Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarniecie na Aventus pls. :D

Jak pan wyżej napisał, że działa to znaczy, że tak jest. Zapewne po prostu nie potrafisz wlasciebie uruchomić programiku. Polecam video tut i kilka stron wcześniej ja opisuje dokładnie, krok po kroku jak tego dokonać.
  • Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem jak wam ale mi jak odpale siela przed zalogowaniem się na Aventus to niby wszytko ok do czasu aż chcę się zalogować to przestaje działać.

Ktoś ma podobnie?

Popieram. Niestety nie działa. :v

Edit: jednak działa. Trzeba kombinować. :v

Możesz na pw lub tutaj powiedzieć jak odpaliłeś?

Opublikowano

Nie wiem jak wam ale mi jak odpale siela przed zalogowaniem się na Aventus to niby wszytko ok do czasu aż chcę się zalogować to przestaje działać.

Ktoś ma podobnie?

Popieram. Niestety nie działa. :v

Edit: jednak działa. Trzeba kombinować. :v

Możesz na pw lub tutaj powiedzieć jak odpaliłeś?

Mi na aventus wgl nie chce wyskoczyć. xdd

Opublikowano

Kombinowałem z 15 minut i nie udało się na Aventusie xD

zmieniasz na exe jak nie masz .bin w execfile (rejestr systemu) i wpisujesz nazwę w logowaniu. jak się zalogujesz i będziesz już w grze to uruchamiasz i tyle.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

zmieniasz na exe jak nie masz .bin w execfile (rejestr systemu) i wpisujesz nazwę w logowaniu. jak się zalogujesz i będziesz już w grze to uruchamiasz i tyle.

Nie do końca wiem co tutaj jest napisane także poczekam na kogoś kto to zrozumie, ale dzięki za pomoc.

w takim razie zmień swój nick, bo hacker z Ciebie marny. 

To konto założyłem dawno temu żeby kogoś pocisnąć i bana nie dostałem więc zostało xD

? bin zmieniasz na exe i robisz to co napisałem

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Stary Wszystko bylo git kilka dni temu lecz pobrałem na nowo tego MH i jak włączam sielu_mh to sie nic ni dzieje zadnego błędu ani nic po prostu nic nie wyskakuje. Resetowałem komputer,ściągałem jeszcze raz i antywirusa też wyłączałem.

Opublikowano

Stary Wszystko bylo git kilka dni temu lecz pobrałem na nowo tego MH i jak włączam sielu_mh to sie nic ni dzieje zadnego błędu ani nic po prostu nic nie wyskakuje. Resetowałem komputer,ściągałem jeszcze raz i antywirusa też wyłączałem.

odpalasz jako administrator zarówno sielu_mh jak i klienta/patchera gry? ;p

wpisujesz prawidłowe dane w konsolke?

Opublikowano

odpalasz jako administrator zarówno sielu_mh jak i klienta/patchera gry? ;p

wpisujesz prawidłowe dane w konsolke?

Dobrze przeczytałeś to co piszę? xD Nic mi się nie wyświetla gdyby  konsola mi wyskoczyła to by było super a tak to nic kompletnie jakby plik bez zawartości :P

Opublikowano

Sielu tak jak mówisz zmieniłem .bin na .exe

Nawet spakowałem do exe dmg które działa elegancko ;)

Ale za to nie odpala się mh, jak odpale przed logowaniem to sie wstrzykuje ale jak dam uruchom to nie pojawia się nic a po zalogowaniu się obraz sie zawiesza tylko czat widać.

Bez odpalania mh działa ale już z nie.
Jak nie wierzysz to spróbuj

Opublikowano

Sielu tak jak mówisz zmieniłem .bin na .exe

Nawet spakowałem do exe dmg które działa elegancko ;)

Ale za to nie odpala się mh, jak odpale przed logowaniem to sie wstrzykuje ale jak dam uruchom to nie pojawia się nic a po zalogowaniu się obraz sie zawiesza tylko czat widać.

Bez odpalania mh działa ale już z nie.

Jak nie wierzysz to spróbuj

robiłem u @Lilly Green i wszystko działa.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ojoj, na Aventusie zablokowali xD

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

sprawdzałem już na wielu serwer i nie zdarzyło się że nie działał na aventusie też działa.

Polecam dobra robota sielu.

Opublikowano

chyba cię piczka piecze.

:D trzeba podrapać:) ładnie działa czasem wywala przy odpalaniu ale wszystko śmiga za to mam inne pytanie jak ten spam bot działa nie da się coś załadować żadnej wiadomości albo coś źle robię 

Opublikowano

chyba cię piczka piecze.

:D trzeba podrapać :) ładnie działa czasem wywala przy odpalaniu ale wszystko śmiga za to mam inne pytanie jak ten spam bot działa nie da się coś załadować żadnej wiadomości albo coś źle robię 

Należy kliknąć♥ w środek linijki i wtedy możesz wpisac tekst :3

Skrinek:

http://screenshooter.net/102860982/pavqvud

Opublikowano

Wam też nie działa wykrywacz? Mi wyświetla się, że opcja jest nieaktywna, to był zamierzony efekt?  xD

z tego co wiem Krzyś miał to poprawiać, ale mu się nie chciało ;v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...