Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Sielu Hej, po zainjectowaniu i uruchomieniu cheata do clienta Vesteris.pl wyskakuje komunikat "Na tym serwerze nie wolno Czitować Pozdrawiam Sielu." i następuje ubicie procesu metina.

Jeśli miał byś chwilkę by pomóc z uruchomieniem twojego cheata na vesterisie byłbym wniebowzięty.

Pisał pięćset razy że na vesterisa nie zrobi, chyba sama wiadomość na to wskazuje...

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Sielu 

Byłbyś w stanie dać aktualizację? Chciałbym ujrzeć DMG i WH w Twojej modyfikacji, bez niej mi śmiga, aż miło ale z tym byłoby mi jeszcze lepiej :p

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Sielu 

Byłbyś w stanie dać aktualizację? Chciałbym ujrzeć DMG i WH w Twojej modyfikacji, bez niej mi śmiga, aż miło ale z tym byłoby mi jeszcze lepiej :p

jak wymienisz 3 punkty dla których miałbym spędzić trochę czasu, aby to zrobić.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Sielu 

1.Będziemy Cie kochac i szanować

2.Bedziesz miał wiecej fejmu

3.Bedziesz mistrzem

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Mi nie działa... odpalam jako Administrator to usuwa mi plik exe i nic nie wyskakuje. Mam wszystko wyłączone (tak mi się wydaje bynajmniej), więc nie wiem czm plik exe się usuwam. Proszę o pomoc czy jest jakiś inny sposób na odpalenie.

Opublikowano

~ FAQ ~

1. Dreikon, Vesteris, Antaris -> tu Sielu NIE POMAGA w żadnych cheatach (ciężko porządnie przeczytać, więc może teraz zobaczycie).

2. W tym nie ma wirusów, mimo, że niekiedy wyświetla informację o "zarażonych" plikach. Patrz instrukcja video, w której Krzysiek mówi na ten temat.

3. Aktualizacji raczej nie będzie.

4. Sielu nie robi czitów na zamówienie.

5. Jeżeli masz Win XP to musisz ręcznie injectować poprzez CheatEngine. Instrukcja poniżej: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1505975-multihack-na-serwery-prywatne/page-3#entry12743527

@Sielu 

3.Bedziesz mistrzem

1. Jemu wystarczy moja miłość i szacunek.

2. Fejm ma do*ebany już teraz.

3. Już jest mistrzem.

Jakieś inne argumenty? xD

Opublikowano

~ FAQ ~

1. Dreikon, Vesteris, Antaris -> tu Sielu NIE POMAGA w żadnych cheatach (ciężko porządnie przeczytać, więc może teraz zobaczycie).

2. W tym nie ma wirusów, mimo, że niekiedy wyświetla informację o "zarażonych" plikach. Patrz instrukcja video, w której Krzysiek mówi na ten temat.

5. Jeżeli masz Win XP to musisz ręcznie injectować poprzez CheatEngine. Instrukcja poniżej: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1505975-multihack-na-serwery-prywatne/page-3#entry12743527

@Sielu 

3.Bedziesz mistrzem

3. Już jest mistrzem.

1. Ludzie pragną upade.

2. Ten upade bardzo sie przyda.

3. Odkąd poznałem Twojego mh zakochałem sie w nim i chce go kochać dalej na innych serwerach.

Opublikowano

~ FAQ ~

@Sielu 

3.Bedziesz mistrzem

3. Już jest mistrzem.

bo tez lubie koty :P 

38e9022e634dc910med.jpg

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Sielu, bo lepszego hacka nie ma aktualnie do Metina, a Twojego używam i jestem z niego zadowolony, a do pełni zadowolenia brakuje mi właśnie dmg i wh :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

sielu wybij się jeszcze wyżej !

Teraz każdy chce marmurhacka zobacz ile jest tematów o tym marmurze :)

Zaden nigdzie nie działa :C

Zajmij się tym, a będziesz kochany i wielki twórca marmurhacka nasz 

zbawiciel teraz te marmurhacki to na wagę złota :D

Pozdrawiam cziterów na Baria.pl 

Opublikowano

Mi wyskakuje, że jest to wirus:

dV6MwOP.png

i wgl. nie działa na win. 10.

Opublikowano

Mi wyskakuje, że jest to wirus:

dV6MwOP.png

i wgl. nie działa na win. 10.

Niekiedy jest to brane jako wirus, ale jak widzisz chociażby po skanie to nic tam nie ma. Co do win10 to z tego co pamiętam na tym systemie to może nie działać :(
Opublikowano

Nie ma wira. Działa na 10 tylko daj Do wyjątków.

Zobaczy się. Może za jaki czas bo mam pewien pomysł i raczej będzie mi się opłacało to zrobic.

Także za x czasu wypuszcze coś nowego co będzie działać na wszystkich priv kach i będzie mieć dużo więcej funkcji.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Zobaczy się. Może za jaki czas bo mam pewien pomysł i raczej będzie mi się opłacało to zrobic.

Także za x czasu wypuszcze coś nowego co będzie działać na wszystkich priv kach i będzie mieć dużo więcej funkcji.

we will see

Opublikowano

No to czek

No to czekamy 

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...