesz nie odpisywać bo stracisz klientów... Hah śmieszne, ale okey. Nie bd Ci przeszkadzał w tym co robisz, baw się dalej i udaj że coś potrafisz. 

Elo.

@UP

Bo to jest zrobione tylko z myślą o tym że osiągną jakąś na prawdę wielką liczbę użytkowników na TS3, zrobione wszystko na szybko a po 2 na odpierdol. Do ekipy może dojść zwykły Kowalski który potrafi dodać ikonkę na serwer.

Tak więc kolego UP, dobrze gadasz trzeba Ci polać ;)

Po za tym dzięki kolego wyżej za informacje. Już poleciał raporcik :)

Proszę dowód na temat atakowania graczy:

...
Opublikowano

@_Piotr_

Nadal nie wiem czemu sie tu udzielasz.

Dowody? Ty wiesz jak wyglada dowód? Każdy moze wejść pod takim nickiem i reklamować.

Nie chce mi sie tu odpowiadać setny raz na to samo, nasz ts nie jest publiczny wiec co miałby nam przynieść reklamy?

Kurczę pomyślcie troche...

Dowody na to ze brałeś kasę za rangi?

Byłeś u mnie administratorem i sie chwaliłeś, wiec po co ci jakiekolwiek dowody? :)

Gorzal reklamuje gorzal dedosuje, ciekawie ciekawie.

Mówisz, ze nie lubisz hakerkow a masz mokro na widok dejmiena xD

Opublikowano

@_Piotr_

Nadal nie wiem czemu sie tu udzielasz.

Dowody? Ty wiesz jak wyglada dowód? Każdy moze wejść pod takim nickiem i reklamować.

Nie chce mi sie tu odpowiadać setny raz na to samo, nasz ts nie jest publiczny wiec co miałby nam przynieść reklamy?

Kurczę pomyślcie troche...

Dowody na to ze brałeś kasę za rangi?

Byłeś u mnie administratorem i sie chwaliłeś, wiec po co ci jakiekolwiek dowody? :)

Gorzal reklamuje gorzal dedosuje, ciekawie ciekawie.

Mówisz, ze nie lubisz hakerkow a masz mokro na widok dejmiena xD

Z Dejmienem nie utrzymuję kontaktu już od X czasu. Po 2 widziałem jakiś Twój post w którymś z multi tematów że te reklamy Twojego TS3 i pseudo "działalności" to wynagrodzenie za pomoc którą zapewniasz danemu serwerowi, więc co mi tu pierdzielisz że nie reklamujecie się jak sam sobie zaprzeczasz?

A tak jak już pisałem, podaj użytkownikom MPC dowód że byłem u Cb jakimkolwiek Adminem czy cokolwiek... bo coś tego nie widzę. U mnie na TeamSpeak adminem jest Zenek Martyniuk, dlatego mam mulrum userów i nie muszę reklamować mojego super/zarąbiście/wyjechanego TeamSpeak...

No proszę Cię albo weź poćwicz te swoje teksty na obronę albo poproś administrację bo jak widziałem to już koło 30 to Was jest nie ? :P

Opublikowano

@_Piotr_

Jaką obronę?

Dowody na to, ze byłeś u mnie adminem? xD

Zobacz kogo ty z siebie robisz hehe, sam pisałeś w którymś temacie se współpracujesz z gorzałem na stałe cos tam cos tam.

Śmieszny jestes Piotruś, na Fb mnie chyba zablokowałeś co? ;)

Hmm chyba dobrze, ze załoga jest rozwinięta. Tsk jak mówiłem pomagamy wiec im wiecej osób do pomocy tym lepiej wiec o co chodzi?

Czego jeszcze sie czepicie znawcy? :)

Darmowa domena, ban za nic?

Za domenę zapłaciłem moze nie duzo ale jednak.

Każdy kto dał negatywa opinie nie korzystał z naszej pomocy a wiecie najwiecej :)

@_Piotr_

Jaką masz pewność, ze dane o mnie na tej stronie sa prawdziwe? ;)

Opublikowano

Dobra napiszę to raz. 

@_Piotr_ - jeśli Ci nie pasuje to po prostu nie opisuj tutaj swoich przeżyć emocjonalnych bo to temat informacyjny i do wyrażenia swoich poglądów na właśnie ten projekt a nie ciągłe wyzywanie ( Flamewar :) @Ravoner , @Zalze , @Lord Makin , @Calme " ) albo twoje stwierdzenie co to potrafi pan DejmieN który wszystko ma z Tureckich ( czyt. Islamskich ) stron albo od Anonna który to znajdzie :v Każdy twój post jest zbędny.

@Gorzał - nie warto nawet się kłócić i zniżać się do jego pokroju.

Opublikowano

Wbiłem na tsa wczoraj i ts byl off wiec napisalem posta bo podobno najlepsi technicy są z mpcforum no to :DD a tu taka niespodzianka dzisiaj 

<21:53:25> "[Lolek] Lolek" was banned permanently from the server by "[Gorzał] Gorzał" (Hejter MPCFORUM.pl :))

xDDDDDDDDDDDDDD

PS: Nie polecam ^^

Opublikowano

Wbiłem na tsa wczoraj i ts byl off wiec napisalem posta bo podobno najlepsi technicy są z mpcforum no to :DD a tu taka niespodzianka dzisiaj 

<21:53:25> "[Lolek] Lolek" was banned permanently from the server by "[Gorzał] Gorzał" (Hejter MPCFORUM.pl :))

xDDDDDDDDDDDDDD

PS: Nie polecam ^^

Właśnie za swoje dziecinne zachowanie zostałeś zbanowany.

+ pomyliłeś tematy, dział publikacji serwerów:

http://www.mpcforum.pl/topic/1509535-ts3supportxyz-darmowa-pomoc-sponsoring-dot-teamspeak3/

+ post możesz edytować na przyszłość

Opublikowano

Zainteresowanie wzrasta!

Przypominamy, że nie jest to serwer publiczny! :)
Gościmy u nas tylko osoby, które potrzebują pomocy + administracja.
Dziękujemy za zaufanie! :)

----------------------------------
Przypominam, że nasza pomoc jest bezpłatna!

----------------------------------
Masz swój serwer jakiejś gry? Nie masz kogoś kto zająłby się teamspeakiem?
Zgłoś się do nas!

tT2YYIj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...